Master of Science στη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης

Millersville University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης

Millersville University

Master of Science in Management έκτακτης ανάγκης

&nbsp

Το Master of Science σε βαθμό Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο προσφέρεται εντελώς σε απευθείας σύνδεση, αναπτύχθηκε ως απάντηση στην πανεθνική ανάγκη που εντοπίστηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) για την άρτια εκπαιδευμένα άτομα να σχεδιάσουν και να συντονίσουν τις προσπάθειες διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν σε διάφορες θέσεις στον τομέα της διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και για την επίτευξη πιστοποιημένου διευθυντής έκτακτης ανάγκης.

&nbsp

Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές Πανεπιστημίου Millersville, εμπειρογνώμονες διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και καταστροφών ερευνητές μελέτες μέσω του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας για την αντιμετώπιση καταστροφών και Παιδείας. Το πρόγραμμα των μαθημάτων επιλογής και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών στην κορυφαία προσπάθειες στο σχεδιασμό, τον μετριασμό και την αντιμετώπιση των καταστροφικών γεγονότων.

&nbsp

Ακόμα κι αν ένας αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών στο πρόγραμμα απασχολούνται σε θέσεις διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, πολλοί από τους μαθητές μας έχουν περιορισμένη εμπειρία στη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην ωφελεί μόνο όσους σήμερα εργάζονται στον τομέα της διαχείρισης έκτακτης ανάγκης, αλλά και εκείνους που επιδιώκουν να εισέλθουν σε σταδιοδρομίες διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

&nbsp

Το αποκορύφωμα απαίτηση του προγράμματος είναι ένα μάθημα άσκησης, στην οποία οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν αυτά που έμαθαν να βελτιωθούν οι υπάρχουσες πολιτικές αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, τα σχέδια και τις πρακτικές σε έναν οργανισμό αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητές τους για την αναβάθμιση των διαδικασιών του οργανισμού ώστε να αντικατοπτρίζει τις βέλτιστες πρακτικές και την έρευνα, ο φοιτητής 's πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια τρέχουσα τοποθεσία εργασία, εθελοντική θέση, ή σε μια τοποθεσία τομέα που θα καθοριστεί.

&nbsp

Η 30-πιστωτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο ημερολογιακά έτη.Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο, επίσης, για εκείνους που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις. Τα online μαθήματα θα περιλαμβάνουν σχολή και μαθητική αλληλεπίδραση, συζητήσεις, ομαδικές εργασίες και τα επιμέρους έργα. Το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί βασικούς τομείς που προσδιορίζονται από την FEMA 's Ανώτατης Εκπαίδευσης έργου.

&nbsp

&nbsp

Εφαρμογή

&nbsp

Για να υποβάλουν αίτηση για εισδοχή, θα πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών:

 • Μια συμπληρωμένη αίτηση πτυχιούχος και τέλος αίτησης των $ 40 (το οποίο καταβάλλεται απευθείας στο Σώμα των Μεταπτυχιακών Σπουδών και Επαγγελματικής).
  • Η ηλεκτρονική αίτηση περιλαμβάνει ένα έγγραφο ανεβάσετε χαρακτηριστικό για την υποβολή των απαιτούμενων δήλωση ο στόχος σας, ένα προαιρετικό ηλεκτρονικό σύστημα επιστολή του αιτήματος σύστασης, και τέλος αίτησης ασφαλή διεκπεραίωση των πληρωμών.
  • Ανεβάστε το βιογραφικό σας και την επαγγελματική κατάσταση των στόχων. Η δήλωσή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τις εμπειρίες που έχουν επηρεάσει την απόφασή σας να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές και την αυτο-αξιολόγηση των δυνατοτήτων σας για την προηγμένη μελέτη και υπηρεσιών στον τομέα της προτίμησής σας.
 • Ένας υπάλληλος αντίγραφο από όλα τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρακολούθησαν? Επαλήθευση της ολοκλήρωσης του βαθμού απολυτηρίου από διαπιστευμένο φορέα.
 • Αν προπτυχιακών μέσο σημείο σας βαθμού (GPA) ήταν κάτω από 2,75, ένα επίσημο σκορ είτε από το GRE ή GMAT τεστ που λαμβάνονται εντός πέντε ετών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Αν πτυχίου σας ήταν 2,75 ή μεγαλύτερη, η δοκιμή δεν είναι επιβεβλημένη.
 • Τρεις επαγγελματικές συστατικές επιστολές από μη συγγενείς (σε απευθείας σύνδεση, σε εφαρμογή του συστήματος).
Διεθνείς Φοιτητές: Επικοινωνήστε με το Πανεπιστήμιο για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής.
Προθεσμίες

Το πρόγραμμα λειτουργεί MSEM σε κυλιόμενη βάση εισαγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ανά πάσα στιγμή και να αρχίσει το επόμενο εξάμηνο επερχόμενη (πτώση ή την άνοιξη).

&nbsp

Για την εισαγωγή Φθινόπωρο, συνιστάται να υποβάλετε την αίτησή σας τα υλικά από τα τέλη Απριλίου. Για την εισαγωγή άνοιξη, συνιστάται να υποβάλετε την αίτησή σας τα υλικά μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Παρακαλώ να είστε βέβαιος να προβεί σε πρόωρη, αν σκοπεύετε να πάτε μέσω του Χρηματοδοτικού Βοήθειας.

&nbsp

Μπορείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας, επίσης, ανά πάσα στιγμή, ως μη βαθμό μεταπτυχιακός φοιτητής. Ένα ανώτατο όριο εννέα (9) πιστώσεις μπορούν να αποκτηθούν σε μη βαθμό την κατάσταση, και μπορούν να μεταφερθούν και να χρησιμοποιηθούν ως πίστωση για το MSEM βαθμό. Μη βαθμό οι αιτούντες πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση.

&nbsp

&nbsp

Τιμές Δίδακτρα

&nbsp

Πτώση 2011 / άνοιξη του 2012 Κόστος ανά εξάμηνο Μεταπτυχιακών

Συνολικό Κόστος πιστωτικές

 • 531,50 δολάρια - PA Δίδακτρα Resident, Γενική τέλος και τέλος Τεχνολογίας

 • $ 749,50 - Μη Κάτοικος δίδακτρα. Γενικά τέλος και τέλος Τεχνολογίας

&nbsp

Ανάλυση Κόστους:

&nbsp

Δίδακτρα

 • 416,00 δολάρια - Κάτοικος Pa ανά πιστωτικό

 • $ 624,00 - Μη Κάτοικος ανά πιστωτικό

&nbsp

&nbsp

Γενικά Έξοδα (με επιπλέον χρέωση) *

&nbsp

 • 95,50 δολάρια ανά πιστωτικό

 • $ 1,144.75 - (12 ή περισσότερες πιστώσεις)

&nbsp

&nbsp

Δίδακτρα Τεχνολογίας (με επιπλέον χρέωση) *

&nbsp

 • $ 20 ανά Κάτοικος πιστωτικών PA

 • $ 30 ανά πιστωτικό μη κατοίκων


* Η Γενική Fee είναι υποχρεωτικό τέλος που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη ποικιλίας των συνεχιζόμενων φοιτητικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, όπως η κυβέρνηση σπουδαστών, φοιτητικές οργανώσεις, τις υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, τα προγράμματα, Φοιτητικό Κέντρο εξυπηρέτησης του χρέους, επέκταση, αντικατάσταση και συντήρηση του κεφαλαίου. Το τέλος χρεώνεται σε όλους τους φοιτητές (πλήρους και μερικής απασχόλησης, κατοικίας και μετακίνησης / off-campus) κατά τη διάρκεια όλων των συνόδων του Πανεπιστημίου (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης συνόδου του καλοκαιριού, δεύτερη συνεδρία καλοκαίρι, τρίτης συνόδου του καλοκαιριού, και χειμερινή περίοδο) και σε όλα τα φυσικά τοποθεσίες (συμπεριλαμβανομένων University Center στο Harrisburg και άλλες περιοχές εκτός πανεπιστημιούπολης).

&nbsp

* Το τέλος Τεχνολογίας είναι ένα υποχρεωτικό τέλος που εισπράττεται για την υποστήριξη εκπαιδευτική τεχνολογία.

&nbsp

Όλα τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές.

&nbsp

&nbsp

Οικονομική Ενίσχυση

&nbsp

Η αποστολή του Γραφείου Οικονομικής Βοήθειας είναι να εργαστούν από κοινού με το Πανεπιστήμιο γραφεία για να βοηθήσει όλους τους μαθητές, ανεξαρτήτως των οικονομικών πόρων τους, στην απόκτηση η οικονομική βοήθεια πρέπει να συμμετέχει Millersville Πανεπιστημίου, διατηρώντας παράλληλα τη δημοσιονομική και ρυθμιστική ακεραιότητα των προγραμμάτων χρηματοδοτικής βοήθειας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Price
τιμή
564 USD
ανά πιστωτική (ΠΠ κάτοικοι)? υποτροφίες
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Millersville, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Millersville, Pennsylvania
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών