Filter
Masters
Βήμα: Όλα

Δείτε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Μετακίνησης Διαδικτυακά Μεταπτυχιακό

Βρέθηκαν σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσει ένα συγκεκριμένο θέμα σε βάθος. Προγράμματα λαμβάνουν συνήθως ένα με δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και γενικά απαιτούν ότι ο σπουδαστής κατέχει ήδη πτυχίο.

Τι είναι ένα online Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Μεταφορών; Αυτό το είδος των μεταπτυχιακών σπουδών επιτρέπει σε ένα μαθητή να μάθει για τις κατάλληλες μεθόδους για τη διαχείριση ενός συστήματος μεταφοράς ή του προγράμματος μέσα σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μαθήματα γενικής επιχειρήσεων, όπως δεξιότητες διαχείρισης, επικοινωνίας των επιχειρήσεων και της οικονομίας, σε συνδυασμό με μαθήματα μεταφορά σε τομείς όπως γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, οι επιχειρηματικοί τομείς των μεταφορών, των διεθνών μεταφορών και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν τα σχέδια της ομάδας ή πρακτικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να θέσουν τις δεξιότητές τους για χρήση σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα για την κατανόηση των logistics εμπλέκονται σε πολύπλοκες καταστάσεις διαχείρισης μεταφορά δεξιοτήτων. Μπορούν να είναι έτοιμη να τεθεί σε ρόλους διαχείρισης εντός του πεδίου.

το κόστος του προγράμματος μπορεί να ποικίλει λόγω των διαφορών στα προγράμματα μεταξύ των ιδρυμάτων. Επιπλέον, το κόστος των διδάκτρων μπορεί να είναι διαφορετική σε κάθε σχολείο, ώστε ο μαθητής πρέπει πάντα να ζητήσετε μια εκτίμηση του κόστους μετά την επιλογή ενός σχολείου.

Αποφοιτώντας από το πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό διαχείριση των μεταφορών μπορεί να προκριθεί ένας φοιτητής για διάφορες ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις και οι εταιρείες μεταφορών. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να βρουν εργασία με κυβερνητικούς οργανισμούς και ξένες εταιρείες. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε διάφορους τομείς εντός του κλάδου των μεταφορών, όπως οι αεροπορικές, σιδηροδρομικές, τη ναυτιλία και τις οδικές μεταφορές. Πιθανές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν διευθυντής της κυκλοφορίας, διαχειριστής μεταφοράς, αποστολέας, αναλυτής ρυθμό και συντονιστής της ναυτιλίας.Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να εργαστούν στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

Αν θέλετε να εργαστείτε σε μια θέση υψηλού επιπέδου εντός του κλάδου των μεταφορών, τότε μπορεί να θέλετε να εξετάσει την επιδίωξη ενός Master στη Διοίκηση Μεταφορών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Μετακίνησης

IMF Business School

Αυτό το Master του IMF σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Nebrija παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για να σχεδιάσει συστήματα οδικής ασφάλειας για την απόκτηση πιστοποιητικώ ... [+]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προσδιορίζει μέχρι το έτος 2030 τους τραυματισμούς και τα επακόλουθα των τροχαίων ατυχημάτων ως έναν από τους κύριους παγκόσμιους παράγοντες επιβάρυνσης που επηρεάζουν την υγεία και την ασφάλεια του πληθυσμού. Επί του παρόντος, τα τροχαία ατυχήματα προκαλούν περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια θανάτους ετησίως και μεταξύ 25 και 52 εκατομμυρίων τραυματισμών.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ανοικτή Εγγραφή
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Hasselt University

Στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα έχετε δύο επιλογές: μελετήστε το πλήρες ωράριο στο Πανεπιστήμιο Hasselt ή συνδυάστε τις μεταπτυχιακές σας σπουδές με μια εργασία στο ευέλικ ... [+]

Ένα πρόγραμμα μάστερ για επαγγελματίες με μοναδικό διεθνές προφίλ

Στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα έχετε δύο επιλογές: μελετήστε το πλήρες ωράριο στο Πανεπιστήμιο Hasselt ή συνδυάστε τις μεταπτυχιακές σας σπουδές με μια εργασία στο ευέλικτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης.

Το Master of Transportation Sciences με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επαγγελματιών που θέλουν να κερδίσουν ένα εξειδικευμένο προσόν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους εμπειρία στον ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα των μεταφορών. Το πρόγραμμα έχει έντονο διεθνή προσανατολισμό. Φοιτητές από όλη την Ευρώπη συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα και η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων μεταξύ της διεθνούς ομάδας σπουδαστών φέρνει προστιθέμενη αξία στο μάθημα.... [-]

Βέλγιο Hasselt Diepenbeek
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
42 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά