Το πρόγραμμα σας προσφέρει μια επιλογή κλινικής ή εξειδίκευσης στην πρακτική της κοινότητας, αλλά η γνώση από το καθένα περιλαμβάνεται και στις δύο διαδρομές για την ενσωμάτωση μικρο-και μακρο-πρακτικής και να σας προετοιμάσει καλύτερα για τις απαιτήσεις της πρακτικής. Η προηγμένη, ολοκληρωμένη γνώση σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε ηγετικούς ρόλους και να επιφέρετε αλλαγές σε πολλαπλά επίπεδα διαφορετικών πληθυσμών.

Πτυχίο Μαθήματος Κοινωνικής Εργασίας

Ενώ βασίζεται στις φιλελεύθερες τέχνες, το πρόγραμμα σπουδών MSW στο SHU ευθυγραμμίζεται με τις αρχές της κοινωνικής εργασίας και την καθολική πνευματική παράδοση της ακαδημαϊκής αριστείας. Οι αρχές της εξυπηρέτησης των άλλων, ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η αφοσίωση στην επιστημονική έρευνα και η κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη ενισχύονται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σε όλο το πρόγραμμα.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε κατάλληλοι για να παρακολουθήσετε τις εξετάσεις Master of Social Work και να ξεκινήσετε να κερδίζετε ώρες προς την κατώτερη άδεια για την κλινική κοινωνική εργασία (LCSW).

Πτυχιούχος σε 20 μήνες

Οι προχωρημένοι μόνιμοι φοιτητές που εισέρχονται στο πρόγραμμα μπορούν να αποφοιτήσουν σε μόλις 20 μήνες. Προκειμένου να έχετε την ιδιότητα του Προχωρημένου Μεταπτυχιακού φοιτητή, θα χρειαστείτε ένα Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας που έχει κερδίσει τα τελευταία 6 χρόνια από ένα πρόγραμμα διαπιστευμένο από το Συμβούλιο για την Κοινωνική Εργασία (CSWE) με μια ΣΔΣ 3,0 ή υψηλότερη. Η επιλογή Advanced Standing θα προσφερθεί κατά την πτώση του 2019.

Οι προχωρημένοι μόνιμοι φοιτητές θα έχουν ήδη ολοκληρώσει περίπου το ήμισυ των ωρών πρακτικής άσκησης στο πρόγραμμα BSW και θα εισέλθουν στο πρόγραμμα Master στο ειδικό έτος. Ο φοιτητής για προχωρημένους θα απαιτηθεί για να ολοκληρώσει μια 550ωρη πρακτική άσκηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSacred Heart University Online »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 13, 2020
Duration
20 - 42 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Προθεσμία
Δεκ. 16, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 13, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 16, 2019

Ιαν. 13, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 16, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη