Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης

California Coast University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης

California Coast University

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης στο δικό του ρυθμό, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί εκτός πανεπιστημιούπολης. Τα προγράμματα σπουδών δεν είναι δομημένο σε εξάμηνα, τρίμηνα ή όρους, επιτρέποντας στους φοιτητές να ξεκινήσουν τα προγράμματα σπουδών τους, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους.

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Πτυχίο στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας απαιτεί από τους μαθητές να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις φυσικά: 30 μονάδες εξάμηνο (10 μαθήματα κορμού) στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας? συν ένα επιπλέον 9 μονάδες για συνολικά 39 μονάδες εξάμηνο της πίστωσης.

Προϋποθέσεις εισδοχής

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση ή Διοίκηση Επιχειρήσεων? ή, πτυχίο σε άλλο τομέα μπορεί να εξετάζεται εάν η αξιολόγηση εισαγωγή επιτροπή υποδεικνύει ότι ο αιτών διαθέτει την απαραίτητη βάση για την επιτυχία του προγράμματος.

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Φροντίδα Υγείας Διοίκηση Μαθήματα Κορμού

Τα μαθήματα που απαιτούνται αναφέρονται παρακάτω.

 • BAM 509 Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
 • Διοίκηση BAM 510 Ανθρώπινου Δυναμικού
 • BAM Διαχείρισης 511 Μάρκετινγκ
 • BAM 513 Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 • BAM 562 Σύγχρονη Διοίκηση
 • HCA 501 Φροντίδα Υγείας στην Αμερική
 • HCA 503 ηθικών και νομικών ζητημάτων για Επαγγελματίες Υγείας
 • HCA 505 Πολυπολιτισμική Φροντίδα Υγείας
 • HCA 507 Οργανωτική Συμπεριφορά στη Φροντίδα Υγείας
 • GRM 697 Η Ερευνητική Διαδικασία

Χρησιμοποιώντας μία από τις επιλογές που εμφανίζονται παρακάτω, εννέα επιπλέον μονάδες εξάμηνο πρέπει να ολοκληρωθεί:

ΕΠΙΛΟΓΗ 1 (9 μονάδες εξάμηνο)


Το MBA στο υποψήφιες Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας μπορούν να αναπτύξουν Διατριβή Μάστερ υπό την καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού.

 • GRM 698 Πρόταση για τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία (3 μονάδες εξάμηνο)
 • GRM 699 Η Διπλωματική Εργασία (6 μονάδες εξάμηνο)

Ή

ΕΠΙΛΟΓΗ 2 (9 μονάδες εξάμηνο)


Πληρούν τις ακόλουθες 3 μαθήματα:

 • BAM 550 Ηγεσία
 • BAM 554 Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Εργαζομένων
 • BAM 560 Στρατηγικό Μάνατζμεντ

Δίδακτρα


Master (μεταπτυχιακό) Δίδακτρα: $ 230.00 ανά μονάδα

Στρατιωτική δίδακτρα στο California Coast Πανεπιστήμιο βασίζεται σε κόστος ανά μονάδα της πίστωσης. Συγγράμματα που δεν περιλαμβάνονται στα δίδακτρα, αλλά είναι διαθέσιμα από το Rental Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου σε ένα ονομαστικό κόστος.

Τιμές Δίδακτρα

Μέλη του που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά υπηρεσίας, Βετεράνων, οι σύζυγοι και τα παιδιά απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις διδάκτρων 10%.

CCU Απόφοιτοι:

Οι μαθητές που έχουν ήδη λάβει πτυχίο από το CCU θα λάβουν έκπτωση 10% των διδάκτρων.

Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να εγγραφούν σε μια ενιαία πορεία αυτή τη στιγμή.

* Οι φοιτητές έξω από την ΗΠΑ (AK περιλαμβάνει, AS, FM, GU, HI, MH, βουλευτής, PR, PW, και των ΗΠΑ VI) μπορεί να λάβει μόνο μαθημάτων και των τάξεων ηλεκτρονικά.

Σχέδια Δίδακτρα Πληρωμής

Σχέδιο Α:

Ένας φοιτητής θα προβεί σε πληρωμή των 500,00 δολαρίων προς τη συνολική φοίτηση στο πτυχιακό πρόγραμμα σε μία ενιαία ενίσχυση από την ημερομηνία αποδοχής. Το υπόλοιπο θα καταβληθεί σε $ 100,00 ανά μήνα, αρχίζοντας ένα μήνα από την επίσημη ημερομηνία εγγραφής. Κανένα ενδιαφέρον θα χρεωθεί την ανεξόφλητο υπόλοιπο, ωστόσο, πρόσφατες αμοιβές θα πρέπει να αξιολογούνται σε όλα τα ληξιπρόθεσμα υπόλοιπα.

Σχέδιο Β:

Ένας φοιτητής θα προβεί σε πληρωμή των 300,00 δολαρίων προς τη συνολική φοίτηση στο πτυχιακό πρόγραμμα σε μία ενιαία ενίσχυση από την ημερομηνία αποδοχής. Το υπόλοιπο θα καταβληθεί σε $ 125,00 ανά μήνα, αρχίζοντας ένα μήνα από την επίσημη ημερομηνία εγγραφής. Κανένα ενδιαφέρον θα χρεωθεί την ανεξόφλητο υπόλοιπο, ωστόσο, πρόσφατες αμοιβές θα πρέπει να αξιολογούνται σε όλα τα ληξιπρόθεσμα υπόλοιπα.

Σχέδιο Γ:

Ένας φοιτητής θα προβεί σε πληρωμή για το πλήρες ποσό των διδάκτρων για το πρόγραμμα σπουδών σε μία ενιαία ενίσχυση από την ημερομηνία αποδοχής.

Πρόσθετους οικονομικούς πόρους

Δίδακτρα Βοήθεια


CCU
είναι στην Δάντη (Defense Δραστηριότητα για τους μη παραδοσιακούς Εκπαιδευτική Στήριξη) Κατάλογος των εγκεκριμένων εθνικών προγράμματα εξ αποστάσεως μάθησης (NADLP). CCU έχει εγκριθεί για να καταστεί δυνατή η πληρωμή των παροχών εκπαιδευτικής βοήθειας προς την ενεργό στρατιωτική μέλη μέσω Δάντη.

Υποθέσεων Βετεράνων

Τα προγράμματα σπουδών CCU 's έχουν εγκριθεί για να καταστεί δυνατή η πληρωμή των παροχών εκπαιδευτική βοήθεια σε βετεράνους και άλλων προσώπων που είναι επιλέξιμα στο πλαίσιο των προγραμμάτων που διαχειρίζεται το αμερικανικό Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων (VA).

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση;

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης, το Admissions Τμήματος θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Μια συμπληρωμένη αίτηση.
 • Ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα που αντανακλά προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σας.
 • Επίσημη μεταγραφές: Αίτηση επίσημη μεταγραφές για όλες τις εργασίες επίπεδο κολεγίου που ολοκληρώθηκαν μετά την αποφοίτηση από το γυμνάσιο, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που ολοκληρώνεται με εξέταση (CLEP, DSST, AP, κ.λ.π.). Μπορείτε να υποβάλλετε ανεπίσημα αντίγραφα για σκοπούς αξιολόγησης. Επίσημη αντίγραφα πρέπει να λαμβάνονται απευθείας από το Κολέγιο έκδοσης, το Πανεπιστήμιο ή το πρόγραμμα πριν από την επίσημη εγγραφή. Για την επιτάχυνση της παράδοσης της επίσημης μεταγραφές σας για να CCU, θα πρέπει να πάτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κολεγίου / πανεπιστημίου και συμπληρώστε τη φόρμα μεταγραφή τους. Αν έχετε κερδίσει λιγότερο από 12 κολεγιακού επιπέδου πιστώσεις εξάμηνο σε δεόντως διαπιστευμένο μεταδευτεροβάθμια ίδρυμα, τότε θα πρέπει να παρέχει ένα επίσημο αντίγραφο της ολοκλήρωσης γυμνάσιο.
 • Προπτυχιακά οι αιτούντες μπορούν να συμπληρώσουν μια αίτηση για Επιλογής πίστωσης βασίζεται στην φόρμα εξειδικευμένη κατάρτιση και να επισυνάψετε αντίγραφα των πιστοποιημένη εκπαίδευση για εξέταση.
 • Μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης των $ 75,00.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Price
τιμή
230 USD
ανά μονάδα
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Santa Ana, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Santa Ana, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών