Master of Arts στον τομέα της μηχανολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στο Θεό είναι η δόξα, το Τμήμα ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο 2004/2005 Ακαδημαϊκή Σύνοδο στο Κολέγιο των Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα είναι να παρέχει έγκυρη γνώση σε όλες τις πτυχές των Μηχανολόγων Μηχανικών (καθώς και την παροχή) προηγμένων γνώσεων που θα (διευκολύνουν) εξειδίκευση σε τέσσερις τομείς Μηχανολόγων Μηχανικών: Thermo-Fluid, Πλυντήριο σχεδιασμό, την παραγωγή και Μεταλλουργίας και Υλικών. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τη σημασία της τεχνολογίας των πληροφοριών, ιδίως στους τομείς της σχεδίασης, της διαχείρισης των δεδομένων και προσομοίωσης, το πρόγραμμα σπουδών έχει πρόσφατα πλήρως αναθεωρηθεί και το περιεχόμενο του προγράμματος έχει αυξηθεί.

Όραση

Για να παραχθεί ένα σύνολο απόφοιτος εξουσία με τα πρότυπα και τις πρακτικές των Μηχανολόγων Μηχανικών στο χώρο και πέρα ​​που θα ταιριάζει σωστά στις αφρικανικές Βιομηχανικής και Κατασκευαστικής τομείς.

Δραστηριότητες του Τμήματος

Το τμήμα έχει εμπλακεί σε ορισμένες δραστηριότητες, όπως η παρουσίαση Σεμινάρια και παράδοση μεταπτυχιακά σεμινάρια.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών προέρχεται από τον γενικό στόχο του Πανεπιστημίου του Συμφώνου, η οποία μπορεί να συνοψιστεί ως «Φέρνοντας μια νέα γενιά των Αφρικανών που θα κινηθεί την ήπειρο προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς της προσπάθειας« Η φιλοσοφία του τμήματος είναι να παντρευτεί τη θεωρία με την πρακτική αποτελεσματικότητα και, ως εκ τούτου παράγει αποφοίτους που θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί να ενισχύσει την αδύναμη ή σχεδόν ανύπαρκτη μεταποιητική βάση των Αφρικανών και να αλλάξει την κατάσταση των βιομηχανιών μας από το να είναι «συσκευασία» να `παραγωγής».

Στόχοι

Προκειμένου να επιτευχθεί η φιλοσοφία του Τμήματος και σύμφωνα με τις επιχειρηματικότητα και η συνολική αντίληψη του ανθρώπου στόχους του Πανεπιστημίου Σύμφωνο, θα δοθεί έμφαση στους ακόλουθους στόχους:

  • Για να διευκολυνθεί η ορθή κατανόηση της ένα ευρύ φάσμα των αρχών της μηχανικής
  • Για τη διευκόλυνση της απόκτησης πρακτικής επαγγελματικής πείρας
  • Να ενσταλάξει το επιχειρηματικό, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των δεξιοτήτων
  • Να συμμετάσχουν σε μεγάλο βαθμό στον τομέα της μηχανολογίας έρευνα και την ανάπτυξη.
  • Να εκπαιδεύσει και να παράγουν οι άνδρες και οι γυναίκες που θα είναι σε επιφυλακή για τις ανάγκες της μηχανικής του περιβάλλοντός τους και να είναι πολύ πρόθυμοι και πρόθυμοι να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.
  • Να εκπαιδεύσει και να παράγουν οι άνδρες και οι γυναίκες που είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία (θεωρητική, πνευματική, σωματική και πνευματική) για το σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων και εξαρτημάτων προς όφελος του περιβάλλοντός τους και της ανθρωπότητας γενικότερα.
  • Για να φέρει έξω το καλύτερο στους μαθητές μέσω κατάλληλων έκθεση με τη θεωρία, οι τρέχουσες τάσεις και την κατάσταση του εργαστηρίου τέχνης και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Δήλωση αποστολής

Για να διδάξει τις σύγχρονες Μηχανολόγων Μηχανικών χρησιμοποιώντας μοντέρνα πόρων δηλαδή-α-δηλαδή δύναμη του ανθρώπου, των μηχανών και της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Ο κύριος στόχος είναι να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους για την επίτευξη της επισιτιστικής ασφάλειας μέσω του σχεδιασμού / ανάπτυξης των τροπικών μηχανημάτων για την επεξεργασία και την ανάπτυξη της τεχνολογίας με στόχο την τόνωση της ενέργειας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Covenant University is a part of the Liberation Commission that God gave to the Presiding Bishop of the Living Faith Church Bishop David Oyedepo, (Ph.D.) some years ago. The appropriate forms of inten ... περαιτέρω

Covenant University is a part of the Liberation Commission that God gave to the Presiding Bishop of the Living Faith Church Bishop David Oyedepo, (Ph.D.) some years ago. The appropriate forms of intent to establish a private university was submitted to the National Universities Commission (NUC) in March 2000 and by July 15th 2001, the verification team of the National Universities Commission came for the inspection of facilities and programmes. Διαβάστε Λιγότερα
Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση

Ask a Question

Άλλη