Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1856, το Seton Hall είναι ένα από τα κορυφαία καθολικά πανεπιστήμια της χώρας. Πλούσιο σε ιστορία, το Seton Hall είναι επίσης ένα θεσμό σε άνοδο. Η US News μας κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων 125 εθνικών πανεπιστημίων και έχουμε περάσει 13 θέσεις σε μόλις πέντε χρόνια. Οι ερευνητικές μας επιχορηγήσεις αυξήθηκαν κατά 75% την τελευταία πενταετία και 11 από τους καθηγητές μας έλαβαν βραβεία Fulbright τα τελευταία τρία χρόνια.

Μέσω διαδικτυακών προγραμμάτων όπως το Master of Business Administration, προσφέρουμε ένα πνευματικά προκλητικό περιβάλλον, εμπειρίες σε πραγματικό κόσμο και την υποστήριξη μιας στενής κοινότητας που προωθεί τα μεγάλα μυαλά. Καλλιεργούμε ηγέτες που ευθυγραμμίζουν το προσωπικό επίτευγμα με μια βαθιά δέσμευση για το καλό των πολιτών.


Διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου του Seton Hall είναι διαπιστευμένα σε περιφερειακό επίπεδο από την Ένωση Κολλεγίων και Σχολείων των Μέσων Κρατών. Η Σχολή Επιχειρήσεων Stillman είναι ένα από τα κορυφαία 1 τοις εκατό των ιδρυμάτων παγκοσμίως για να λάβει επιχειρηματική και λογιστική διαπίστευση από την Ένωση σε Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International).


Βαθμολογίες και βραβεία

Το πανεπιστήμιο Seton Hall και η σχολή Business Stillman του αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο για την ακαδημαϊκή τους αριστεία και εκπαιδευτική αξία. Οι πρόσφατες μας βαθμολογίες περιλαμβάνουν:

  • # 97 Πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης - ΗΠΑ News
  • # 124 Εθνικά Πανεπιστήμια - Αμερικανικά Νέα
  • Ένα από τα κορυφαία κολέγια της Αμερικής - Forbes
  • Οι καλύτερες 264 σχολές επιχειρήσεων (MBA) - Η κριτική του Πρίνστον
  • Ένα από τα κορυφαία κολέγια στο έθνος για τις γυναίκες - τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής
  • Ένα από τα καλύτερα κολέγια στο έθνος για τα χρήματά σας - CNNMoney
  • Ένα από τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής για το Buck - την Ουάσινγκτον Μηνιαία


Περιγραφή προγράμματος

Το online Master of Business Administration (MBA) από το Stillman School of Business του Πανεπιστημίου Seton Hall αναπτύσσει λειτουργικές επιχειρηματικές γνώσεις, αναλυτικές σκέψεις και παγκόσμιες δεξιότητες διαχείρισης που οι σπουδαστές μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως στην καριέρα τους. Οι σπουδαστές μπορούν να ειδικεύονται επιλέγοντας μια συγκέντρωση στη λογιστική, τη χρηματοδότηση ή το μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην εφαρμογή των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των γνώσεων από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, ζωντανές συμβουλευτικές εργασίες και διαλέξεις φιλοξενούμενων από κορυφαία στελέχη. Ο βαθμός κορυφώνεται με ένα έργο capstone που παρέχει συμβουλευτική εμπειρία σε πραγματικό κόσμο ενώ ενσωματώνει λειτουργικά εργαλεία και δεξιότητες. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές μαθαίνουν από πλήρους απασχόλησης, με βάση τη Νέα Υόρκη σχολή που είναι ενεργό σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες των μέσων ενημέρωσης στο κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου.


Προοπτική σταδιοδρομίας

Το Αμερικανικό Γραφείο Στατιστικής Εργασίας αναφέρει ότι η απασχόληση των επαγγελμάτων διαχείρισης θα αυξηθεί κατά 6% από το 2014 έως το 2024, δημιουργώντας περίπου 505.400 νέες θέσεις εργασίας. Οι σπουδαστές του online προγράμματος MBA του Seton Hall θα αποφοιτήσουν έτοιμοι για οικονομικά ανταμείβοντας θέσεις που περιλαμβάνουν διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικούς διευθυντές, μεταξύ πολλών άλλων θέσεων ηγεσίας των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Seton Hall University Online

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSeton Hall University Online »

Τελευταία ενημέρωση October 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη