Master of Education (M.Ed.)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ετοιμαστείτε για τις διδακτικές πρακτικές του μέλλοντος με αυτό το τελικό στάδιο του προγράμματος Master of Education. Βασιζόμενοι στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από τα προγράμματα PG Cert και PG Dip, αυτό το μάστερ στην εκπαίδευση θα διερευνήσει πώς τα βασικά ευρήματα της γνωστικής επιστήμης σχετίζονται με τη μάθηση και τη διδασκαλία σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο και πώς αυτό θα επηρεάσει τις δικές σας προσεγγίσεις στη μάθηση και τη διδασκαλία.

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα μάθετε επίσης πώς θα περιγράψουμε τα στάδια και τις συμβάσεις της ακαδημαϊκής έρευνας, συμπεριλαμβανομένης της πλαισίωσης μιας ερευνητικής ερώτησης, της σύνταξης μιας πρότασης και της επιλογής μεθόδων έρευνας. Εργαζόμενοι μαζί με συναδέλφους επαγγελματίες της εκπαίδευσης, θα ανακαλύψετε επίσης πώς να προσαρμόζεστε με σιγουριά σε μια σειρά εκπαιδευτικών πλαισίων, χρησιμοποιώντας δεξιότητες και στρατηγικές για την επίλυση προβλημάτων, την παρακολούθηση της προόδου και τη μεταβολή των προσεγγίσεών σας όπου χρειάζεται.

Τέλος, σχεδιάζετε, σχεδιάζετε και διεξάγετε ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα που επηρεάζει τη διδασκαλία, τη μάθηση ή την αξιολόγηση σε ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Με πρακτικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες για τους επαγγελματίες σε όλους σχεδόν τους τομείς της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της πρώιμης σταδιοδρομίας και των ανώτερων στελεχών, το μάθημα αυτό προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για προβληματισμό και μακροπρόθεσμη επαγγελματική εξέλιξη.

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα σπουδών σας, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Το μάθημα Master of Education περιλαμβάνει υποχρεωτικά και προαιρετικά μαθήματα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της πορείας σας για να ταιριάξετε καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας.

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση για το Master of Education βασίζεται σε συνδυασμό γραπτών μαθημάτων, συνεργατικών ερωτήσεων μάθησης, παρουσιάσεων, συμβολής σε ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο και εργασίας σε διατριβή ή μεμονωμένο έργο.

Μπορείτε να δείτε τα σημερινά προσωρινά σας σημάδια από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θέλετε να βελτιώσετε. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια αυτή σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία του Δασκάλου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμολογίας που μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
  • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Master of Education σας, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, Colchester Campus.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Η συνεχιζόμενη επαγγελματική εξέλιξη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού του προγράμματος, με τα προσόντα να συνδέονται με το Πλαίσιο Επαγγελματικών Προτύπων του Ηνωμένου Βασιλείου (UKPSF), επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να τεκμηριώσουν αποδεικτικά στοιχεία για αναγνωρισμένα προγράμματα / συνεργασίες CPD.

Η αξιολόγηση και η ανατροφοδότηση που αναλήφθηκαν σχετικά με το πρόγραμμα σας παρέχουν επίσης ευκαιρίες για προβληματισμό σχετικά με την μακροπρόθεσμη επαγγελματική σας εξέλιξη. Δικτύωση και επικοινωνία με συναδέλφους επαγγελματίες και συνομηλίκους, το μάθημα σας επιτρέπει να αναπτύξετε το δικό σας ρόλο και να συμμετάσχετε στην επαγγελματική εξέλιξη.

Προυποθέσεις εισόδου

Το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος απαιτεί να σκεφτείτε τη δική σας εκπαιδευτική επαγγελματική εμπειρία. Ως εκ τούτου, θα χρειαστείτε να εργαστείτε σε ένα ρόλο διδασκαλίας επί του παρόντος ή να έχετε κάποια εμπειρία διδασκαλίας σε ένα περιβάλλον μετά την υποχρεωτική εκπαίδευση ή να έχετε τακτική πρόσβαση σε εκπαιδευτική ικανότητα σε εκπαιδευτικό εργασιακό χώρο ή οργανισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Ωστόσο, αυτό δεν περιορίζει τους αιτούντες σε εκείνους που εργάζονται μόνο σε σχολείο, κολέγιο ή πανεπιστήμιο. οι αιτήσεις θα εξεταστούν επίσης κατά περίπτωση από μαθητές που εργάζονται σε εναλλακτικούς οργανισμούς όπου παρέχεται οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, π.χ. αίθουσες τέχνης, μουσεία, ΜΚΟ ή άλλοι τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή εμπειρία σας όσο και την εμπειρία που βασίζεται στην εργασία, καθώς και το κίνητρό σας να κάνετε το μάθημα. Υπάρχουν δύο δρομολόγια εισόδου στο πρόγραμμα Master of Education:

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισόδου για το πρόγραμμα Master of Education, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα ισοδύναμο με πτυχίο UK Honors ή σχετικό επαγγελματικό προσόν.

Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Επομένως, εάν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της διαδρομής εισόδου εργασίας.

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εργασίας για το πρόγραμμα Μάστερ της Εκπαίδευσης, πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα τουλάχιστον κριτήρια:

  • Τουλάχιστον δύο χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε μετα-υποχρεωτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.
  • Η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας θα πρέπει να είναι σε επίπεδο ισοδύναμο με το IELTS (ακαδημαϊκό) 6.5.
  • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Master of Education αλλά αποφασίσουμε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... περαιτέρω

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Διαβάστε Λιγότερα
Colchester , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη