Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Arts στην Θεολογίας και το Υπουργείο

Κλασική Θεολογία. Πρακτική Υπουργείο.

Το Master of Arts στην Θεολογίας και το Υπουργείο σε Welch College έχει σχεδιαστεί για τους πτυχιούχους πανεπιστημίου που επιθυμούν επιπλέον εκπαίδευση στις κλασσικές επιστήμες θεολογικές και την ενσωμάτωση των εν λόγω κλάδων στο πλαίσιο της πρακτικής της χριστιανικής διακονίας.

Ο βαθμός MA 33-εξάμηνο-ώρα είναι σε προχωρημένο βαθμό, με ένα υβριδικό σχήμα, που εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων στον τομέα της χριστιανικής διακονίας. Θα μελετήσουμε κάτω από μέλη ΔΕΠ που είναι προικισμένος μελετητές με σπεσιαλιτέ σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και είναι έμπειροι στη διακονία. Που θα διδάξουν αποτελεσματικά και θα σας μέντορας σκόπιμα να εφαρμόσει βιβλική και θεολογική βάθος στο υπουργείο σας. Η έμφαση είναι στην πρακτική εφαρμογή που βασίζεται στην εμπειρία σας.

Το Master of Arts στην Θεολογίας και Υπουργείο περιφερειακό και εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση μας εδώ

υβριδικά Format

Τα περισσότερα μαθήματα που προσφέρονται σε μια υβριδική μορφή που περιέχει τόσο online όσο και παραδοσιακά, συνεδρίες στην τάξη. Υπάρχουν δύο πλήρως σε απευθείας σύνδεση σειρές μαθημάτων στο πρόγραμμα. Υβριδικά μαθήματα είναι εννέα εβδομάδες σε μήκος. Οκτώ εβδομάδες των μαθημάτων ολοκληρώνεται σε απευθείας σύνδεση με κάθε εβδομάδα να είναι ένα on-πανεπιστημιούπολη εντατική.

Στέγαση για μεμονωμένους μαθητές παρέχεται κατά τη διάρκεια της μίας εβδομάδας έντασης.

Λεπτομέρειες του προγράμματος & Κόστος

MAT 6007 Αποστολή και Εκκλησία Ανάπτυξης MAT 6017 Η παράδοση Arminian Θεολογική MAT 6027 Ζητήματα Παλαιά Διαθήκη Σπουδών MAT 6037 Ανακαλύπτοντας και την επικοινωνιακή Βιβλική Αλήθεια MAT 6047 Εκκλησία και Πολιτισμός MAT 6057 Υπουργείο και Ηγεσία Ι MAT 6067 Ζητήματα Καινή Διαθήκη Σπουδών MAT 6077 Υπουργείο και Ηγεσία II MAT 6087 Θεολογική Ιδρύματα (Πλήρως online μάθημα) MAT 6097 Η ιστορία του Δόγματος (Πλήρως online μάθημα) MAT 6107 αθροιστική εμπειρία

Οι δαπάνες του προγράμματος

Δίδακτρα: $ 450 ανά ώρα πίστωσης Συνολικό κόστος για το Πρόγραμμα: 33 διδακτικές ώρες Χ $ 450 = $ 14.850

Υποτροφίες

Απόφοιτος της εκπαίδευσης είναι ακριβό, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά προσπάθειες θα αναλάβει ποτέ. Μπορούμε να σας βοηθήσει να πληρώσει για την εκπαίδευσή σας, κρατώντας το κόστος χαμηλά και να σας βοηθήσει να βρείτε οικονομική βοήθεια με τη μορφή δανείων και υποτροφιών.

Αρκετές θεσμικές υποτροφίες είναι διαθέσιμες για Welch μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες μέσω του γραφείο οικονομική ενίσχυση. Τεκμηρίωση, όπως πρέπει να παρέχεται αντίγραφο της υπουργικής πιστοποιητικού συντονισμού (Υποτροφία Υπουργείο) ή μεταγραφή από προπτυχιακούς ιδρύματα (Academic Τάγματος Αξίας υποτροφία) μαζί με την αίτηση υποτροφίας.

Στόχοι του προγράμματος

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα πρέπει να αποδείξει:

  • Μια λεπτομερής κατανόηση της ιστορίας, τις αρχές και τις μεθόδους της βιβλικής εξήγησης και την ικανότητα τόσο να υπερασπιστεί την αξιοπιστία της βιβλικό κείμενο και να επικοινωνούν λυτρωτική ιστορία της Βίβλου με αποτελεσματικό, σχετικό τρόπο.
  • Κυριαρχία και την υλοποίηση μιας βιβλικής φιλοσοφία της εκκλησίας και ποιμαντικής ηγεσία, όπως εφαρμόζεται σε: (α) προσωπική πνευματική διαμόρφωση του ηγέτη και τις διαπροσωπικές σχέσεις? (Β) χριστιανική λατρεία? (Γ) τις αρχές της ποιμαντικής φροντίδας στο υπηρετώντας την πνευματική, ψυχολογική, σχεσιακή και υλικές ανάγκες των ανθρώπων? και (δ) πρακτικά θέματα που σχετίζονται με την ποιμαντική διακονία στην τοπική εκκλησία.
  • Εφαρμογή των αυστηρών θεολογικής κριτικής ενημερωθεί από μια χριστιανική κοσμοθεωρία προς την αξιολόγηση των εξής: (α) τάσεις, θέματα, και ηθικές ανησυχίες στο κοσμικό πολιτισμό? και (β) τις τρέχουσες κινήσεις και πορείες μέσα στην κουλτούρα εκκλησία.
  • Η κατανόηση της χριστιανικής θεολογικής σκέψης με στόχο προς: (α) η κρίσιμη εμπλοκή με ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής των συστημάτων θεολογικών και κοσμοθεωρίες? (Β) γείωση στην Μεταρρύθμισης Arminianism και τις distinctives της Ελεύθερης Βούλησης Βαπτιστή θεολογίας? και, (γ) ο ρόλος των προϋποθεσιακή απολογητική προσανατολισμένη προς την κοσμοθεωρία κριτική.
  • Πιάστε την παγκόσμια έκταση του Βασιλείου της οικοδόμησης του Θεού μέσα από την εκκλησία Του περιλαμβάνει: (α) Ιεραποστολική αρχές του διεθνούς ευαγγελισμού και της ίδρυσης εκκλησιών, όπως εφαρμόζεται με την τοπική εκκλησία? και (β) οργανικής μοντέλα ανάπτυξης εκκλησίας στηρίζεται στην κατανόηση των βιβλικών αρχών του ευαγγελισμού και μαθητείας.
  • Μια σταθερή κατανόηση της ιστορίας της εκκλησίας, και ιδίως: (α) η κληρονομιά της ευαγγελικής ορθοδοξίας εντοπιστεί μέσα από την πατερική, αναμόρφωση, και μετά την αναμόρφωση των εποχών? και (β) Ελεύθερη Βούληση ιστορία και τις παραδόσεις Βαπτιστή, με έμφαση στις ομολογιακές πίστη.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποWelch College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
33 Ώρες
Τιμή
450 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη