Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν είστε έτοιμοι να προωθήσουν την καριέρα σας να διαχειρίζεστε ή / και να διαβουλεύεται με ποικίλες οργανώσεις, πλήρως σε απευθείας σύνδεση Μάστερ of Science μας στην Οργανωτική Ψυχολογία πρόγραμμα είναι για εσάς.

Τα μαθήματά μας είναι μικρές και διαδραστικά και καθηγητές πλήρους απασχόλησης μας εκτελέσετε τις συζητήσεις, ώστε να νιώσετε σαν να είστε μέρος της συνομιλίας. Θα πάρετε επίσης η έγκαιρη ανάδραση από την υποστηρικτική σχολή μας για να σας κρατήσει συνδεδεμένο και ασχολούνται.

Σχετικά με το online MS μας στην Οργανωτική Ψυχολογία

Η online MS στην Οργανωτική Ψυχολογία πρόγραμμα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των κρίσιμων ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για την ενίσχυση της οργανωτικής αποτελεσματικότητας. Η σημερινή ηγέτες και οι διευθυντές πρέπει να γνωρίζουν πώς να προωθήσει την ομαδική εργασία, τη διαχείριση της μετάβασης, και τις οργανώσεις αναδιάρθρωση. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με ένα θεωρητικό πλαίσιο στην οργανωτική ψυχολογία και την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην έρευνα, την επικοινωνία, τη διευκόλυνση, διαπροσωπικές, ομάδα και οργανωτικά θέματα. Η ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής προετοιμάζει τους αποφοίτους να οδηγήσει, τη διαχείριση, ή / και να διαβουλεύεται με τη δυναμική και ποικίλες οργανώσεις που λειτουργούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξετε το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα MSOP;

Ευκολία

Κερδίζουν ένα online MS στην Οργανωτική Ψυχολογία είναι ο ιδανικός τρόπος για να προωθήσουν την καριέρα σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Το πρόγραμμα είναι χτισμένο γύρω από την πολυάσχολη ζωή σας σε μια συναρπαστική, ζωντανή, και ποικίλο κοινωνικό δίκτυο των συνομηλίκων κίνητρο-με μια μικρή ομάδα μέγεθος-στόχο τη διατήρηση του δικτύου σας διαχειρίσιμη και επωφελής. Να απλοποιήσει την πορεία σας για να κερδίζουν το μεταπτυχιακό σας, δεν υπάρχουν απαιτούμενη τάξη ή την είσοδο φορές. Με πλήρως σε απευθείας σύνδεση εκπαιδευτικό μοντέλο μας, μπορείτε να πάρετε μαθήματα στο εξυπηρέτησή σας, κινείται μέσω του προγράμματος σε ένα ρυθμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και όχι σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Με τρεις ομάδες που αρχίζει κάθε χρόνο, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα, όταν είναι πιο βολικό γι 'αυτούς.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Υπό την καθοδήγηση των μελών ΔΕΠ εκπαιδευτεί στη βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία που δημοσιεύουν σε αυτούς τους κλάδους και έχουν μια ποικιλία από εμπειρία στον τομέα, οι φοιτητές προετοιμάζονται για μια καριέρα στην οργανωτική ψυχολογία, ή συναφείς τομείς, με τις απαραίτητες θεμελιώδεις δεξιότητες. Ως ένα παραδοσιακό, μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα ναύλωσε το 1957, είμαστε σε περιφερειακό διαπιστευμένο από την Νέα Αγγλία Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (NEASC) και της Επιτροπής σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (CIHE).

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Πάρτε ό, τι θέλετε από το πρόγραμμα. υποχρεωτικά και επιλεγόμενα μαθήματα μας σας προσφέρει με την εμπειρία και την κατάρτιση στην οργανωτική ψυχολογία επικεντρώνεται γύρω από την πραγματική ζωή, επαγγελματικές εφαρμογές από τα θέματα που παρουσιάζονται. Τελικά, όπως το πρόγραμμα επεκτείνεται, μπορείτε να πάρετε μαθήματα που θα σας προετοιμάσει για προσωπική τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Πηγαίνετε στο δικό σας ρυθμό, ένα ή δύο μαθήματα σε μια στιγμή, για να επιτευχθεί το βαθμό σας όταν το χρειάζεστε.

Η οικονομική προσιτότητα

Ενώ δεν μπορείτε να βάλετε ένα τίμημα για την ευκολία και την ευελιξία, για μόλις $ 515 ανά ώρα πίστωσης στο online πρόγραμμα MSOP στο Πανεπιστήμιο του Hartford, μπορείτε να αποκτήσετε μια ποιοτική εκπαίδευση και πτυχίο πλοιάρχου ενώ ολοκληρώνει την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Πτυχίο (περιφερειακή ή εθνική διαπίστευση) σε κάθε τομέα, που σχετίζονται με τον τομέα προτιμώνται
  • Δεν απαιτείται ελάχιστη απαιτούμενη προπτυχιακό ΣΔΣ, αλλά είναι ένας παράγοντας για την απόφαση εισδοχής, 2,5 ΣΔΣ ή υψηλότερη προτιμώμενη
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Hartford Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη