Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science σε Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Εφαρμοσμένα μαθηματικά είναι η γλώσσα της επιστήμης, της μηχανικής, και τα πεδία πέρα. Ακριβώς όπως τα αγγλικά μιλιούνται από περισσότερους μη φυσικούς ομιλητές παρά με φυσική, μαθηματικά χρησιμοποιείται καθημερινά από περισσότερους μη-μαθηματικοί παρά από μαθηματικοί. Πτυχίο Μάστερ στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα σταδιοδρομία σε σχεδόν οποιαδήποτε εξάσκηση ή επίδοξους ερευνητής στην ποσοτική τομείς. Αυτό περιέλαβε πάντα τις φυσικές επιστήμες και τις τελευταίες δεκαετίες περιλαμβάνονται ολοένα και περισσότερο τις βιολογικές και κοινωνικές επιστήμες, καθώς και. Με την έλευση των υπολογιστών των βασικών προϊόντων υψηλών επιδόσεων, εφαρμοσμένα μαθηματικά έχει ξεπεράσει το παραδοσιακό αναλυτικό ύφος του και αναλαμβάνει μια ακόμη μεγαλύτερη σημασία και ζωτικότητα στη σφαίρα της προσομοίωσης.

Σε σύγκριση με το καθαρό μαθηματικός, η εφαρμοζόμενη μαθηματικός ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προβλήματα οδηγείται από εξωτερικά πεδία. Σε σύγκριση με το μηχανικό ή επιστήμονα, που ασχολείται περισσότερο με τη διατύπωση των προβλημάτων (μοντελοποίηση) και τη φύση των λύσεων στο αφηρημένο. Σε σύγκριση με τον επιστήμονα υπολογιστών, που ασχολείται περισσότερο με την ανταλλαγή μεταξύ της ακρίβειας κατά την πολυπλοκότητα και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Το έργο των μελών όλων αυτών των ομάδων επικαλύπτει συχνά, και εφαρμοσμένα μαθηματικά είναι σκαμπίλι στο ενεργό κέντρο. Ως εκ τούτου, προσφέρει φυσικά ένα βαθμό με ευέλικτες αιρετό απαιτήσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Βαθμός απαιτούνται για την εισαγωγή: Οι μαθητές έχουν εισαχθεί στο πρόγραμμα πρέπει να κατέχουν πτυχίο στη μηχανική, την επιστήμη, τα μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών ή άλλα συναφή τομέα (με την επιφύλαξη της έγκρισης του Προγράμματος Εφαρμοσμένα Μαθηματικά) από διαπιστευμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μια ισχυρή προπτυχιακό ρεκόρ να είναι ανταγωνιστική για την εισαγωγή.

 • ΣΔΣ απαιτείται: Τουλάχιστον 3,0
 • GRE απαιτήσεις: Δεν απαιτείται Γενική δοκιμή

Άλλες απαιτήσεις της εφαρμογής: Οι επιστολές Δύο συστατικές, μεταγραφές, βιογραφικό και μια προσωπική, επαγγελματική κατάσταση που απαιτείται. Τα αποτελέσματα TOEFL δοκιμή που απαιτείται από όλους τους μαθητές που έλαβαν το πτυχίο τους σε μια χώρα όπου η αγγλική δεν είναι η επίσημη και η ομιλούμενη γλώσσα. Όλες οι απαιτήσεις εφαρμογής στην Αίτηση Πτυχιούχος πρέπει να ολοκληρωθεί, όπως ορίζεται στην αίτηση.

Μαθήματα

Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα (περιγράφεται παρακάτω) και επιλεγμένα μαθήματα (περιγράφεται παρακάτω) για συνολικά 30 σημεία απόφοιτος της ακαδημαϊκής εργασίας μέσω CVN με μια ακαδημαϊκή μέσο όρο 2.5 ή καλύτερα. Όλες οι απαιτήσεις πτυχίο πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 χρόνια από την έναρξη του πρώτου κύκλου πιστώνεται προς το πτυχίο. Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος μη-βαθμού.

Μαθήματα Κορμού:

Τα μαθήματα κορμού παρέχουν έναν μαθητή με θεμέλιο τις βασικές αρχές των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Τα μαθήματα κορμού συνεισφέρουν κατά 15 μονάδες των μεταπτυχιακών πίστωση προς το βαθμό. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον πέντε από τις ακόλουθες δέκα κατηγορίες:

 • ΑΡΜΑ E4001: Αρχές Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
 • ΑΡΜΑ E4101: Εισαγωγή στη Μη Γραμμικής Δυναμικής
 • ΑΡΜΑ E4150: Εφαρμοσμένη Συναρτησιακή Ανάλυση
 • ΑΡΜΑ E4200: Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις
 • ΑΡΜΑ E4204: Συναρτήσεις μιας σύνθετης μεταβλητής
 • ΑΡΜΑ E4300: Αριθμητικές Μέθοδοι
 • ΑΡΜΑ E4301: Αριθμητικές Μέθοδοι Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις
 • AMCS E4302: Εισαγωγή στην Παράλληλη Επιστημονικοί Υπολογισμοί
 • ΑΡΜΑ E6301: Αναλυτικές μέθοδοι για Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις
 • ΑΡΜΑ E6302: Αριθμητική Ανάλυση Μερικών Διαφορικών Εξισώσεων

Μαθήματα:

Ένας φοιτητής πρέπει να επιλέξει πέντε μαθήματα από αυτά που αναφέρονται παραπάνω ή παρακάτω για συνολικά 15 μονάδες των μεταπτυχιακών πίστωσης. Όλα τα μαθήματα που εμφανίζονται είναι διαθέσιμα σήμερα μέσω CVN. Τα μαθήματα αυτά επιτρέπουν στον μαθητή να πάρει μαθήματα από διάφορους τομείς για να συμπληρώσουν το πρόγραμμα πυρήνα. Πρόσθετες μαθήματα που δεν αναφέρονται παρακάτω μπορεί να εφαρμοστεί προς τα αιρετά απαιτήσεις, με την επιφύλαξη της έγκρισης του επιβλέποντα καθηγητή.

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Εφαρμοσμένης Φυσικής Μαθήματα:

 • APPH E4210: Γεωφυσική Ρευστών
 • ΑΡΜΑ E4400: Εισαγωγή στη Βιοφυσική Μοντελοποίηση

Επιστήμη Υπολογιστών Μαθήματα:

 • CSOR W4231: Ανάλυση Αλγορίθμων, Ι
 • COMS W4236: Εισαγωγή στην Υπολογιστική Πολυπλοκότητα
 • COMS W4241: Αριθμητική Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα
 • COMS W4252: Υπολογιστική Θεωρία Μάθησης
 • COMS W4701: Τεχνητή Νοημοσύνη
 • CBMF W4761: Υπολογιστική Γονιδιωματική
 • COMS W4771: Μηχανική Μάθηση

Βιομηχανική Μηχανική / Επιχειρησιακής Έρευνας Μαθήματα:

 • IEOR E4003: Βιομηχανική Οικονομία
 • IEOR E4004: Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα: Ντετερμινιστικό Μοντέλα
 • IEOR E4007: Βελτιστοποίηση: Μοντέλα και Μέθοδοι
 • IEOR E4106: Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα: στοχαστικών μοντέλων
 • IEOR E4403: Προχωρημένα Θέματα Τεχνολογίας και Εταιρικών Οικονομικών
 • IEOR E4407: παιγνιοθεωρητική Μοντέλα των Επιχειρήσεων
 • IEOR E4701: Στοχαστικά Μοντέλα για Χρηματοοικονομική Μηχανική

Άλλα Μαθήματα (Μηχανολόγων Μηχανικών, Επιστήμης Υλικών, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών):

 • Μέτσε E4100: Μηχανική των Ρευστών
 • Μέτσε E4302: Προχωρημένη Θερμοδυναμική
 • Μέτσε E4501: Γεωμετρική Μοντελοποίηση
 • MSaE E4215: Μηχανική Συμπεριφορά των Δομικών Υλικών
 • ΕΛΕΝ E4815: Τυχαία Σήματα και Θόρυβος
 • ΕΛΕΝ E6711: στοχαστικών μοντέλων στα Πληροφοριακά Συστήματα
 • Ε.Ε.Μ.Ε. E6601: Θεωρία Εισαγωγή στο Control

Τέλος αίτησης

 1. Ένα τέλος επεξεργασίας των 200 δολαρίων απαιτείται για πρώτη φορά τους αιτούντες σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
 2. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής Υπηρεσίες γραφείου μόνο θα εξετάζει τις αιτήσεις που υποβάλλονται με παράβολο αίτησης. Το τέλος επεξεργασίας δεν επιστρέφεται. Παρακαλώ κάνετε την επιταγή σε διαταγή: Columbia δίκτυο βίντεο.
 3. Οι αιτήσεις για περισσότερα από ένα πρόγραμμα σπουδών δεν μπορεί να επεξεργαστεί ταυτόχρονα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Παρακαλώ σημειώστε: Αιτήσεις γίνονται δεκτές σε κυλιόμενη βάση. Μόλις παραληφθεί η συμπληρωμένη αίτηση θα υποβληθούν σε επεξεργασία και δοθεί στην επιτροπή Admissions για επανεξέταση. Οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψη για τον κύκλο των εισαγωγών του επόμενου επερχόμενη εξαμήνου. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή που ελήφθη τον Φεβρουάριο θα πρέπει να αξιολογούνται για την επερχόμενη Εαρινό εξάμηνο. Μόνο οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στην επιτροπή Admissions για επανεξέταση.

Οι μεταγραφές

 1. Επίσημη μεταγραφές από κάθε κολλέγιο / πανεπιστήμιο έχετε παρακολουθήσει ή φοιτούν τώρα πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση. Μεταγραφές πρέπει να είναι στο αρχικό, σφραγισμένο φάκελο.
 2. Οι μονάδες που εμφανίζονται ως μονάδες μεταφοράς σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή δεν είναι έγκυρη? ένα επίσημο αντίγραφο από το σχολείο όπου είχαν κερδίσει οι πιστώσεις θα πρέπει να υποβληθούν.
 3. Οι μαθητές που έχουν ήδη ή είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, πρέπει να ζητήσει αντίγραφα των αντιγράφων τους, να αποσταλούν CVN στο Columbia δίκτυο βίντεο, 500 W 120η St, 540 MUDD, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής Υπηρεσίες Γραφείο ζητά μεταγραφές πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση. Εάν έχετε προβλέψει μια καθυστέρηση στην υποβολή επίσημα αντίγραφα, παρακαλείστε να επισυνάψετε μια ανεπίσημη ομάδα με την αίτηση. Το αρχείο σας μπορεί να επανεξεταστεί από την υπηρεσία με ένα πλήρες σύνολο των ανεπίσημων εγγράφων? Ωστόσο, θα πρέπει να υποβάλουν επίσημη μεταγραφές πριν θα εισαχθεί επίσημα σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
 5. Όλα τα υλικά που υποβάλλονται για την υποστήριξη της αίτησης, επίσημη ή ανεπίσημη, περιέρχονται στην κυριότητα του Πανεπιστημίου Columbia και δεν θα επιστρέφεται στον αιτούντα ή η προώθησή τους σε άλλα σχολεία ή φορείς. Από τα έγγραφα σας δεν θα επιστραφεί, σας προτείνουμε να κρατήσει αντίγραφα όλων των εγγράφων που μπορεί να χρειαστείτε για την προσωπική σας εγγραφές.

Απαραίτητα αποτελέσματα εξετάσεων

 1. Οι Graduate Record εξετάσεις (GRE) γενικά αποτελέσματα των δοκιμών που απαιτούνται από όλους τους αιτούντες MS. GRE αποτελέσματα ισχύουν για 5 χρόνια.
 2. TOEFL ή IELTS απαιτείται από όλους τους υποψηφίους που δεν έχουν λάβει το πτυχίο τους σε μια χώρα όπου η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα που ομιλείται. TOEFL και IELTS βαθμολογία είναι έγκυρη για δύο χρόνια.
 3. Όλες οι εκθέσεις βαθμολογίας πρέπει να είναι επίσημη και αποστέλλεται Πτυχιούχος Admissions απευθείας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμές (ETS).
 4. Ο κωδικός Κολούμπια Μηχανικών CEEB είναι 2111 (δεν 2162 που ανήκει στην Ανώτατη Σχολή Τεχνών και Επιστημών).

Απαραίτητα Documemts

Αυτά τα υλικά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα άτομα να παρέχουν προσωπική και ακαδημαϊκή πληροφορίες για τον εαυτό τους, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση υποψηφιότητά τους για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Fu Ίδρυμα Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Οι υποψήφιοι μπορούν να βοηθήσουν το γραφείο Πτυχιούχος Admissions στην παροχή άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με την κατάσταση της αίτησής τους, καθώς δεν υπέβαλαν άσχετες πληροφορίες που δεν έχει ζητηθεί, όπως η υπερβολική αριθμό συστατικές επιστολές, αντίγραφα των περιλήψεων και διατριβών, βιντεοκασέτες και / ή φωτογραφίες της ερευνητικής εργασίας, και τη δευτεροβάθμια μεταγραφές σχολείο. Ο παρακάτω πληροφορίες δείχνουν τα αντικείμενα που χρειάζονται για την πλήρη εφαρμογή.

 1. Έντυπο της αίτησης Βαθμός (σε απευθείας σύνδεση)
 2. Δύο συστατικές επιστολές σε σφραγισμένους φακέλους μέσω ταχυδρομείου, ή απευθείας από το συστάσεων μέσω e-mail στο records@cvn.columbia.edu
 3. Επίσημη GRE αποτελέσματα γενικές εξετάσεις
 • Όλες οι εκθέσεις βαθμολογίας πρέπει να είναι επίσημη και αποστέλλονται απευθείας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμές (ETS)
<li>&Omicron; &kappa;&omega;&delta;&iota;&kappa;&#972;&sigmaf; &Kappa;&omicron;&lambda;&omicron;&#973;&mu;&pi;&iota;&alpha; &Mu;&eta;&chi;&alpha;&nu;&iota;&kappa;&#974;&nu; CEEB &epsilon;&#943;&nu;&alpha;&iota; 2111</li>

Αποτελέσματα τεστ TOEFL ή IELTS (κατά περίπτωση)

&#904;&nu;&alpha; &alpha;&nu;&tau;&#943;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&omicron; &tau;&omicron;&upsilon; &epsilon;&pi;&#943;&sigma;&eta;&mu;&omicron;&upsilon; &mu;&epsilon;&tau;&alpha;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&#941;&sigmaf; &alpha;&pi;&#972; &#972;&lambda;&epsilon;&sigmaf; &tau;&iota;&sigmaf; &pi;&rho;&omicron;&eta;&gamma;&omicron;&#973;&mu;&epsilon;&nu;&epsilon;&sigmaf; &pi;&alpha;&rho;&alpha;&kappa;&omicron;&lambda;&omicron;&#973;&theta;&eta;&sigma;&alpha;&nu; &mu;&epsilon;&tau;&alpha;-&delta;&epsilon;&upsilon;&tau;&epsilon;&rho;&omicron;&beta;&#940;&theta;&mu;&iota;&alpha; &kappa;&omicron;&lambda;&#941;&gamma;&iota;&alpha; / &pi;&alpha;&nu;&epsilon;&pi;&iota;&sigma;&tau;&#942;&mu;&iota;&alpha;
&Pi;&rho;&omicron;&sigma;&omega;&pi;&iota;&kappa;&#940; / &Epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#942; &Delta;&#942;&lambda;&omega;&sigma;&eta; - &sigma;&upsilon;&nu;&omicron;&pi;&tau;&iota;&kappa;&#942; (&#972;&chi;&iota; &pi;&epsilon;&rho;&iota;&sigma;&sigma;&#972;&tau;&epsilon;&rho;&epsilon;&sigmaf; &alpha;&pi;&#972; &delta;&#973;&omicron; &sigma;&epsilon;&lambda;&#943;&delta;&epsilon;&sigmaf;) &delta;&alpha;&kappa;&tau;&upsilon;&lambda;&omicron;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&eta;&mu;&#941;&nu;&eta; &delta;&#942;&lambda;&omega;&sigma;&eta; &sigma;&chi;&epsilon;&tau;&iota;&kappa;&#940; &mu;&epsilon; &tau;&eta;&nu; &alpha;&kappa;&alpha;&delta;&eta;&mu;&alpha;&#970;&kappa;&#942; &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#942; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &sigma;&tau;&#972;&chi;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &sigma;&alpha;&sigmaf;
&Sigma;&upsilon;&nu;&#941;&chi;&iota;&sigma;&eta; / &Beta;&iota;&omicron;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&iota;&kappa;&#972; &Sigma;&eta;&mu;&epsilon;&#943;&omega;&mu;&alpha;
$ 200 &Tau;&#941;&lambda;&eta; &tau;&eta;&sigmaf; &alpha;&#943;&tau;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf;
&Mu;&epsilon;&tau;&alpha;&phi;&omicron;&rho;&#940; &pi;&iota;&sigma;&tau;&#974;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; &alpha;&upsilon;&tau;&#941;&sigmaf; &alpha;&pi;&omicron;&tau;&epsilon;&lambda;&omicron;&#973;&nu; (&kappa;&alpha;&tau;&#940; &pi;&epsilon;&rho;&#943;&pi;&tau;&omega;&sigma;&eta;)

Παρακαλώ σημειώστε: Οι μαθητές που ξεκινούν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια κάτω από μη εγγεγραμμένους κατάστασης μέσω CVN πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει το σύνολο των μαθημάτων τους μέσω CVN. Κατά την υποβολή αίτησης για εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν όλα τα υλικά την αίτησή τους απευθείας στο Columbia δίκτυο βίντεο για επεξεργασία. Οι αιτήσεις που αποστέλλονται απευθείας στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Φοιτητών Υπηρεσίες ή υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας ApplyYourself Εφαρμογή αντί μορφές CVN θα οδηγήσει σε ολική απώλεια όλων των πιστώσεων που λαμβάνονται από μη εγγεγραμμένους κατάσταση μέσω CVN. Όλα τα μαθήματα Κολούμπια για να χρησιμοποιηθεί προς το πρόγραμμα του σπουδαστή πρέπει να ολοκληρωθεί μέσω CVN. Επίσης, σημειώστε ότι κάθε φοιτητής, λαμβάνοντας μαθήματα από την αιγίδα του CVN μπορεί να πάρει στις πανεπιστημιουπόλεις μαθήματα αποκλειστικά υπό τη διοικητική καθοδήγηση του CVN με την έγκριση σύμβουλο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποColumbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη