Master Of Science στην Εκπαίδευση

Corban University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Science στην Εκπαίδευση

Corban University

Ως δάσκαλος, είστε συνεχώς ρίχνει σε μαθητές σας και να αναζητούν τρόπους για να κάνουν την εκπαίδευση νόημα και συναρπαστικό για αυτούς. Έχετε υπομονή απάντησαν στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά, ενθαρρύνεται η δημιουργικότητα, πέρασε κουραστική ώρες ταξινόμησης και γιόρτασε αυτά τα συναρπαστικά "αχα" στιγμές με τους μαθητές. Τωρα ειναι η σειρα σου. Ας Corban σας ενθαρρύνουμε όπως μπορείτε να αποκτήσουν νέες ιδέες, πολύτιμες δεξιότητες και αποτελεσματικά εργαλεία για να συνεχίσει να εμπνεύσει τους μαθητές σας.

Μεταπτυχιακό Corban της Επιστήμης στην Εκπαίδευση θα σας επιτρέψει να ζήσετε τάξεις με άλλους δασκάλους που κατανοούν τις προκλήσεις και τα οφέλη από τους κορυφαίους στη σημερινή αίθουσες διδασκαλίας. Είτε είστε ένας δάσκαλος πρώτο έτος ή έχουν 20 χρόνια εμπειρίας στην τάξη, θα πρέπει να αμφισβητηθεί και να ενθαρρύνονται μέσω μαθημάτων που είναι σχετικές με το μεταβαλλόμενο κόσμο της εκπαίδευσης.

Βολικό, αξιόπιστο, Εφικτοί

Πάρτε μαθήματα σας εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση ή να προσθέσετε μια επικύρωση μέσω βραδινά μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη. Το Master of Science στην Εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει σε πολυάσχολο πρόγραμμά σας ως δάσκαλος και μπορεί να ληφθεί σε μια πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης ρυθμό.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα πράγματα που έχουν σημασία στην τάξη σας. Θα μάθετε από την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ερωτήσεις των συναδέλφων σας, καθώς και από καθηγητές που έχουν χρόνια hands-on τάξη εμπειρία-και μπορείτε να εφαρμόσει ό, τι μπορείτε να μάθετε σε μαθημάτων σας αμέσως στην τάξη σας. Πλέον, επιλέξτε από τρεις συγκεντρώσεις να προσαρμόσετε το βαθμό σας με τις ανάγκες και το πρόγραμμά σας.

Με μερική απασχόληση και τις επιλογές πλήρους απασχόλησης για το μεταπτυχιακό σας σε Corban, μπορείτε να πάρετε μαθήματα με ρυθμό που να ταιριάζει το πρόγραμμά σας και τον προϋπολογισμό σας. Πολλοί εκπαιδευτικοί δικαιούνται επιστροφή διδάκτρων ή συνδρομής των διδάκτρων από τον εργοδότη τους, ή για τις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις και ενισχύσεις.

Δείγμα Μαθήματα

  • Βιβλική Ηγεσία σε ένα Παιδεία Περιβάλλον
  • Θεωρίες μάθησης και διδασκαλίας
  • Δίκαιο, Πολιτική και Πολιτική στην Εκπαίδευση
  • Εκπαιδευτική Έρευνα και Ανάλυση

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Διδασκαλία: Διαθέσιμο εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, το πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία ενημερώσεις κομμάτι που στην τρέχουσα έρευνα στο χώρο της εκπαίδευσης και ερευνά τα σχετικά ζητήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών. Αιρετό επιλογές σας δίνουν την ελευθερία να προσαρμόσετε το βαθμό σας με μαθήματα στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την αξιολόγηση, την αξιολόγηση, την τεχνολογία στην εκπαίδευση, ή ειδικά μαθήματα περιεχομένου για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γνώση γραφής: Η πίστα παιδεία θα σας εξοπλίσει για την ανάπτυξη αποτελεσματικών προγραμμάτων σπουδών γραμματισμού και τα προγράμματα για την τάξη σας. Ανοίξτε έναν κόσμο δυνατοτήτων για τους μαθητές σας, βοηθώντας τους διαπρέψουν στην ανάγνωση. Το κομμάτι παιδεία πληροί τις απαιτήσεις που ορίζονται από TSPC για την προσθήκη του Reading Παρέμβαση Specialist Έγκριση στο Όρεγκον Διδασκαλία License σας. Η πίστα παιδεία προσφέρεται σε ένα υβριδικό online και στις πανεπιστημιουπόλεις μαθήματα.

ESOL: Η πίστα ESOL έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να διδάξει τις διάφορες τάξεις των σχολείων του Όρεγκον. Αυτή η διαδρομή προσφέρει τόσο θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτική κατανόηση για να ενισχύσει την ικανότητά σας να φτάσουν οι μαθητές των διαφόρων πολιτιστικών, κοινωνικο-οικονομικές και γλωσσικές ομάδες. Το κομμάτι ESOL πληροί τις απαιτήσεις που περιγράφονται από TSPC για τα αγγλικά ομιλητές άλλων γλωσσών Θεώρηση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα αγγλικά ομιλητές άλλων γλωσσών / Δίγλωσση Θεώρηση.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο επιτυχής υποψήφιος θα:

  1. Πρεσβεύουν πίστη στον Ιησού Χριστό και να ζήσουν μια συνεπή χριστιανική ζωή.
  2. Έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σε αναγνωρισμένο ίδρυμα με ελάχιστο σωρευτική ΣΔΣ του 3,00 ή την έγκριση από την επιτροπή Admissions.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Κόστος ανά ώρα πίστωσης $ 520
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών