Master of Arts στην δύναμη και κλιματισμού (on-line)

LaGrange College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Arts στην δύναμη και κλιματισμού (on-line)

LaGrange College

Master of Arts στη δύναμης και φυσικής κατάστασης (on-line)

Προσεγγίστε τους στόχους σταδιοδρομίας σας.

Η LaGrange College Μεταπτυχιακό στη δύναμη και κλιματισμού βαθμούς εξοπλίσει τους φοιτητές για σταδιοδρομία στην ανάπτυξη του αθλητή και σωματική προετοιμασία με δύο μεταπτυχιακά κομμάτια: το πτυχίο Master of Science και Master of Arts πτυχίο. Οι απόφοιτοι του βαθμού κράτη μέλη είναι έτοιμα να ξεκινήσουν οι εργασίες, όπως τη δύναμη και κλιματισμού προπονητές και ειδικούς αθλητική απόδοση σε μια σειρά από περιβάλλοντα, από το γυμνάσιο στο επαγγελματικό επίπεδο. Οι απόφοιτοι του βαθμού ΜΑ είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους με ενισχυμένη δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για τις θέσεις ανώτερο επίπεδο στην δύναμη και κλιματισμού.

Μεταπτυχιακό Τεχνών

Grow ως προπονητής δύναμης σε απευθείας σύνδεση.

Το ένα και ενάμιση χρόνο, πλήρως σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα Master of Art εστιάζει στο ίδιο το περιεχόμενο της έρευνας με βάση το πρόγραμμα MS, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για πλήρη απασχόληση προπονητές επαγγελματική δύναμη. Ως προϋπόθεση για το πρόγραμμα MA, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλήρους απασχόλησης δύναμη και κλιματισμού προπονητής, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έμαθαν στη διάλεξη για τους αθλητές σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα του προγράμματος MA, επικοινωνήστε με τον Δρ Chris Bailey.

Σχετικά με LaGrange:

αρχαιότερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της Γεωργίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, LaGrange College είναι τοποθεσία μια ώρα νότια της Ατλάντα στο Interstate 85 και είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σχολών του Νότου από την US News & World Report. Συνδεδεμένη με την United Methodist Church, LaGrange προσφέρει περισσότερα από 70 τομείς σπουδών με έμφαση στην παγκόσμια δέσμευση και την εξυπηρέτηση.

Το πρόγραμμα LaGrange διαθέτει ένα μοναδικό SPEED Κέντρο -Sport Βελτίωση Απόδοσης, Εκπαίδευσης και το Κέντρο Ανάπτυξης. Η εγκατάσταση συνδυάζει τον αθλητισμό εργαστήριο επιστήμης, λειτουργεί πλήρως δωμάτιο βάρος και στην τάξη, προσφέροντας το ιδανικό μέρος για τους αθλητές για να εκπαιδεύσει, να δοκιμάσουν και να μάθουν.

Μάθετε από εν ενεργεία επαγγελματίες.

Σχολή μας φέρνει την εμπειρία και τη δύναμη και κλιματισμού πούλμαν, επιστήμονες του αθλητισμού, του αθλητισμού ψυχολόγους, προπονητές άρσης βαρών, ο αθλητισμός προπονητές, τους ερευνητές, τους προσωπικούς εκπαιδευτές και θρεπτική συμβούλους. Θα μάθουμε από καθηγητές με την ακαδημαϊκή και του πραγματικού κόσμου διαπιστευτήρια.

Χρησιμοποιήστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία

Μάθετε αιχμής εργαλεία παρακολούθησης αθλητή και λογισμικού για την παρακολούθηση της εξέλιξης των αθλητών σας.

Δικαστικά έξοδα

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο αποδοτική και πολύτιμη όσο το δυνατόν. Τα έξοδα για την απόκτηση πτυχίου περιλαμβάνουν $ 675 ανά ώρα πίστωσης? κόστος υπολογίζεται σε $ 22.275 για το μεταπτυχιακό. Οικονομική βοήθεια είναι διαθέσιμη.

Ετοιμαστείτε να πετύχει

Μάστερ στη Δύναμη & Conditioning συμμετέχοντες

  • Εργασία ως εισαγωγή- και τη δύναμη ανώτερου επιπέδου και κλιματισμού προπονητές και ειδικούς αθλητική απόδοση.
  • Αποκτήστε ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων θέσεων εργασίας μέσω της εφαρμοσμένης έννοιες μάθει στο πρόγραμμα σπουδών.
  • Εξερευνήστε τις περιοχές της δύναμης και φυσικής κατάστασης, το σχεδιασμό του προγράμματος, τον αθλητισμό φυσιολογία, εμβιομηχανικής, μέθοδοι παρακολούθησης αθλητή και αθλητικής διατροφής.
  • Αξιολογούν τον αθλητισμό, προκειμένου να αντλήσει αθλητισμό ειδικές ανάγκες αθλητής.
  • Αναλύστε τις κινήσεις, τις τεχνικές και τα δεδομένα αθλητή-παρακολούθησης για τη δημιουργία προγραμμάτων κατάρτισης και παράγουν συστάσεις για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.
  • Δημιουργήστε ένα ίδρυμα που βασίζεται στην έρευνα για τη μελλοντική ανάπτυξη ως τη δύναμη και την επαγγελματική κλιματισμού ή για πρόσθετες μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Μάθετε δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάγνωση, την ερμηνεία, τη συλλογή και την παραγωγή έρευνας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
22,275 USD
κόστος υπολογίζεται σε $ 22.275
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών