Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία με έμφαση στη Γάμος και Οικογενειακή Θεραπεία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κύρια σημεία του διαδικτυακού προγράμματος Master of Clinical Psychology

 • 8-12 συνεδρίες
 • 62-68 μονάδες
 • 4 συνεδρίες τοποθέτησης πεδίου

Τα διαδικτυακά προγράμματα του πλοιάρχου προσφέρουν ημερομηνίες έναρξης κοόρτης κάθε χρόνο την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η προθεσμία υποβολής για την καλοκαιρινή κοόρτη είναι Παρασκευή 8 Μαΐου.

Σε μόλις 24 μήνες, θα είστε έτοιμοι να επηρεάσετε θετικά την υγεία και την ευημερία όσων έχουν ανάγκη.

Το Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία στο Διαδίκτυο από την Pepperdine Graduate School of Education and Psychology σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε στις οικογένειες και τα ζευγάρια την αμερόληπτη καθοδήγηση που χρειάζονται για να χτίσουν πιο ευτυχισμένες και υγιέστερες σχέσεις.

Μέσω διαδραστικών διαδικτυακών μαθημάτων με επικεφαλής τη διακεκριμένη σχολή Pepperdine και την κλινική κατάρτιση μέσα ή κοντά στη δική σας κοινότητα, θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε την εργασία σας ως LMFT σε μόλις 24 μήνες.

Τι κάνει ένας θεραπευτής γάμου και οικογένειας;

Οι σύμβουλοι γάμου βοηθούν τις οικογένειες και τα ζευγάρια να αντιμετωπίσουν ζητήματα και συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις τους, την ψυχική υγεία και την ευημερία. Ενώ κανένας δύο πελάτης δεν θα έχει τις ίδιες ανάγκες, υπάρχουν ορισμένα κοινά ζητήματα που μπορείτε να περιμένετε να βοηθήσετε στην επίλυση ως οικογενειακός θεραπευτής.

Ως σύμβουλος γάμου ή οικογενειακός θεραπευτής μπορεί να δείτε πελάτες που είναι:

 • Υποφέρουν από κατάθλιψη.
 • Επηρεάζεται από κατάχρηση ουσιών ενός συντρόφου ή μέλους της οικογένειας.
 • Επηρεάζεται από τις ψυχολογικές διαταραχές ενός συντρόφου ή μέλους της οικογένειας.
 • Περνώντας από το οικογενειακό άγχος ή την οικογενειακή σύγκρουση που προκαλείται από θλίψη, συναισθηματικό πόνο, φόβο, θυμό, ενοχή ή διαχωρισμό του τρόπου ζωής.

Θα βοηθήσετε τους πελάτες σας με:

 • Όντας αμερόληπτος ακροατής.
 • Παρατηρώντας πώς αλληλεπιδρούν τα μέλη της οικογένειας και τα ζευγάρια.
 • Επισήμανση προβληματικών σχεσιακών και συμπεριφορικών προτύπων.
 • Αξιολόγηση και εύρεση αποτελεσματικών και ρεαλιστικών λύσεων σε προβλήματα.
 • Βοηθώντας στην αντικατάσταση των δυσλειτουργικών συμπεριφορών με πιο υγιείς εναλλακτικές.

Εισαγωγή Επισκόπηση

Το OnlinePsychology @ Pepperdine αναζητά μαθητές που έχουν δεσμευτεί να καλλιεργήσουν μια βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς ενώ προωθούν την ικανότητά τους να εξυπηρετούν όσους έχουν ανάγκη. Δεχόμαστε αιτήσεις σε κυλιόμενη βάση και σας προσφέρουμε την επιλογή να αρχίσετε να κερδίζετε το πτυχίο ψυχολογίας σας σε διάφορες χρονικές περιόδους του έτους.

Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να έχετε πτυχίο από περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα. Δεν απαιτείται να παρέχετε βαθμολογίες GRE ως μέρος της αίτησής σας. Οι υποψήφιοι που επωφελούνται από την προθεσμία υποβολής προτεραιότητας θα παραιτηθούν από το τέλος αίτησης

Απαιτήσεις άδειας χρήσης LMFT

Για να ακολουθήσετε μια καριέρα ως LMFT, πρώτα, θα πρέπει να έχετε αποκτήσει πτυχίο. Οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών υποβάθρων μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Στη συνέχεια θα πρέπει:

Οι απαιτήσεις αδειοδότησης διαφέρουν ανάλογα με το κράτος.

Καριέρα στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία

Οι επιλογές σταδιοδρομίας LMFT είναι πολλές. Οι σύμβουλοι γάμου μπορούν να εργαστούν σε νοσοκομεία, σχολεία ή υπηρεσίες κοινωνικής υπηρεσίας ή ακόμη και να ξεκινήσουν τη δική τους πρακτική. Πολλοί σύμβουλοι επιλέγουν επίσης να εργαστούν με συγκεκριμένο πληθυσμό, όπως παιδιά ή ηλικιωμένους.

Καθώς κερδίζετε τους πλοιάρχους σας και ολοκληρώνετε τις ώρες εργασίας σας, θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν στο πεδίο.

Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics (BLS), η απασχόληση για γάμους και οικογενειακούς θεραπευτές προβλέπεται να αυξηθεί 22% από το 2018 έως το 2028.

Επισκόπηση προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας επικεντρώνεται στις τρέχουσες εφαρμοσμένες μεθόδους ψυχοθεραπείας, προσφέροντας ένα πρόγραμμα σπουδών με βάση την πρακτική με κλινική εκπαίδευση εντός ή κοντά στην κοινότητά σας. Θα μάθετε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών και ψυχολογικών επιπτώσεων της κοινωνικοοικονομικής και του πώς η φτώχεια και το κοινωνικό άγχος επηρεάζουν την ικανότητα των ατόμων, των ζευγαριών και των οικογενειών να ευδοκιμήσουν.

Ανεξάρτητα από τη διαδρομή άδειας που θέλετε να ακολουθήσετε, τα μαθήματα θεμελίωσης είναι τα ίδια. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μαθήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Μετά την αποφοίτησή σας θα γνωρίζετε πώς να διαγνώσετε πελάτες, να διατυπώσετε κλινικές περιπτώσεις, να αναπτύξετε θεραπευτικά σχέδια και να διευκολύνετε τις θεραπευτικές διαδικασίες.

Διαδικτυακή εργασία μαθημάτων

Ο κατάλογος μαθημάτων περιλαμβάνει 6 ενότητες βασικών μαθημάτων που δημιουργούν τα θεμέλια της κλινικής σας ψυχολογικής εκπαίδευσης και πλαισιώνουν τις έννοιες που θα εξερευνήσετε σε όλο το πρόγραμμα. Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα μαθήματα θεμελίωσης, θα ολοκληρώσετε 62 μονάδες μαθημάτων επιπέδου master που θα σας εκθέσουν στις τελευταίες θεωρίες και εξελίξεις που συζητούνται στον τομέα σήμερα.

Τα βασικά μαθήματα καλύπτουν βασικά θέματα όπως η πολυπολιτισμική συμβουλευτική, η σεξουαλικότητα και η οικειότητα και η θεραπεία κατάχρησης ουσιών.

Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν το PSY 657 Psychopathology, PSY 659 Behavioral Principles and Theories of Learning. Μπορεί να είστε σε θέση να παραιτηθείτε από αυτά τα μαθήματα ίδρυσης εάν τα έχετε ολοκληρώσει ως μέρος του προπτυχιακού σας πτυχίου. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για παραίτηση, η εργασία των μαθημάτων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τα τελευταία επτά χρόνια σε ένα περιφερειακά διαπιστευμένο ίδρυμα και πρέπει να έχετε κερδίσει βαθμό "B" ή καλύτερη.

Κλινική εκπαίδευση

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα λάβετε τέσσερις όρους κλινικής πρακτικής, όπου θα λάβετε κλινική εκπαίδευση υπό την επίβλεψη αδειούχου θεραπευτή ή συμβούλου σε εγκεκριμένο κλινικό χώρο κοντά στην κοινότητά σας. Πριν από την κλινική σας πρακτική, θα παρακολουθήσετε το μάθημα Προετοιμασία για Πρακτικό, το οποίο θα σας παρουσιάσει βασικές δεξιότητες που απαιτούνται ενώ εργάζεστε απευθείας με πελάτες.

Για μαθητές στην Καλιφόρνια που σκοπεύουν να ακολουθήσουν άδεια ως γάμος και οικογενειακός θεραπευτής (LMFT) , 225 ώρες πρέπει να δαπανηθούν απευθείας με τους πελάτες. Για φοιτητές στην Καλιφόρνια που σκοπεύουν να ακολουθήσουν άδεια ως επαγγελματίας κλινικός σύμβουλος (LPC) , 280 ώρες πρέπει να δαπανηθούν απευθείας με τους πελάτες.

Όλοι οι μαθητές εκτός Καλιφόρνιας θα πρέπει να ολοκληρώσουν 700 συνολικές ώρες τοποθέτησης, συμπεριλαμβανομένων των 225 (LMFT) ή 280 (LPC) ωρών που ξοδεύονται απευθείας με τους πελάτες.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) provides innovative academic programs dedicated to building scholar-practitioners through hands-on learning. We shape individua ... περαιτέρω

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) provides innovative academic programs dedicated to building scholar-practitioners through hands-on learning. We shape individuals who will be catalysts for inspiration and change. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής