Το Μεταπτυχιακό στην Οργανωτική ηγεσία διδάσκει σημαντικά στοιχεία οργάνωσης ηγεσία, όπως η ηθική, τα κίνητρα, τη δημιουργικότητα, όραμα, στρατηγικός σχεδιασμός, η ομαδική εργασία, την ανάπτυξη της ομάδας, την τεχνολογία, την εξυπηρέτηση των πελατών και την οργανωτική ανάπτυξη. Στη Σχολή Global Leadership & Επιχειρηματικότητας, αναγνωρίζουμε την αυξανόμενη ανάγκη για εξειδίκευση ηγεσία στους διάφορους τομείς για τη μελλοντική εξέλιξη των οργανισμών. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε πολλές διαφορετικές συγκεντρώσεις από τις οποίες οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να εστιάσουν την ανάπτυξη ηγεσίας τους.

Εξαιρετική Βιογραφικό Ηγεσία

Η ΜΑ στην Οργανωτική ηγεσία παρέχει στους φοιτητές με ένα βασικό πρόγραμμα σε βάθος ηγεσία και οργανωτικά θέματα της ανάπτυξης σε συνδυασμό με την εστιασμένη συγκέντρωση σε μια από τις πολλές περιοχές που ακολουθείται από ένα αποκορύφωμα έργου κατά την οποία οι μαθητές τη διεξαγωγή έρευνας ή να ασκούν μια οργανωτική παρέμβαση που ενσωματώνει όλα το περιεχόμενο των μαθημάτων του πρόγραμμα.

Ευέλικτη Online Μορφή

LMOL μαθήματα είναι διαθέσιμα κατά 100% σε απευθείας σύνδεση. Όταν πρόκειται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, πολυάσχολους επαγγελματίες σήμερα απαιτούν όχι μόνο εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, αλλά και ευέλικτο προγραμματισμό πορεία για να χωρέσει τη ζωή τους. Το Master of Arts στην Οργανωτική ηγεσία έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αυτές με τη χρήση αυτόνομης μεθόδων μάθησης και της τεχνολογίας των επικοινωνιών. ηλεκτρονική μορφή του προγράμματος επιτρέπει ευελιξία και προσαρμοστικότητα για να φιλοξενήσει σχεδόν κάθε πρόγραμμα και δεν απαιτεί καμία κατοικία στις πανεπιστημιουπόλεις. Ενώ η μόνιμη κατοικία δεν απαιτείται για το πρόγραμμα MOL, το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προαιρετική διήμερη παραμονή.

Βαθμός Απαιτήσεις


Ενώ όλοι οι φοιτητές που επιδιώκουν την ΔΑ στην Οργανωτική Ηγεσία (MOL) πρέπει να συμπληρώσει 33 ώρες πίστωσης, είναι η απόδειξη της ανεξάρτητης επιστημονικής ικανότητας σε επίπεδο του πλοιάρχου, όχι η απλή συσσώρευση πιστωτικών μονάδων που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται ως εξής:

  • 21 ώρες πίστωσης που απαιτείται coures πυρήνα
  • 9 ώρες πιστωτικές των μαθήματα συγκέντρωσης
  • 3 ώρες πιστωτικές της culimating εμπειρίας

Πλήρης απασχόληση φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το Masters στην Οργανωτική ηγεσία σε μόλις 12 μήνες. Regent Πανεπιστήμιο θεωρεί 9 ώρες πιστωτικές να είναι πλήρους απασχόλησης. Μερική απασχόληση φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε περίπου 16-36 μήνες. Ο μέγιστος χρόνος που επιτρέπεται για την ολοκλήρωση της Μ. Α. στην Οργανωτική ηγεσία είναι πέντε (5) ετών. Ένα ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από τρία εξάμηνα: πτώση, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάθε εξάμηνο είναι περίπου 13 εβδομάδες σε μήκος.

Προαιρετική Residency

Ενώ η μόνιμη κατοικία δεν απαιτείται για το πρόγραμμα MOL, το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προαιρετική διήμερη παραμονή.

Το προαιρετικό περίπτωση παραμονής παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθούν με άλλους φοιτητές, να μάθουν περισσότερα σχετικά με Regent Πανεπιστήμιο και, φυσικά, να πληρούν προσωπικά με τη σχολή και το προσωπικό της Σχολής Global Leadership & Επιχειρηματικότητας.

Residency πραγματοποιείται με βάση την Ιδρυτές Inn & Spa που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα στο πανεπιστήμιο και προσφέρει εξαιρετικά καταλύματα περιλαμβάνονται η στέγαση, αίθουσες συνεδριάσεων και ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε όλη την ιδιοκτησία.

MOL φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν την προαιρετική κατοικία Μαΐου μία φορά δεν κόστος, εκτός από την προσωπική μεταφορά. GLE θα καλύπτει το χώρο για την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ και τα γεύματα από το βράδυ της Πέμπτης μέσω Γεύμα Σάββατο. Οι φοιτητές ή απόφοιτοι που επιθυμούν να παραστούν σε άλλες κατοικίες θα έχουν μια αμοιβή των $ 600 για να καλύψει τα δωμάτια, τα γεύματα, τα τέλη ομιλητής.

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποRegent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη