Master of Education στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί να αποκτήσετε ένα πτυχίο Master of Education στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας;

Το μάστερ μας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σας επιτρέπει να μάθετε τις δεξιότητες και τις αξίες που θα ενισχύσουν την καριέρα σας. Το πρόγραμμα σπουδών μας συνδυάζει επαγγελματικά μαθήματα με μαθήματα πεδίου διδασκαλίας για ένα καλά στρογγυλεμένο πρόγραμμα σπουδών. Ως αποτέλεσμα, γίνεστε πιο αποτελεσματικός, αποτελεσματικός εκπαιδευτικός, με βελτιωμένες ικανότητες να οδηγήσετε τάξεις και να σχεδιάσετε σχολικά προγράμματα σπουδών.

Ο σκοπός του προγράμματος σπουδών και διδασκαλίας είναι να αυξήσει τις γνώσεις των υποψηφίων στην προηγμένη παιδαγωγική και διδασκαλία, αξιολόγηση και τεχνολογία στο πλαίσιο ενός χώρου περιεχομένου. Το M.Ed. στο Πρόγραμμα Σπουδών και στις Οδηγίες έχει πέντε διαθέσιμες περιοχές συγκέντρωσης και μία γενική διαδρομή.

 • Πρόγραμμα σπουδών και οδηγίες, γενικά.
 • Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία, συγκέντρωση στην στοιχειώδη παιδαγωγική K-6.
 • Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία, συγκέντρωση στη Δευτεροβάθμια Παιδαγωγική Βιολογίας 6-12.
 • Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία, συγκέντρωση στη Δευτεροβάθμια Παιδαγωγική Ιστορίας 6-12.
 • Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία, συγκέντρωση στη Δευτεροβάθμια Μαθηματική Παιδαγωγική 6-12.
 • Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία, συγκέντρωση στη Δευτεροβάθμια 6-12 Αγγλική / Γλωσσική Παιδαγωγική.

Προκειμένου να λάβει προπληρωμένη αμοιβή, η περιοχή συγκέντρωσης θα τυπωθεί στο τελικό αντίγραφο και θα ταιριάζει με την περιοχή στην οποία διδάσκει / εκπαιδεύει ή πιστοποιείται σωστά.


Μορφή και απαιτήσεις

Το πανεπιστήμιο Faulkner του Πανεπιστημίου στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας σας δίνει την ευελιξία και την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Οι νέοι σπουδαστές γίνονται δεκτοί στο online M.Ed. του Πανεπιστημίου Faulkner. Πρόγραμμα σπουδών και διδακτικού υλικού κάθε 5 εβδομάδες. Οι μαθητές θα λάβουν μία τάξη κάθε φορά. Οι φοιτητές υποχρεούνται να λάβουν τα ακόλουθα 11 μαθήματα για συνολικά 30 μονάδες.

Σειρά μαθημάτων

* Το Κολέγιο Εκπαίδευσης καλωσορίζει τους φοιτητές από άλλα αναγνωρισμένα από την περιοχή ιδρύματα. Δεν μπορούν να μεταφερθούν περισσότερες από έξι (6) ώρες από άλλο πανεπιστήμιο και να γίνουν δεκτοί προς το πτυχίο Master of Education. Όλα τα μαθήματα επαγγελματικής μεταφοράς υπόκεινται στην έγκριση της ALSDE. Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 30 ώρες πίστωσης μέσω του Πανεπιστημίου Faulkner.


Ορισμένα μαθήματα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα απαιτούν από τους μαθητές να ολοκληρώσουν εμπειρίες πεδίου. Όλες οι εμπειρίες πεδίου έχουν σχεδιαστεί για να είναι βασισμένες στην κοινότητα, προσανατολισμένες στις υπηρεσίες και να βοηθούν τους υποψηφίους να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις διαθέσεις περιεχομένου, επαγγελματικής και παιδαγωγικής που είναι απαραίτητες για τους αποτελεσματικούς καθηγητές στην τάξη. Οι εμπειρίες πεδίου μπορούν να ολοκληρωθούν στη δική σας τάξη αν διδάσκετε αυτήν τη στιγμή. Εάν ένας υποψήφιος δεν διδάσκει επί του παρόντος, οι μαθητές πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Σχολής Εκπαίδευσης για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την εξασφάλιση μιας τοποθέτησης που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προγράμματος.


Ευκαιρίες καριέρας

Ένας MAED αλλάζει ζωές - συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας.

Και μπορείτε ακόμα να εκπληρώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.


Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών του Faulkner έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πτυχιούχους να κατανοήσουν, να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις σύγχρονες γνώσεις σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Το Master of Arts in Education: Το πρόγραμμα σπουδών και η διδασκαλία είναι ένα πρόγραμμα μη αδειοδότησης σχεδιασμένο για επαγγελματίες εκπαιδευτικούς που θέλουν

 • Ενίσχυση των δεξιοτήτων τους ώστε να γίνουν αποτελεσματικότεροι εκπαιδευτικοί οδηγοί.
 • Ανάπτυξη ικανοτήτων στον ακαδημαϊκό σχεδιασμό και στην διαφοροποιημένη διδασκαλία.
 • Αναλύστε σύγχρονες πρακτικές και έρευνες για τη βελτίωση της διδασκαλίας για βελτιωμένα μαθησιακά αποτελέσματα.
 • Χρησιμοποιήστε θεωρίες μάθησης, σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών και δημιουργικές τεχνολογίες για να ενισχύσετε την αφοσίωση των σπουδαστών.
 • Ανάπτυξη στρατηγικών και διαδικασιών για την προώθηση της επαγγελματικής ανάπτυξης και της έρευνας.


Master of Arts στην Εκπαίδευση Ευκαιρίες Καριέρας περιλαμβάνουν:

 • K-12 επικεφαλής δάσκαλος.
 • Πρόγραμμα σπουδών και σχεδιαστής εκπαιδευτικών.
 • Συντονιστής.
 • Ειδικός.
 • Και πολλά άλλα.


Πιθανοί χώροι εργασίας περιλαμβάνουν ιδιωτικά, χάρτα και δημόσια σχολεία, κολέγια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς ευημερίας.


Απαιτήσεις εισδοχής

Ο σε απευθείας σύνδεση πτυχίο Master of Education ταιριάζει με την πολυάσχολη ζωή σας ... και σας βοηθά να συναντήσετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα Master of Education πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισδοχής.

 • Ολοκληρωμένη Εφαρμογή.
 • Ένα δίπλωμα από έναν περιφερειακό διαπιστευμένο φορέα. Πρέπει να παρέχονται αντίγραφα από όλα τα ιδρύματα που παρακολουθούνται.
 • Τρεις συστατικές επιστολές με συγκεκριμένες παρατηρήσεις σχετικά με το ακαδημαϊκό έργο του αιτούντος, την επαγγελματική πείρα και την ικανότητα επιτυχούς ολοκλήρωσης της μεταπτυχιακής του σπουδής. Οι επιστολές προέρχονται συνήθως από τα μέλη του διδακτικού προσωπικού ή το εποπτικό προσωπικό του αιτούντος.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μια δήλωση περίπου 250 λέξεων που να καθορίζει τους προσωπικούς στόχους για τη ζωή τους ως δάσκαλο και πώς η διδασκαλία και η επιρροή τους θα επηρεάσει τις ζωές των άλλων.
 • Υπογεγραμμένο αντίγραφο της φόρμας επιβεβαίωσης.


Master of Education στο πρόγραμμα σπουδών και οδηγίες Πρόσθετες πληροφορίες:

 • Δεν απαιτείται δοκιμή πριν από την εισαγωγή, εάν η προπτυχιακή ΣΔΣ είναι 2,75.
 • Εάν η προπτυχιακή ΣΔΣ είναι 2,5 - 2,74, πρέπει να ληφθεί υπόψη η αποδοχή GRE (281 ελάχιστο) ή MAT (370 ελάχιστο).
 • Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα, αλλά όχι πρόσθετη πιστοποίηση.
 • Ο βαθμός θα οδηγήσει σε προχωρημένους μισθούς λόγω των επιλογών συγκέντρωσης των μεταγραφών σύμφωνα με το ALSDE.
 • Οι σπουδαστές δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους για να λάβουν πρόσθετες αμοιβές στο δημόσιο σχολείο.


Μάστερ της εκπαίδευσης στην στοιχειώδη εκπαίδευση πρόσθετες πληροφορίες:

 • Συνολική ελάχιστη ΣΔΣ 2,75 σε κλίμακα 4,0.
 • Αποδεκτές βαθμολογίες σε μεταπτυχιακές εξετάσεις όπως το MAT (370) ή το GRE (281), το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα πέντε έτη.
 • Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση κλάσης Α κατά την ολοκλήρωση του πτυχίου.
 • Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους, όπως προγράμματα Ε.Δ. ή διδακτορικού, και να λάβουν πρόσθετες αμοιβές στο δημόσιο σχολείο.

Το πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε οποιονδήποτε φοιτητή του οποίου το αρχείο καταδεικνύει ότι δεν μπορεί να είναι επιτυχημένος συμμετέχων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή του οποίου η συμπεριφορά στο σύνολό του θεωρείται από το πανεπιστήμιο ως ασυμβίβαστη με τους στόχους, ιδανικά. Το Πανεπιστήμιο Faulkner διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει ποια μαθήματα μεταφοράς πληρούν τις απαιτήσεις και τα πρότυπα του πανεπιστημίου.

Τελευταία ενημέρωση May 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Discover Your Future with an online degree from Faulkner University! The mission of Faulkner University is to glorify God through education of the whole person, emphasizing integrity of character in a ... περαιτέρω

Discover Your Future with an online degree from Faulkner University! The mission of Faulkner University is to glorify God through education of the whole person, emphasizing integrity of character in a caring, Christian environment where every individual matters every day. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη