Χρειάζονται περισσότερες από τις παραδοσιακές επιχειρηματικές πρακτικές για να ζήσουν μια επιτυχημένη διοργάνωση? Παίρνει τα εργαλεία και την ικανότητα να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τις τάσεις που βοηθούν στην πρόβλεψη των μελλοντικών προκλήσεων και ευκαιριών.

Ηγεσία σχετικά με την αιχμή της αλλαγής

Πιάστε την ευκαιρία σας να μελετήσει το μέλλον και στο πλαίσιο της οργανωτικής λήψης αποφάσεων μέσω της Σχολής του Global Leadership & Επιχειρηματικότητας του Master of Arts στην Προοπτική Διερεύνηση στρατηγικής. Σχεδιασμένο για τους συμβούλους καθώς και οι διαχειριστές της στρατηγικής, του ΥΕ / κατάρτισης, της Ε & Α και της εμπορίας, οι ΓΧΣ πτυχίο μας θα τελειοποιήσουν τις ικανότητές σας, την ηγεσία και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πώς να την ηγετική θέση σας στην αιχμή της αλλαγής.

Αυτό το 33-εξάμηνο ώρες βαθμό μπορεί να ολοκληρωθεί σε 18 με 48 μήνες και περιλαμβάνει βασικά στρατηγικά στοιχεία πρόβλεψης της μελλοντικής θεωρίας, ηγετικές ικανότητες, δημιουργικότητα, όραμα, κοινωνική αλλαγή, την κριτική σκέψη, την πρόβλεψη, ανάπτυξη σεναρίων και στρατηγικού σχεδιασμού.

Επιπλέον, οι ΓΧΣ προσφέρουν την ευκολία και την ευελιξία της σε απευθείας σύνδεση παράδοση μαθημάτων και αυτόνομης μάθησης μεθόδους που μπορούν να φιλοξενήσουν σχεδόν κάθε χρονοδιαγράμματος, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε πλήρους απασχόλησης στο σύνολο του προγράμματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν κατοικία στις πανεπιστημιουπόλεις απαιτείται.

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποRegent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
18 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη