Ανάπτυξη επαγγελματικής επάρκειας σε ένα κόσμο ραγδαίων και πλανητική αλλαγή, με Master of Arts στην Οργανωτική Διαχείρισης (MAOM). Βαθμός σας επιτρέπει την ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων και τα προβλήματα των ατόμων οργανώσεις αντιμετωπίζουν για αγορά σήμερα.

Επιλέξτε από δύο κομμάτια για να ολοκληρωθεί MAOM σας. Επιλέξτε το πρότυπο MAOM που έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν ένα προηγμένο πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά της ηγεσίας. Ή επιλέξτε το MAOM με την Global-Urban ηγεσία συγκέντρωση για την προετοιμασία στον εαυτό σας να έχει ηγετική θέση στη διεθνή και πολυπολιτισμική διαχείριση.

Τα μαθήματα διδάσκονται από την σχολή μεταπτυχιακών-degreed με πραγματική παγκόσμια εμπειρία στους τομείς που διδάσκουν. Θα είστε σε θέση να χτίσει μια καριέρα ή μια οργάνωση από τις πολύτιμες γνώσεις που αποκτάτε μέσω του προγράμματος MAOM. Θα μελετήσει τις οργανωτικές αλλαγές, την εμπορία, τη λήψη αποφάσεων, στρατηγική σκέψη, και την καινοτομία καλλιεργούν το τοπίο για την οικοδόμηση μια οργανωτική κουλτούρα που αγκαλιάζει την ποιότητα και την ποικιλομορφία.


Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποAshford University Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
15,840 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη