Master of Business Administration (MBA)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πριν από τη μελέτη

Το διετές πρόγραμμα Executive Master "Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για τους Παγκόσμιους Ηγέτες και Επιχειρηματίες" διδάσκει ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα αυξήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας πολλαπλές. Τα φιλόδοξα στελέχη λαμβάνουν εντατική και προκλητική εκπαίδευση μερικής παρακολούθησης και την ευκαιρία να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό τίτλο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα MBA αντιπροσωπεύει μια γενική εκπαίδευση με μια ισχυρή διεθνή εστίαση που προωθεί και βελτιώνει τις επαγγελματικές και κοινωνικές ικανότητες των φοιτητών. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το μάθημα μαθαίνουν πώς να εντοπίζουν συστηματικά και να αναλύουν επιχειρησιακά προβλήματα, να παρέχουν τις κατάλληλες λύσεις και να εκτελούν, καθώς και να εφαρμόζουν τις αντίστοιχες αποφάσεις.

Εκτός από τη διδασκαλία τεχνικών καθοδήγησης και διαπραγμάτευσης, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και προώθηση κοινωνικών δεξιοτήτων όσον αφορά την ομαδική εργασία, την επικοινωνία και την παρουσίαση. Οι συμμετέχοντες επωφελούνται τόσο από την ανταλλαγή με άλλους φοιτητές όσο και από το δίκτυο διεθνών καθηγητών της MCI. Οι νεοαποκτηθείσες γνώσεις, καθώς και οι διαπολιτισμικές δεξιότητες και οι κοινωνικές δεξιότητες, που διδάσκονται στο μάθημα, επιτρέπουν στους πτυχιούχους να ελέγχουν επαρκώς τα μελλοντικά καθήκοντα διαχείρισης και τις ευθύνες στρατηγικής ηγεσίας.

Αδεια

Οι αιτήσεις αποδοχής γίνονται δεκτές σε συνεχή βάση. Τα απαιτούμενα έγγραφα υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Ημερομηνίες

Προθεσμία εφαρμογής Ημερομηνία Συνέντευξη
1 02.02.2020 10.03.2020
2 29.03.2020 23.04.2020
3 31.05.2020 15.09.2020
4 23.08.2020 15.09.2020

Προϋποθέσεις

Κατ 'αρχήν, το πρόγραμμα αποδέχεται άτομα με ακαδημαϊκό πτυχίο τουλάχιστον στο επίπεδο του πτυχιούχου ή ελάχιστη σχετική επαγγελματική εμπειρία τριών ετών.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα των τριών ετών και μπορεί να περιλαμβάνουν πιστοποιητικά που εκδίδονται για την ολοκλήρωση οποιωνδήποτε από τις ακόλουθες εξετάσεις:

  • TOEFL (ελάχιστο σκορ 92)
  • IELTS (ελάχιστο σκορ 6,5)

Διαδικασία εισαγωγής

Η διαδικασία αποδοχής περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αίτηση
  • Επιστολή κίνητρο
  • Απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας
  • Συνέντευξη
  • Απόφαση

Εφαρμογή

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέσω ηλεκτρονικής αίτησης συνοδευόμενης από τα απαιτούμενα έγγραφα (βιογραφικό σημείωμα, δοκίμιο). Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός πρώτου ακαδημαϊκού πτυχίου και τουλάχιστον 5 ετών επαγγελματικής πείρας σε ειδική θέση πριν από την έναρξη του προγράμματος Master (ιδανικά, ειδική επαγγελματική δραστηριότητα και κατά τη διάρκεια του προγράμματος Master).

Επιστολή αιτιολογίας

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν ένα δοκίμιο με λεπτομερή περιγραφή των κινήτρων τους για εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα.

Απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας

Πιστοποιητικό εξέτασης TOEFL ή IELTS. Οι βαθμολογίες ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία της δοκιμής.

Δοκιμή της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL)

Η εξέταση της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL) μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε διεθνές κέντρο TOEFL. απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 92 μονάδων σε δοκιμή μέσω διαδικτύου.

  • IELTS Academic - Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας
  • Ένα ελάχιστο σκορ 6,5

Συνέντευξη

Η συνέντευξη δίνει στους υποψήφιους την ευκαιρία να παρουσιαστούν προσωπικά, να σχολιάσουν την προηγούμενη σταδιοδρομία τους και να εξηγήσουν τα κίνητρά τους για υποβολή αίτησης, καθώς και τους μεσοπρόθεσμους επαγγελματικούς τους στόχους.

Απόφαση

Μια επιτροπή εισδοχής αποφασίζει για την πρόσβαση του αιτούντος στο πρόγραμμα Master.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates i ... περαιτέρω

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates innovative know-how transfer within a strong international network. Διαβάστε Λιγότερα
Ίνσμπρουκ , Αμβέρσα + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη