Master of Science στην εργοθεραπεία (web-based)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο πλοίαρχος του προγράμματος Εργοθεραπείας είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης Web based απόσταση, διδάσκεται πλήρως σε απευθείας σύνδεση.

Η Επαγγελματική Θεραπεία είναι ένα πρόγραμμα με μερική απασχόληση που βασίζεται στο διαδίκτυο, το οποίο λειτουργεί τόσο ως μονοετή μεταπτυχιακό (60 μονάδες) όσο και 2ετές μεταπτυχιακό (120 μονάδες). Τόσο το μονοετές όσο και το διετές πρόγραμμα διδάσκονται με ποσοστό σπουδών 50%, δηλαδή το 1ετές πρόγραμμα χρειάζεται 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί. το 2ετές πρόγραμμα διαρκεί 4 χρόνια.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι web-based δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διαλέξεις στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε μέρος στο πρόγραμμα από τη χώρα σας. Οι ενότητες διανέμονται μέσω Διαδικτύου χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ιστού Ping Pong. Πρόσβαση στο Internet με ένα εύρος ζώνης επαρκή για να παρακολουθείτε streaming video απαιτείται (συνιστώμενη ελάχιστη ταχύτητα λήψης 1 Mbps). Το πρόγραμμα διεξάγεται και εξετάζεται στα αγγλικά.

Η Επαγγελματική Θεραπεία είναι επαγγελματίας υγείας με επίκεντρο τον πελάτη που ασχολείται με την προώθηση της υγείας και της ευημερίας μέσω καθημερινών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους μαθητές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον τομέα και να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Δεδομένου ότι πρόκειται για πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, θα είστε σε θέση να εργαστείτε ενώ μελετάτε και διατηρείτε στενή επαφή με την κλινική πρακτική σας. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή και οι μαθητές αναμένεται να διατηρούν στενή επαφή με την κλινική πρακτική κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο και τα μαθήματα μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα σε κάθε μαθητή. Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε ευρέως στην επαγγελματική θεραπεία γενικά ή να περιορίσετε την εστίασή σας σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος. Το πρόγραμμα αρχίζει με ένα μάθημα για τη θεωρία της επιστήμης και της επιστημονικής μεθόδου, όπου οι μαθητές αρχίζουν επίσης να αναπτύσσουν ένα σχέδιο για τη μελλοντική μεταπτυχιακή διατριβή (που έγινε στο τελευταίο μάθημα του προγράμματος). Τα μαθήματα που ακολουθούν επικεντρώνονται στη θεωρία της επαγγελματικής θεραπείας, στην προαγωγή της υγείας και στην ανάπτυξη της κοινότητας, στην κατοχή και στην υγεία, και στην πρακτική που βασίζεται στην τεκμηρίωση στην επαγγελματική θεραπεία, αντίστοιχα. Στους μαθητές δίνεται συχνά η ευκαιρία να επιλέξουν το επίκεντρο των αποστολών τους από την άποψη του κοινού-στόχου ή είναι σε θέση να διατυπώσουν το δικό τους "πρόβλημα" με βάση το ενδιαφέρον. Οι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα θα λάβουν πολύτιμες γνώσεις για να ενσωματώσουν με κριτικό και συστηματικό τρόπο τη θεωρία και τα αποδεικτικά στοιχεία στην επαγγελματική θεραπεία και να αναλύσουν, να αξιολογήσουν και να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα φαινόμενα, ζητήματα και καταστάσεις.

Προοπτικές καριέρας

Καριέρα στη σειρά εργοθεραπεία από τις θέσεις μέσα σε περίπτωση που το σπίτι, ιδιωτικά ιατρεία, συμβούλια υγείας και των νοσοκομείων σε ερευνητικά κέντρα, επιχειρήσεις, εταιρείες αποκατάστασης και εντός κυβερνητικών τομέων.


mscocth

Ενότητες του προγράμματος

Έτος 1

 • Θεωρία της επιστήμης και της επιστημονικής μεθόδου, 15 μονάδες
 • Επαγγελματική Θεραπεία, Θεωρία Ι, 7,5 μονάδες
 • Επαγγελματική Θεραπεία, πρακτική που βασίζεται στην Κοινότητα, 7,5 μονάδες
 • Επαγγελματική Θεραπεία, πρακτική βασισμένη στα στοιχεία I, 7,5 μονάδες
 • Επαγγελματική Προοπτική Υγείας I, 7,5 μονάδες
 • Επαγγελματική Θεραπεία, Θέση Ι, 15 μονάδες

Έτος 2

 • Επαγγελματική Θεωρία και πρακτική βασισμένη στα αποδεικτικά στοιχεία ΙΙ, 15 μονάδες
 • Επαγγελματική Προοπτική Υγείας ΙΙ, 7,5 μονάδες
 • Στατιστικές μέθοδοι ή Ποιοτικές μέθοδοι στην Υγεία και την Πρόνοια, 7,5 μονάδες
 • Ομαδική Συνεργασία σε Μεταβαλλόμενους Οργανισμούς, 7,5 μονάδες
 • Σύστημα Σκέψης: Οργάνωση, καθοδήγηση και διοίκηση υγείας και κοινωνικής φροντίδας, 7,5 μονάδες
 • Επαγγελματική Θεραπεία, Θέση II, 15 μονάδες
 • ή
 • Επαγγελματική Θεραπεία, Θέσεις Ι και ΙΙ αντικαταστάθηκαν με μία διατριβή, 30 μονάδες

Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν ένα ανεξάρτητο έργο (διατριβή) αξίας τουλάχιστον 15 μονάδες. Αυτό το τελικό σχέδιο θα πρέπει να γίνεται ατομικά ή σε ζευγάρια. Αν οι μαθητές εργάζονται από κοινού, το έργο του κάθε μαθητή θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για ένα μεμονωμένο έργο.

Γεγονότα

 • Συντελεστές: 60,0 πόντοι
 • Επίπεδο: Μεταπτυχιακό
 • Ρυθμός σπουδών: Μερική απασχόληση
 • Τόπος της μελέτης: Web-based
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Ημερομηνία έναρξης: Φθινόπωρο 2018

Απαιτήσεις:

Ο αιτών πρέπει να κατέχει το ελάχιστο του πτυχίου της επιστήμης στην επαγγελματική θεραπεία, 180 μονάδες ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Απόδειξη αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultur ... περαιτέρω

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultural prosperity in the region where we reside, making way for knowledge based innovation and enterprise. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη