Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το online πρόγραμμα MBA δεν είναι τίποτα παρά τυπικό. Το πρόγραμμα προσφέρει τρεις τομείς έμφαση στα πιο σημαντικά θέματα στις επιχειρήσεις σήμερα, μαζί με μια πιο γενική επιλογή, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν το online MBA στα ενδιαφέροντά τους και τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα βιωματικό πρόγραμμα Capstone για όλους τους μαθητές που μπορεί να επικεντρωθεί σε έναν εγχώριο ή διεθνή οργανισμό. Κανένα άλλο πρόγραμμα δεν παρέχει στους μαθητές αυτή την ευελιξία να προσαρμόσουν ένα online MBA ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας τους

Επιλογές έμφασης:

Διαχείριση κοινωνικών μέσων και μάρκετινγκ

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην ψηφιακή αφήγηση, ενώ μαθαίνετε να διαχειρίζεστε μάρκες και να δημιουργείτε δεσμευμένες συνδέσεις στην ψηφιακή εποχή. Θα εξερευνήσετε επίσης τη σημασία και τον αυξανόμενο αντίκτυπο της κοινωνικής μάρκετινγκ ηθικής. Επίσης, το μάθημα Ηθικής στο Κοινωνικό Μάρκετινγκ παρέχει την προετοιμασία για την παρακολούθηση της πιστοποίησης NISM Social Media Strategist.

Δεδομένα Analytics

Αυτή η έμφαση καλύπτει την οπτικοποίηση δεδομένων, τη στρατηγική ανάλυσης και την ηθική που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τον κρίσιμο ρόλο που θα διαδραματίσει η ερμηνεία των δεδομένων κατά τη διαμόρφωση της επιχειρησιακής στρατηγικής και της λήψης αποφάσεων σε όλη τη σταδιοδρομία σας.

Τη βιωσιμότητα και τη διαχείριση του περιβάλλοντος

Σε αυτή την έμφαση θα ασχοληθούμε με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, το βιώσιμο μάρκετινγκ και το δίκαιο και τη δεοντολογία στη διαχείριση περιβάλλοντος, για να γνωρίζουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη διεξαγωγή φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρήσεων.

Αν οι μαθητές προτιμούν μια γενικότερη προσέγγιση, μπορούν να επιλέξουν τη γενική επιλογή MBA, παρέχοντας μια έντονη κατανόηση του τι χρειάζεται για να προχωρήσουμε στην επιχείρηση.

Αυτό το επιταχυνόμενο MBA προσφέρει 25 διαλέξεις ειδικά θέματα καθώς και ένα βιωματικό πρόγραμμα Capstone που μπορεί να ληφθεί σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο. Το αποτέλεσμα είναι η παράδοση ενός έργου σε έναν πελάτη και μια πιθανή εταιρική συμβολή.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το online πρόγραμμα Accelerated Master of Business της Αγίας Μαρίας, συμπληρώστε τη φόρμα για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποSaint Mary's University of Minnesota Online »

Τελευταία ενημέρωση June 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη