Master of Science σε θέματα φορολογίας (MST)

William Howard Taft University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science σε θέματα φορολογίας (MST)

William Howard Taft University

Master of Science στη Φορολογία (MST) πρόγραμμα

Επισκόπηση

Ο Master of Science στη Φορολογία πρόγραμμα (MST) είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα σπουδών μεταπτυχιακών σπουδών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ορκωτούς λογιστές και άλλους επαγγελματίες του φόρου. Το Πρόγραμμα παρουσιάζει κυκλοφορούντα και επικεντρώθηκε πληροφορίες που είναι αναγκαίες για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων του σχεδιασμού των φόρων και την εργασία και εκ των προτέρων σε σχέση με τη φορολογία τομείς σταδιοδρομίας. Χρησιμοποιώντας πολλά από τα ίδια υλικά αναφοράς που βρέθηκαν στα γραφεία των επαγγελματιών σε θέματα φορολογίας, το πρόγραμμα MST παρέχει την εννοιολογική κατανόηση και τεχνική επάρκεια συμφέρουσα για πρόοδο στο επάγγελμα συμβούλων φόρου, εταιρικά τμήματα χρηματοδότησης, και της κυβέρνησης φορολογικές υπηρεσίες.

Συνεπής με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών (AICPA) Δήλωση σχετικά με τα πρότυπα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CPE) Προγράμματα, Το Πανεπιστήμιο συνιστά δεκαπέντε πιστώσεις CPE (ώρες) να απονεμηθεί για κάθε μονάδα Εξάμηνο ολοκληρωθεί. Σε γενικές γραμμές μια έκθεση ποιότητας που αντικατοπτρίζει την ολοκλήρωση του μαθήματος είναι επαρκής τεκμηρίωση. Εάν ζητηθεί από τη λογιστική του σκάφους επίσημη μεταγραφή θα πρέπει να παρέχονται χωρίς κόστος. Οι πιστώσεις CPE κέρδισε τη στιγμή ένα μάθημα έχει ολοκληρωθεί. Ενώ είμαστε αγνοούν κάθε σπουδαστή Πανεπιστήμιο Taft άρνησης CPE πίστωσης για τα μαθήματα σε αυτό το Πρόγραμμα, Κατάσταση συμβούλια της λογιστικής έχει την τελική αρμοδιότητα για την αποδοχή των επιμέρους μαθημάτων για CPE πίστωσης.

Όσον αφορά την συνεχή εκπαίδευση πίστωση για IRS Enrolled παραγόντων και άλλων Οι συντάκτες Επιστροφή φόρου, τα μαθήματα στο πλαίσιο του προγράμματος επίσης να πληρούν τις προδιαγραφές του Υπουργείου Οικονομικών Εγκύκλιος 230.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  1. Να αναπτύξει τις απαραίτητες για την εκτέλεση του φόρου δραστηριοτήτων έρευνας, φορολογικό σχεδιασμό, και εκ των προτέρων σε σχέση με τη φορολογία περιοχές καριέρα δεξιότητες.
  2. Να προσφέρει ένα πρόγραμμα των μαθημάτων και των πρακτικών ασκήσεων που θα επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα των μαθητών του κατά την εκτέλεση των δραστηριοτήτων σχετίζονται με τη φορολογία.
  3. Για να καταστεί δυνατή μια σειρά από μαθήματα, επικεντρώθηκε σε διάφορα θέματα και τις διαδικασίες εξειδικευμένων φορολογία.
  4. Να απασχολούν σχολή που επιτυγχάνονται στους αντίστοιχους τομείς τους, τόσο από ακαδημαϊκούς και από πρακτική άποψη.

Επιτυχής απόφοιτοι του Προγράμματος θα καταδείξει:

  • Έρευνα δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση και εφαρμογή της ισχύουσας τομείς του φορολογικού δικαίου και νομικά ζητήματα που σχετίζονται με το φόρο που αφορά επιχειρήσεων, την εταιρική δομή, και ατομικές φορολογικές διαδικασίες και στρατηγικές.
  • Γερά θεμέλια της κατανόησης των νόμων που αφορούν την φορολογική διαδικασία και πώς το IRS ερμηνεύει / εφαρμογή αυτών των νόμων.
  • Τεχνικές για την ανάλυση και την επίλυση των φορολογικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εντοπισμό των προβλημάτων, την έρευνα και τον εντοπισμό σχετικής νομοθεσίας και την εφαρμογή των νομικών κανόνων για γεγονότα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.
  • Η ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά φορολογικά έρευνα για τους πελάτες και την κοινότητα των επαγγελματιών σε θέματα φορολογίας, και να κάνει τις κατάλληλες συστάσεις βασίζονται σε ορθές συλλογισμού και την ανάλυση.

Το Πανεπιστήμιο ενεργεί για την εκπλήρωση των σκοπών του Προγράμματος MST μέσω κατάλληλων μαθημάτων, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη κατεύθυνση, την αξιολόγηση της προόδου των φοιτητών, και την τακτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της μάθησης των μαθητών, υπό την επίβλεψη και να χορηγείται από ειδικευμένους καθηγητές.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται σε βάση εξάμηνο. Οι μαθητές γενικά που εγγράφονται στο 9-12 μονάδες ανά εξάμηνο. Κάθε εξάμηνο αποτελείται από ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα των 16 εβδομάδων από την ημερομηνία της μελέτης αρχίζει. Οι μαθητές που δεν συμπλήρωσαν όλες τις μαθημάτων εξαμήνου κατά την περίοδο 16 εβδομάδων θα πρέπει να χορηγηθεί μια αυτόματη παράταση 2 μηνών του χρόνου για να ολοκληρωθεί το εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν άδεια-of-απουσία μεταξύ εξάμηνα. Ωστόσο, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, το σύνολο του προγράμματος σπουδών (3 εξάμηνα) θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 χρόνια.

Παρουσίαση

τροπικότητα Σκηνοθεσία Ανεξάρτητη Μελέτη του Πανεπιστημίου αναγνωρίζει ότι η εκπαίδευση είναι μια μεμονωμένη διαδικασία, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν άτομα με διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες και τα προγράμματα σπουδών. Υπογραμμίζει έμαθε ότι έχει νόημα, όπου τα άτομα απολαμβάνουν τη διαδικασία της μάθησης, και να αποκτήσουν γνώσεις για να κατανοήσουν καλύτερα και να διαχειρίζονται τη δική τους σταδιοδρομία.

Μέλη ΔΕΠ του Προγράμματος υποστήριξη της ανεξάρτητης μελέτης μάθησης ο ρόλος του μαθητή με την καθοδήγηση και την τόνωση της μαθησιακής διαδικασίας μέσω ουσιαστικών ανατροφοδότηση σχετικά με αναθέσεις και one-on-one αλληλεπίδραση. μέντορες σχολή μας αναγνωρίζουν προσωπικό στυλ και τις ανάγκες μάθησης, και να τονίσω τη σημασία του υλικού με την κατάσταση του ατόμου.

Κάθε μάθημα στο πρόγραμμα περιέχει μια σειρά από αναθέσεις μαθημάτων γενικά αποτελείται από τις απαιτήσεις ανάγνωσης και ερευνητικά προγράμματα. Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων ή / και ερευνητικών εργασιών που υποβάλλονται για την αξιολόγηση της σχολής.

Όλες οι εργασίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Όπως εκτίθεται στο Γενικό Κατάλογο του Πανεπιστημίου, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τις ελάχιστες απαιτήσεις του υπολογιστή και τις δεξιότητες που απαιτούνται ως προϋπόθεση για την είσοδο.

Οι πολιτικές εισδοχής και Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι που έχουν κερδίσει ένα πτυχίο ή το πρώτο επαγγελματικό πτυχίο από κολέγιο ή πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από οργανισμό διαπίστευσης που αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών και έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της λογιστικής ή της φορολογίας μπορεί να ισχύει για το Πρόγραμμα. Η πλειοψηφία των αιτούντων για το πρόγραμμα αυτό είναι ώριμες ενήλικες που εργάζονται σε μια ποικιλία των επαγγελματικών ρυθμίσεων. Πολλοί δεν έχουν παρακολουθήσει το κολέγιο για αρκετά χρόνια. Ως εκ τούτου, πριν κατάταξη κατηγορίας και μέσο όρο βαθμολογίας σημείο δεν είναι σημαντικοί παράγοντες στη διαδικασία εισδοχής.

Ο αιτών μπορεί να γίνει δεκτός υπό όρους στο Πρόγραμμα βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη αίτηση εισδοχής, την παραλαβή των $ 75.00 Προμήθεια εφαρμογών, αντίγραφα μαθητής του μεταγραφές αντανακλώντας υψηλότερο σχετικό πτυχίο του αιτούντος, και η τεκμηρίωση της επαγγελματικής εμπειρίας του αιτούντος. Δεν είναι απαραίτητο να υποβάλει επίσημη μεταγραφές κατά τη στιγμή της αίτησης. (Ωστόσο, οι επίσημες μεταγραφές πρέπει να παραληφθεί από το Πανεπιστήμιο εντός 60 ημερών από την εγγραφή. Το Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές με μια μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.) Σε περίπτωση που απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες θα επικοινωνήσει ο αιτών.

Όλες οι πληρωμές πρέπει να καταβάλλονται σε δολάρια ΗΠΑ. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με MasterCard®, VIsa®, American Express® ή προσωπικών / επιχειρηματικών επιταγή.

Εξωτερικών υποψήφιοι και υποψήφιοι με τα Διεθνή Διαπιστευτήρια

Μπορεί να είναι απαραίτητο για υποψηφίους που έχουν παρακολουθήσει κολέγια ή πανεπιστήμια εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν μια αξιολόγηση της εκπαίδευσης τους από ένα διαπιστευτήριο υπηρεσία αξιολόγησης που εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο. Κατόπιν αιτήματος, το Γραφείο Εισδοχής θα παρέχει κατάλογο των εγκεκριμένων αξιολογητών. Επιπλέον, οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά και οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει έναν βαθμό από δεόντως διαπιστευμένο ίδρυμα όπου η αγγλική είναι η κύρια γλώσσα της διδασκαλίας πρέπει να λαμβάνουν μια ελάχιστη βαθμολογία του 530 για το χαρτί που βασίζεται σε έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας ( TOEFL), ή 71 για την iBT, ή το ισοδύναμό της.

Μεταφορά Credit

Η αποδοχή των πιστώσεων μεταφοράς μεταξύ ακαδημαϊκών ιδρυμάτων εμπίπτει στη διακριτική ευχέρεια του κολεγίου λήψης ή πανεπιστήμιο. Πιστώσεων που έχουν εισπραχθεί στο William Howard Taft Πανεπιστημίου μπορεί ή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από άλλο όργανο, ανάλογα με τα δικά του προγράμματα, τις πολιτικές και τους κανονισμούς.

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να παρέχει στους φοιτητές τη μεγαλύτερη ευκαιρία να εφαρμόσει στο παρελθόν κερδίσει πίστωση προς επιλέξει το πρόγραμμα σπουδών τους. Υπόκειται στους περιορισμούς του κράτους και της διαπίστευσης τους κανονισμούς και την ακαδημαϊκή συγκρισιμότητας, οι μαθητές μπορεί να ζητήσει την πιστωτική απονέμονται για Εξοπλισμός, μαθήματα συμπληρώνεται από τον φοιτητή σε άλλα ιδρύματα, εφόσον τα μαθήματα αυτά διαπιστώθηκε ότι πληρούν τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος. Credit Transfer πρέπει να είναι από δεόντως διαπιστευμένο ίδρυμα. MST φοιτητές μπορούν να ζητήσουν να μεταφέρει μέχρι και 15 συνολικά μονάδες μεταφοράς ακαδημαϊκών μονάδων, ωστόσο, τα μαθήματα εξετάζονται για τη μεταφορά πρέπει να είναι ισοδύναμο τόσο το επίπεδο του περιεχομένου και του βαθμού, και πρέπει να έχει κερδίσει κατά τα τελευταία επτά χρόνια. Καμία πίστωση δεν μπορεί να χορηγηθεί για βιωματική μάθηση (Portfolio Credit) σε αυτό το πρόγραμμα.

Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων δεν θα αμφισβητηθεί αποκλειστικά και μόνο με την πηγή της διαπίστευσης του φορέα αποστολής.

οικονομικές Πληροφορίες

Τα δίδακτρα για το Πρόγραμμα είναι $ 445,00 ανά μονάδα. Τα ποσοστά εκπαίδευσης είναι "κλειδωμένο" για δύο χρόνια κατά τη στιγμή της εγγραφής. Ένας εγγεγραμμένος φοιτητής θα πρέπει να προστατεύονται από μελλοντικές αυξήσεις των διδάκτρων κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδοτική ενίσχυση παρατίθεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου. Η εγγραφή στο Πρόγραμμα θα προκριθούν γενικά τους μαθητές για αναβολές πληρωμών στα υπάρχοντα ομοσπονδιακά ασφαλισμένο φοιτητικά δάνεια. Οι αιτούντες που ζητούν αναβολές των υφιστάμενων δανείων φοιτητής θα πρέπει να ελέγξετε με τους δανειστές τους, πριν από την εγγραφή.

Το κόστος των βιβλίων και υλικών, εκτός από κάθε ύλη βέβαια, δεν περιλαμβάνεται στο διδάκτρων. Το Πανεπιστήμιο δεν πουλάει βιβλία ή τα υλικά. Τα περισσότερα βιβλία και τα υλικά μπορούν να αγοραστούν απευθείας από τους εκδότες ή μέσω του Διαδικτύου. Το κόστος εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο περίπου $ 150,00 ανά μάθημα. Οι μαθητές είναι πάντα εφοδιασμένο με μια πηγή για την απόκτηση όλων των απαιτούμενων υλικών.

Πώς να εγγραφείτε

Αν ο αιτών είναι αποδεκτή για εισδοχή στο Πρόγραμμα, μια επίσημη συμφωνία εγγραφής θα προετοιμαστεί και θα αποστέλλεται στον αιτούντα για την επανεξέταση και την υπογραφή. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσει το Πρόγραμμα για την 15η κάθε μήνα. Όλες οι πληρωμές που υποβάλλονται για τα δίδακτρα πρέπει να είναι πληρωτέα σε δολάρια ΗΠΑ. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με MasterCard® / VIsa® / American Express® ή προσωπικών / επιχειρηματικών επιταγή.

οι αιτούντες ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
445 USD
ανά μονάδα
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Denver, Colorado
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Denver, Colorado
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών