Είστε έτοιμοι να κερδίσετε το MBA σας και να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας στην καριέρα σας; Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ταιριάξετε το ενδεχόμενο αυτό με το πολυάσχολο πρόγραμμα; Bryan University δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το πτυχίο Master of Business Administration σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Εάν έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο από πτυχίο από περιφερειακό ή εθνικό διαπιστευμένο μεταδευτεροβάθμιο ίδρυμα, η ευέλικτη προσέγγιση μας προσφέρει τον προηγμένο βαθμό που απαιτείται για τη δημιουργία του μέλλοντος που αναζητάτε.

Το online Master of Business Administration πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε στο εργατικό δυναμικό με ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα σας κάνει ανεκτίμητη στην εταιρεία σας. Bryan University κατάρτιση που επικεντρώνεται στη σταδιοδρομία του Bryan University εξασφαλίζει ότι θα αποφοιτήσετε με τις σχετικές γνώσεις και την ικανότητα να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να κάνετε ακριβείς αποφάσεις υπό πίεση και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά μια ομάδα υπαλλήλων, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Κύρια σημεία του προγράμματος

  • 50 εβδομάδες. 5 τετράγωνα σε μήκος
  • MBA 520 - Παγκόσμια ηγεσία και επιχειρησιακή ηθική
  • MBA 565 - Έρευνα για τις Παγκόσμιες Επιχειρηματικές Πρακτικές
  • MBA 580 - Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης

Master of Business Administration: Ο προσδιορισμός της επιτυχίας

Το σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα σπουδών MBA υποστηρίζει την αποστολή του Bryan University να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στην ομάδα μας να ευδοκιμήσει και οι μαθητές μας να συνειδητοποιήσουν το δυναμικό τους, δημιουργώντας ένα θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές μας. Εδώ είναι τα μαθήματα που μπορείτε να περιμένετε να πάρετε και τις δεξιότητες που μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε σε όλο αυτό το πρόγραμμα:

  • Οργανωτική συμπεριφορά
  • Εταιρική χρηματοδότηση
  • Διοικητική Λογιστική
  • Παγκόσμια ηγεσία και επιχειρησιακή ηθική
  • Οργανωτική διαχείριση

Αν θέλετε εκτεταμένη κατάρτιση για να σας προετοιμάσει για έναν ηγετικό ρόλο στην επαγγελματική σας καριέρα, το online Master of Business Administration πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποBryan University »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη

Bryan University - Hear What Our Students Say

MBA Program

Complete your degree 100% Online at Bryan University