Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Απολαύστε τη δύναμη ενός πιστοποιημένου από το AACSB, διαδικτυακού MBA με γνώμονα τις ακριβείς γνώσεις και αναλυτικά εργαλεία της βιομηχανίας που πρέπει να οδηγήσετε τον οργανισμό σας προς τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία. Το online MBA από το Πανεπιστήμιο του Delaware ευθυγραμμίζεται άμεσα με τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας παρέχοντας μια σταθερή βάση στην επιχειρηματική εμπειρογνωμοσύνη και τη γνώση της οικοδομικής βιομηχανίας μέσω των συγκεντρωμένων μαθημάτων. Θα επιλύσετε με σιγουριά τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις με καινοτόμες δεξιότητες λήψης αποφάσεων, νέα αναλυτικά εργαλεία και δημιουργικές διαδικασίες σκέψης.

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου του Delaware είναι εντελώς online - έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε μια τάξη όπου και πότε είναι πιο βολικό για σας.

Κατάταξε το # 22 online MBA στη χώρα από την US News


Προσαρμόστε το MBA σας με ένα πρόγραμμα σπουδών που εξυπηρετεί καλύτερα τους στόχους της σταδιοδρομίας σας:

 1. Συγκέντρωση χρηματοδότησης: Μάθετε να μεγιστοποιείτε την αξία της επιχείρησής σας, αποκτώντας και βελτιστοποιώντας τα κεφάλαια. Θα μελετήσετε τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων και θα αποκτήσετε πείρα σε εταιρικές, επενδυτικές και διεθνείς χρηματοοικονομικές δραστηριότητες.
 2. Συγκέντρωση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σημαντική: Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων του επαγγέλματος της υγειονομικής περίθαλψης και μάθετε να λειτουργείτε στα σημερινά συστήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της πληροφορικής, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας και της εμπειρίας των ασθενών. Αποκτήστε μια βαθύτερη εστίαση σε πρόσθετα μαθήματα όταν επιλέγετε αυτό ως σημαντικό σας.
 3. Διεθνής Επιχειρηματική Συγκέντρωση: Διεξαγωγή και επέκταση επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο και δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου φίλων και συναδέλφων. Μελέτη της παγκοσμιοποίησης της αγοράς και της διεθνούς χρηματοοικονομικής διαχείρισης.
 4. Συγκέντρωση επιχειρησιακών αναλύσεων: Μάθετε να ενσωματώσετε την επιστήμη των δεδομένων, την επιχειρηματική στρατηγική και τη διοίκηση της επιστήμης για να αξιοποιήσετε τα περιουσιακά στοιχεία, να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα και να προβλέψετε μελλοντικά αποτελέσματα.
 5. Στρατηγική Συγκέντρωση Ηγεσίας: Πηγαίνετε πέρα ​​από τη διοίκηση για να μάθετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να επηρεάσετε άλλους, να διαχειριστείτε τις αλλαγές, να καθορίσετε στρατηγική κατεύθυνση, να δημιουργήσετε ομάδες, να υποστηρίξετε δίκτυα και να πλοηγηθείτε στις πολύπλοκες αναλυτικές και ανθρώπινες διαστάσεις που είναι εγγενείς σε οποιοδήποτε ηγετικό ρόλο.
 6. Πολλαπλές συγκεντρώσεις: Μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρεις τομείς σπουδών για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά εργασίας και να ξεχωρίσετε ως ο κορυφαίος υποψήφιος για την ιδανική καριέρα σας. Για παράδειγμα, εάν ενδιαφέρεστε για μια σταδιοδρομία χρηματοδότησης σε μια παγκόσμια εταιρεία, θα επωφεληθείτε από τις λεπτομερείς γνώσεις που παρέχει μια διπλή συγκέντρωση στη χρηματοδότηση και τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα.
 7. Προσαρμόστε το πτυχίο σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα μαθήματα μαθήματος στις προσωπικές σας ανάγκες σταδιοδρομίας.


Το Πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου UD:

 • Μπορεί να αποχωρήσει από την GMAT και τα τέλη
 • Υποτροφίες για ειδικευμένους φοιτητές
 • Κερδίστε το πτυχίο σας σε μόλις 16 μήνες
 • Μάθετε μέσα σε εντατικά μαθήματα 7 εβδομάδων
 • Εντελώς online - μάθετε πότε και πού είναι βολικό για εσάς
 • Κερδίστε εισδοχή με οποιοδήποτε προπτυχιακό υπόβαθρο
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν προσωπικό προπονητή σταδιοδρομίας και σε όλες τις άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες φοιτητών
 • Μάθετε από το διδακτορικό δίπλωμα με εκτεταμένη εκπαίδευση και βιομηχανική εμπειρία

Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών Alfred Lerner έχει πιστοποιηθεί πλήρως από το AACSB International, το υψηλότερο πρότυπο διαπίστευσης για τις σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο και έχει κερδίσει λιγότερο από το 5% των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Delaware Online

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Delaware Online »

Τελευταία ενημέρωση May 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Αυγ. 2019
Duration
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 31, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Νοεμ. 30, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 31, 2020

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Νοεμ. 30, 2020

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2020
Άλλη