Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις επιστήμες υγείας οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Επιστήμες Υγείας. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει παραδοθεί εντελώς on-line. απόφοιτοι Μάστερ είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ηγεσία και εποπτικό ρόλο στην αξιολόγηση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων αγωγής υγείας στην κοινότητα, το σχολείο, ιατρική περίθαλψη, και τις ρυθμίσεις χώρο εργασίας. Πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν το πτυχίο για ανοδική κινητικότητα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Πρόγραμμα

Οι φοιτητές που ισχύουν για το πτυχίο Master of Science στις Επιστήμες Υγείας θα πληρούν τις γενικές απαιτήσεις του UCA Graduate School. Κριτήρια για την αποδοχή μεταξύ των οποίων: ένα ελάχιστο 2,7 συνολική προπτυχιακό ΣΔΣ ή 3,0 τα τελευταία 60 ώρες και GRE αποτελέσματα.

Αναφορά για την Υποψηφιότητα

Οι μαθητές πρέπει να γίνει επίσημα αποδεκτή ως υποψήφια για το βαθμό πριν από την 18η ώρα των μεταπτυχιακών εργασιών. Κριτήρια για την εφαρμογή για την υποψηφιότητα στο τμήμα περιλαμβάνει (1) υποβολή ρεύμα βιογραφικό, (2) την ολοκλήρωση όλων των εργασιών φυσικά με ένα μέσο σημείο 3.00 βαθμού ή παραπάνω, και (3) μια δήλωση του σκοπού και των στόχων του προγράμματος. Επιπλέον, ο φοιτητής πρέπει να έχει περισσότερους από έξι ώρες εξάμηνο του C βαθμούς. Οι μαθητές που λαμβάνουν περισσότερα από δύο Cs σε μεταπτυχιακά μαθήματα θα απορριφθεί από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Επιστήμες Υγείας.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Επιλογή μη-Thesis (36 ώρες)

βασικές απαιτήσεις Επιστημών Υγείας (18 ώρες): HSC 6379, η HSC 6330 (ή KPED 6316), HED 6361, 6321, 6331, 5370. Για τους φοιτητές χωρίς ένα προπτυχιακό μάθημα σε βασικά στατιστικά στοιχεία, μπορεί να χρειαστεί ένα γήπεδο πρόσθετα στατιστικά στοιχεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο και να χρησιμοποιηθεί ως αιρετό στο πρόγραμμα.

Μαθήματα (18 ώρες) που επιλέγονται με την έγκριση των μεταπτυχιακών συμβούλου. UCA μαθητές με ένα πτυχίο Bachelor of Science στον τομέα της εκπαίδευσης για την υγεία ή το σχετικό τομέα που έχουν δύο μαθήματα παραπάνω γενική εκπαίδευση στις επιστήμες θα διαρκέσει τουλάχιστον εννέα ώρες μαθήματα εκτός του τμήματος που επιλέγεται με την έγκριση του πτυχιούχου συμβούλου. Όλοι οι άλλοι μαθητές θα συμπληρώσει 18 ώρες μαθήματα στο τμήμα. Μαθήματα μπορούν να επιλεγούν από την ακόλουθη: HED 5301, 5302, 5303, 5310, 5320, 5343? 5365 ή 5665? 6310, 6311, 6345, 6350, 6353, 6360, 6371, 6335 HSC. Εκείνοι με την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών μπορεί να λάβει ένα από τα ακόλουθα: (5350 ή 5352).

Επιλογή Διατριβή (33 ώρες)

  • Βασικές απαιτήσεις (18 ώρες)? ίδια όπως και για την επιλογή διατριβή.
  • έρευνα διατριβή στις Επιστήμες Υγείας (6 ώρες): HSC 6380, 6390.
  • Μαθήματα (9 ώρες) επιλέγονται με την έγκριση του πτυχιούχου συμβούλου να περιλαμβάνει όχι περισσότερο από 3 ώρες από μια συμμαχική περιοχή. Φοιτητές χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση σε θέματα υγείας ή σε σχετικό υπόβαθρο τομέα θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα αιρετά ώρες στο τμήμα.

Ολοκληρωμένη Εξετάσεις: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις γραπτές ολοκληρωμένη εξετάσεις ή να υποβάλουν αποδεικτικά στοιχεία πιστοποίησης τρέχουσα CHES στο μεταπτυχιακό σύμβουλο. Η περιεκτική εξέταση θα δοθεί μόνο κατά τη διάρκεια της πτώσης και την άνοιξη εξάμηνα του κανονικού σχολικού έτους. Οι μαθητές οι οποίοι σχεδιάζουν να αποφοιτήσουν το καλοκαίρι πρέπει να κοινοποιούν στην σύμβουλος της πρόθεση να αναλάβει την ολοκληρωμένη εξέταση κατά την προηγούμενη άνοιξη. Ένας φοιτητής δικαιούται να λάβει την ολοκληρωμένη εξέταση εάν εντός έξι ωρών από την ολοκλήρωση του βαθμού και δεν έχει Cs στο πρόγραμμα. Οι μαθητές με Cs θα πρέπει να γράψετε την εξέτασή τους, μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών πορεία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
27 - 33 Ώρες
Τιμή
- βλέπε πίνακα ποσοστά εκπαίδευσης στο πλαίσιο Κόστος & Τέλη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη