39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο πλοίαρχος του πτυχίου της επιστήμης στη διαχείριση των κατασκευών έχει σχεδιαστεί ειδικά για έμπειρους κατασκευαστές διαχείρισης έργων που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ηγετικές θέσεις στο πεδίο. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να φιλοξενήσει πρόσφατους πτυχιούχους προπτυχιακών προγραμμάτων στη διαχείριση κατασκευών ή σε συναφείς κλάδους.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχουν στους αποφοίτους τις απαιτούμενες στρατηγικές δεξιότητες για να οδηγήσουν και να προωθήσουν την κατασκευαστική βιομηχανία. Οι απόφοιτοι θα αναπτύξουν ικανότητες σε: ηγεσία, την ανάλυση και τον έλεγχο του κόστους κατασκευής. διαχείριση των εργασιών κατασκευής και παραγωγικότητα · ανάπτυξη των επιχειρήσεων κατασκευής? βιώσιμο σχεδιασμό και κατασκευή · και στην οικοδόμηση οικοδόμησης σχέσεων πελατών. Στο πλαίσιο της πολυεπιστημονικής φύσης του προγράμματος, ένα ευρύ φάσμα επιλογών από διαφορετικούς κλάδους παρέχει στους πτυχιούχους την ευελιξία να παρακολουθήσουν σχετικές σειρές μαθημάτων σε όλη την πανεπιστημιούπολη RIT. Τα βασικά μαθήματα διαχείρισης του έργου στο πρόγραμμα διδάσκονται από τη σχολή τόσο με το πεδίο και την ερευνητική εμπειρία στον κλάδο.

Σχέδιο μελέτης

Καθώς το πρόγραμμα αυτό φιλοξενείται εντελώς online και έχει σχεδιαστεί με τον επαγγελματία επαγγελματία στο μυαλό, θα έχετε την ευκολία και την ευελιξία να σχεδιάσετε τις εργασίες σας γύρω από το υπόλοιπο της ημέρας σας. Το πρόγραμμα διάρκειας 30 εξαμήνων μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 1,5 έτη πλήρους φοίτησης ή περίπου 2-3 χρόνια μερικής φοίτησης ενώ εργάζεται με πλήρη απασχόληση. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από βασικά μαθήματα, επαγγελματικά μαθήματα επιλογής και πτυχίο, πτυχίο, σχέδιο ή ολοκληρωμένη εξέταση.

Διδακτέα ύλη

Διαχείριση Κατασκευών, βαθμός MS, τυπική σειρά μαθημάτων

Πρώτος χρόνος

 • CONM-650 Αρχές της ηγεσίας και της διαχείρισης στον τομέα των κατασκευών
 • CONM-690 Βιώσιμη κατασκευή και σχεδιασμός κτιρίων
 • CONM-718 Κατασκευαστικές δραστηριότητες και παραγωγικότητα
 • CONM-720 Ανάλυση και διαχείριση κόστους κατασκευής
 • GRCS-701 Μέθοδοι έρευνας
 • Επαγγελματικά μαθήματα

Δεύτερη χρονιά

 • Ανάπτυξη πελάτη CONM-760 3

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

 • CONM-790 Διατριβή, συν GRCS-702 Αρχές Επικοινωνιών Έρευνας
 • Πλήρης εξέταση CONM-795, συν δύο επαγγελματικά μαθήματα
 • CONM-797 Μεταπτυχιακό Έργο, συν ένα Επαγγελματικό Επιλογής

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να ληφθεί υπόψη για την ένταξη στα κράτη μέλη στη διαχείριση των κατασκευών, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Κρατήστε πτυχίο Bachelor με ελάχιστο προπτυχιακό GPA 3.0 για τη διαχείριση κατασκευών, την πολιτικού μηχανικού, την τεχνολογία πολιτικών μηχανικών ή σχετικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 ώρες εξάμηνο σε μαθήματα κολέγιο και επιστήμη. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν άλλα πτυχία Bachelor με κατάλληλη συναφή επαγγελματική πείρα θα θεωρηθούν για εισαγωγή σε ατομική βάση,
 • Έχουν σπουδές ή την ισοδύναμη τεκμηριωμένη επαγγελματική πείρα στον υπολογισμό του κόστους, τον προγραμματισμό
 • Τα μαθήματα επιχειρηματικής / διοίκησης και η σειρά μαθημάτων στατιστικών συνιστώνται έντονα.
 • Έχετε τουλάχιστον ένα έτος σχετική εμπειρία διαχείρισης της κατασκευής. Εκείνοι που στερούνται κατάλληλης εργασιακής εμπειρίας μπορεί να υποχρεωθούν να ολοκληρώσουν ένα ή περισσότερα εξάμηνα σχετικής μεταπτυχιακής συνεργατικής εργασιακής εμπειρίας.
 • Εάν απαιτείται ακαδημαϊκή προετοιμασία και / ή προετοιμασία για εργασία προτού γίνει δεκτή και αρχίσει μεταπτυχιακές σπουδές, οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να αναπτύξουν ένα σχέδιο με την προεδρία του προγράμματος. Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν στο RIT ή με την προ-έγκριση μπορεί να ολοκληρωθεί σε άλλα πανεπιστήμια. Κάθε μάθημα πρέπει να συμπληρώνεται με βαθμό Β ή ανώτερο.
 • Υποβάλετε μια ολοκληρωμένη, επίσημη αίτηση μεταπτυχιακού διπλώματος, συνοδευόμενη από επίσημες μεταγραφές (στα αγγλικά) όλων των προηγουμένως ολοκληρωμένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών σπουδών.
 • Οι διεθνείς υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες από τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Ένα ελάχιστο σκορ 570 για τη γραπτή εξέταση, 230 για την ηλεκτρονική έκδοση της εξέτασης, ή 88 για την έκδοση διαδικτύου της εξέτασης απαιτείται.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Rochester Institute of Technology (RIT)

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποRochester Institute of Technology (RIT) »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
47,522 USD
Ετήσια δίδακτρα (12-18 ώρες πίστωσης). Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις. Υποτροφίες και βοηθήματα είναι διαθέσιμα.
Προθεσμία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 8, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 8, 2021
Άλλη