Η σχολή κοινωνικής υπηρεσίας Worden της κοινωνίας των γυναικών, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες και πιο διάσημες σχολές κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου του Λέικ, προσφέρει το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Master of Social Work (MSW), δίνοντας στους ενήλικες εργασίας τη δυνατότητα να εργαστούν προς αυτή την καριέρα -σχεδιασμός και προσανατολισμό υπηρεσιών ανεξάρτητα από το πού κατοικούν.

Το διαδικτυακό MSW από την Παναγία του Πανεπιστημίου Λίμνης είναι ένα από τα τρία μόνο προγράμματα κοινωνικών εργασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες που δίνει έμφαση στην υπηρεσία των ισπανόφωνων παιδιών και των οικογενειών, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη δημογραφική κοινότητα στο έθνος. Επιπλέον, η σχολή Worden ήταν περήφανη που έλαβε το Βραβείο Αριστείας για το 2009 από το Συμβούλιο για την Κοινωνική Εργασία, μια ετήσια τιμή που προορίζεται μόνο για ένα από τα 500 περίπου προγράμματα κοινωνικών σπουδών στην Αμερική.

Εστιάζοντας στην κοινωνική εργασία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής, το online MSW από την Παναγία του Πανεπιστημίου της Λίμνης προετοιμάζει τους σπουδαστές για την ηγεσία των κοινωνικών υπηρεσιών και την προηγμένη άμεση πρακτική σε ποικίλα περιβάλλοντα και για διάφορους πελάτες, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους ενήλικες μια μεγαλύτερη ομάδα αποδεκτών κοινωνικών υπηρεσιών και με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης). Η ευελιξία του διαδικτύου Master of Social Work στο OLLU είναι ένας μόνο λόγος για τον οποίο το 100% των πρόσφατων φοιτητών του MSW απασχολούνται και εργάζονται στον τομέα μετά την αποφοίτηση.

Είτε έχετε ένα πτυχίο στην κοινωνική εργασία ή καλείτε να εργαστείτε σε αυτό το σημαντικό τομέα, αλλά έχετε αποφοιτήσει με πτυχίο σε άλλο θέμα, το online Master of Social Work της OLLU έχει ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας:

  • Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεργασίας: Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους διαθέτουν το Bachelor of Social Work και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δύο χρόνια.
  • Πρόγραμμα Ιδρύματος: Για όσους έχουν πτυχίο εκτός από κοινωνική εργασία, το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγο περισσότερο από τρία χρόνια.

Σχετικά με το OLLU

Ιδρύθηκε το 1895, η Παναγία του Πανεπιστημίου της Λίμνης είναι ένα ιδιωτικό, καθολικό πανεπιστήμιο με μια βαθιά παράδοση παροχής υπηρεσιών σε υποβαθμισμένους και μειονεκτούμενους πληθυσμούς. Διαπιστώνεται από την ίδρυσή του από το Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας, η Σχολή Κοινωνικών Υπηρεσιών του Worden καλλιεργεί ηγέτες κοινωνικής εργασίας από το 1942 σε ένα περιβάλλον φροντίδας, ποικιλομορφίας και υποστήριξης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών MSW του Πανεπιστημίου της λίμνης, συμπληρώστε το έντυπο για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.


CSWE Accredited - Συμβούλιο για την Κοινωνική Εργασία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποOur Lady of the Lake University Online »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη