Master Of Arts στην Ελευθέρων Σπουδών

University of North Carolina Wilmington Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Arts στην Ελευθέρων Σπουδών

University of North Carolina Wilmington Online

Master of Arts στην Ελευθέρων Σπουδών

ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ

UNCW Μεταπτυχιακών Ελευθέρων Σπουδών (GLS) δύο προγράμματα, το Master of Arts στην Liberal Studies (MALS) βαθμός και η μετά-Master πιστοποιητικού στο ελευθέρων σπουδών, παρέχουν μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη διερεύνηση των ελεύθερων τεχνών, που όχι μόνο τηρεί τις παραδοσιακές αξίες της ευρεία φιλελεύθερη παιδεία τέχνες, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλά κίνητρα μαθητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν την κατανόησή τους για τις κοινωνικές, επιστημονικές και ανθρωπιστικές διαστάσεις του σημερινού κόσμου.

εθνική Κατάταξη

Οι UNCW Μεταπτυχιακών Ελευθέρων Σπουδών έχει αναγνωριστεί για την online το πρόγραμμά της, καταλαμβάνοντας την 5η στο έθνος από Degrees του Best Δασκάλου! Τέταρτη-τρία πιστοποιημένα προγράμματα που προσφέρουν πτυχία σε απευθείας σύνδεση μάστερ στη φιλελεύθερη μελέτες, διεπιστημονικών μελετών ή συναφείς τομείς κατατάχθηκαν με βάση το προσιτό κόστος, καθώς και βαθμολογίες στις μεγάλες εκδόσεις, με αποτέλεσμα GLS κάνει την πρώτη πεντάδα. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο.

Master of Arts στην Liberal Studies (MALS)

Το Master of Arts στην Liberal Studies (MALS) βαθμός παρέχει μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη διερεύνηση των ελεύθερων τεχνών, που όχι μόνο τηρεί τις παραδοσιακές αξίες της ευρείας φιλελεύθερη παιδεία τέχνες, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλά κίνητρα μαθητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν την κατανόησή τους οι κοινωνικές, επιστημονικές και ανθρωπιστικές διαστάσεις του σημερινού κόσμου.

Αν και θεωρητικά ο βαθμός MALS δεν είναι μια επαγγελματική, επαγγελματική βαθμό, οι εργοδότες είναι ιδιαίτερα προσελκύονται από τους αποφοίτους MALS επειδή έχουν προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πολύπλοκο κόσμο. Σύμφωνα με την ένωση των Μεταπτυχιακών Ελευθέρων Σπουδών Προγράμματα (AGLSP), υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 30.000 απόφοιτοι των προγραμμάτων GLS σε εθνικό επίπεδο. Αντανακλούν μια εθνική τάση μεταξύ των ενηλίκων που επιδιώκουν τη δια βίου μάθηση. Ως ενήλικες, που χρησιμοποιούνται συχνά, πλήρους και μερικής απασχόλησης, και να επιδιώξει έναν τρόπο για να χωρέσει την εκπαίδευση στην πολυάσχολη ζωή των ενηλίκων. Εξισορρόπηση της εργασίας, της οικογένειας και της εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση, η οποία μπορεί να εξηγήσει γιατί οι ενήλικες αναζητήσουν ευέλικτα προγράμματα για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Σαφώς, απόφοιτος MALS είναι αυτός που μπορεί να διαχειριστεί τη δική του περίπλοκη προσωπική ζωή, προκειμένου να χωρέσει στο χρόνο για να ακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό πτυχίο. Εταιρείες αντιμέτωποι με την ανάγκη να «συρρικνωθεί» για τον επόμενο αιώνα δούμε ξεκάθαρα για άτομα που είναι ευέλικτο, δημιουργικό και ικανό να διαχειρίζεται πολύπλοκα χρονοδιαγράμματα και τις απαιτήσεις. MALS απόφοιτοι έχουν βιώσει και μάθει αυτές τις δεξιότητες. Επιπλέον, μια μελέτη AGLSP δείχνει ότι έρχονται προετοιμασμένοι να προσεγγίσει ακανθώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και την παγκόσμια κοινότητα από μια ευρεία διεπιστημονική προοπτική. Για παράδειγμα, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, την επιστήμη, την ιστορία, τη λογοτεχνία, και τις προοπτικές των κοινωνικών επιστημών επιτρέπουν στους ανθρώπους για την αντιμετώπιση ηθικών ζητημάτων όπως αυτά που έθεσε το ανέφερε πρόσφατα η έρευνα σχετικά με την κλωνοποίηση των ζώων. MALS πτυχιούχων σκέφτονται μέσα από αυτά τα σύγχρονα ερωτήματα και είναι μοναδικά διατεθειμένη να λύσει τα προβλήματα στην εργασία και στις κοινότητές τους. Σαφώς, λοιπόν, μαθαίνοντας να συζητήσουμε τα σημερινά προβλήματα που προέρχονται από διάφορες οπτικές γωνίες παρέχει τα ελευθέρων σπουδών απόφοιτος με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις σημερινές διαφορετικές εταιρικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Εάν η παραπάνω χτυπά μια χορδή με σας, παρακαλούμε να εξετάσει πτυχίο μας ως ένα μονοπάτι για το μέλλον σας. Λεπτομέρειες για το πώς να εφαρμόζουν και οι ειδικές απαιτήσεις του βαθμού που παρέχονται στο τμήμα MALS της σελίδας Εισαγωγή και απαιτήσεις.

Καλώς επιβιβαστήκατε!

Υ.Γ. Είμαστε τώρα σε απευθείας σύνδεση!

Εισαγωγή

Γενικός

UNCW, όπως κάνουν όλα τα έγκριτα πανεπιστήμια, έχει μια συγκεκριμένη και λεπτομερή διαδικασία υποβολής αιτήσεων για matriculate στο Graduate School. Μια σύνδεση με την αίτηση αυτή και καθοδήγηση για την ολοκλήρωση της εν λόγω αίτησης που αφορά είτε τα MALS ή το πιστοποιητικό του Δημοσίευση Μάστερ στη Ελευθέρων Σπουδών (PMCLS) προγράμματα είναι διαθέσιμα στους συνδέσμους στο παρόν ή στο τμήμα πλοήγηση στην αριστερή πλευρά αυτής της σελίδας .

MALS + ένα μετα-Baccalaurate Πιστοποιητικό

Το πρόγραμμα σπουδών MALS επιτρέπει ο συνδυασμός ορισμένων προγραμμάτων μετα-απολυτήριο με μαθήματα GLS να πιστωθεί προς το βαθμό MALS. Οι συνδέσεις με τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους συνδυασμούς που παρέχεται παρακάτω.

Η αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα MALS είναι ξεχωριστό από εκείνο στο επιθυμητό πρόγραμμα πιστοποιητικό μετά απολυτηρίου. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν πρώτα στο πρόγραμμα και ζώα και να διαρκέσει αρκετές από τις βασικές σειρές μαθημάτων πιστοποιητικό μετα-απολυτήριο νωρίς παρά ισχύουν για τα δύο ταυτόχρονα.

ΓΙΑΤΙ; MALS πολιτικής του προγράμματος που αφορούν την άδεια να ισχύει για το πιστοποιητικό μετά απολυτηρίου είναι ότι ένας φοιτητής θα πρέπει και οι δύο να ολοκληρώσει με επιτυχία τα δύο από τα απαιτούμενα μαθήματα μετα-απολυτήριο, και, γράψτε μια επιστολή προς τον διευθυντή που υποβάλλουν αίτηση για άδεια. Καθώς οι μαθητές επιτρέπεται να λάβουν μαθήματα εκτός του προγράμματος GLS (δηλαδή μαθήματα με πρόθεμα εκτός από "GLS"), ενώ matriculated στο βαθμό MALS ακόμη και αν δεν matriculated επίσημα στο πιστοποιητικό μετα-απολυτήριο, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος για την έναρξη των εργασιών στο μετα-απολυτήριο περιοχή πιστοποιητικό με αυτόν τον τρόπο και όχι ως μια μετα-απολυτήριο εγγεγραμμένο πιστοποιητικό. Ο μαθητής βιώνει μαθήματα στο χώρο του πιστοποιητικού μετα-απολυτήριο και, με αυτή την εμπειρία, μπορεί να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τη συνέχιση να εργάζεται σε αυτόν τον τομέα.

Ωστόσο, αν έχετε εγγραφεί επίσημα σε ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό μετα-απολυτήριο, που μπορεί να ανατεθεί μόνο πιστωτική πορεία για συνολικά τρία μαθήματα εκτός προγράμματος σπουδών MALS. Έχουμε συσταθεί η καθυστερημένη εφαρμογή της πολιτικής του προγράμματος μετά το απολυτήριο για να επιτρέπουν στους μαθητές, ακόμη και εκείνοι που ήρθε με ένα έντονο ενδιαφέρον τόσο MALS και το πιστοποιητικό μετά απολυτηρίου, για να έχουν την ελευθερία να ζήσουν και τα δύο προγράμματα, πριν από την ανάληψη δέσμευσης για τη θέση -baccalaureate πιστοποιητικό. Τα πιστοποιητικά αυτά είναι αρκετά αυστηρή ώστε η πραγματικότητα των προκλήσεων που τους έχουν οδηγήσει σε φοιτητές υποστήριξη μετά τη λήψη πάρα πολλά μαθήματα στην περιοχή πιστοποιητικό μετά απολυτηρίου που θα πιστωθεί με το βαθμό MALS (επιτρέπεται μαθήματα μόνο 9 ώρες μη-GLS). Στη συνέχεια, η πορεία τους προς την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος γίνει περισσότερο και πιο ακριβά.

  • GLS (MALS) και διαχείριση και επίλυση των συγκρούσεων
  • GLS (MALS) και Γεροντολογίας
  • GLS (MALS) και ισπανόφωνων Σπουδών
  • GLS (MALS) και Γυναικών και Σπουδών Φύλου

Αν και έχουμε προσπαθήσει να καταστήσει τη διαδικασία αίτησης σαφές, η αίτηση για εισαγωγή και αποδοχή στην UNCW Graduate School και το Πρόγραμμα GLS μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά με τις συνδυασμένες MALS και πιστοποιητικά μετα-απολυτήριο. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα μας "Το προσωπικό μας / Επικοινωνία" για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Απαιτήσεις

απαιτήσεις βαθμό για τα προγράμματα GLS (MALS και PMCLS), π.χ., τι πρέπει να ληφθούν και οι περιορισμοί σχετικά με τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων, μαθήματα cross-λίστα, κλπ, είναι επίσης διαθέσιμα στους σχετικούς συνδέσμους.

Άλλους συναφείς τομείς

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με υποτροφίες και θέσεις βοηθών, Academic Κανονισμούς, τα έξοδα και Residency, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις σχετικές συνδέσεις στο μπλοκ navigtion αριστερό χέρι.

Προθεσμίες (23:59 EST)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer I 2017; Summer II 2017: April 24, 2017; Fall 2017: June 13, 2017
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer I 2017; Summer II 2017: April 24, 2017; Fall 2017: June 13, 2017
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer I 2017; Summer II 2017: April 24, 2017; Fall 2017: June 13, 2017
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών