Master of Science στην οργανωτική διαχείριση (msom)

Apollos University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στην οργανωτική διαχείριση (msom)

Apollos University

Η Απολλώ MSOM προγράμματος ανέρχεται σε 100% σε απευθείας σύνδεση!

Το Master of Science στην οργανωτική διαχείριση του προγράμματος (MSOM) είναι 100% σε απευθείας σύνδεση σχεδιασμένο για τους μαθητές με ένα πτυχίο στην επιχείρηση, ή σε σχετικό τομέα. Ο βαθμός περιλαμβάνει 37 πιστώσεις των μαθημάτων μεταπτυχιακού επιπέδου, που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς και τη γνώση και τις δεξιότητες των ηγετών και των διαχειριστών. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με ένα πυρήνα 37-πιστωτικό πρόγραμμα σπουδών του σε βάθος ηγεσία και οργανωτικές θέματα διαχείρισης. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών MSOM περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία οργάνωσης ηγεσία της ηθικής, τα κίνητρα, τη δημιουργικότητα, όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, ομαδική εργασία, την ανάπτυξη της ομάδας, την τεχνολογία, την εξυπηρέτηση των πελατών και την οργανωτική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα MSOM είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των διευθυντών να εξασφαλιστεί ότι το προσωπικό του οργανισμού είναι οργανωμένη, εκπαιδευμένο, καθοδηγείται και κίνητρα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερο δυναμικό τους. Η MSOM παρέχει μια ευρεία προοπτική της οργανωτικής ηγεσίας και ο φοιτητής αποκτά τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για την υποστήριξη της οργάνωσης στην προσπάθειά της να εκπληρώσει την αποστολή της. Τέλος, η MSOM προωθεί ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, την κινητικότητα της απασχόλησης και των ευκαιριών δια βίου μάθησης για τους ηγέτες των οργανώσεων.

Πανεπιστήμιο Απολλώ δεσμεύεται να παρέχει στους ιδιώτες με την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης που χρειάζεται για να προχωρήσει στο επάγγελμά τους βιομηχανία. Η σύνθεση της τεχνολογίας (on-line μεθοδολογία), την κριτική σκέψη και την πρακτική εφαρμογή αναπτύσσεται καλά στρογγυλεμένη ηγέτες με σαφή προοπτική για το πώς να τοποθετείται στρατηγικά και να οδηγήσει μια οργάνωση.

Οι στόχοι του προγράμματος για το μεταπτυχιακό MSOM είναι ότι θα είναι σε θέση να εκτελεί τα ακόλουθα:

 • Επίδειξη ηθικής λήψης αποφάσεων μέσα στον οργανισμό.
 • Επίδειξη διαχείρισης ικανοτήτων εντός του διαπολιτισμική ή / και παγκόσμια οργάνωση.
 • Συνθέστε τις θεωρίες και πρακτικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα για την ανάπτυξη λύσεων για συγκεκριμένες διαχειριστικές καταστάσεις που απαντούν στο οργανωτικό περιβάλλον.
 • Επίδειξη χαρακτηριστικά ηγεσίας που οδηγούν τις δραστηριότητες μιας οργάνωσης κίνητρα υψηλής απόδοσης.
 • Να επιδεικνύει την ικανότητα να αξιολογήσει τις ικανότητες του προσωπικού και να αναγνωρίζουν πότε προπόνηση, την κατάρτιση, και χορηγεί τις παροχές αποζημίωσης είναι απαραίτητη για τη στήριξη όραμα και την αποστολή δήλωση του οργανισμού.
 • Επάρκειά τους στην ικανότητα να εντοπίζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό του οργανισμού και να είναι σε θέση να τα επιλύσει αποτελεσματικά.
 • Συνθέστε την ανάγκη για αλλαγή σε έναν οργανισμό και έχουν μια ικανότητα για αποτελεσματική διαχείριση της αλλαγής.
 • Να κατανοήσουν τις νομικές υποχρεώσεις της σχέσεως εργασίας.
 • Επίδειξη τη γνώση για να παρέχουν τις αναγκαίες τεχνολογίες και τα άλλα εργαλεία που είναι διαθέσιμα έτσι ώστε ο οργανισμός μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
 • Αναγνωρίστε όταν απαιτείται εξωτερική εμπειρογνωμοσύνη, τη διαβούλευση, τη διαχείριση των συγκρούσεων, ή τη διασφάλιση της ποιότητας.
 • Συνθέστε την ανάγκη να αναγνωρίζουν τις μοναδικές ανάγκες των εσωτερικών και εξωτερικών πελατών του οργανισμού.
 • Διατυπώστε την καριέρα βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων ως ηγέτες και τους επαγγελματίες.

Επίπεδο και το είδος της απαιτούμενης έρευνας: Μεταπτυχιακό Επίπεδο

Κυριαρχία και την εφαρμογή των ποσοτικών και ποιοτικών επιχειρήσεων ερευνητικές μεθοδολογίες που περιλαμβάνουν μελέτες πραγματικών περιπτώσεων κόσμο και ακαδημαϊκή έρευνα σε όλη την ολοκλήρωση του βασικού κορμού μαθημάτων των προγραμμάτων σπουδών του πλοιάρχου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Great Falls, South Carolina
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Great Falls, South Carolina
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών