Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα Master of πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές να:

 • Διακρίνουν τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε λειτουργίας των επιχειρήσεων
 • Αξιολογήσει πώς οι αλλαγές στα συστήματα γνώσης ενός οργανισμού μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις
 • Μόλυβδος άλλους, προκειμένου να ανταποκριθεί οργανωτικούς στόχους
 • Αξιολογούν την οικονομική υγεία του οργανισμού με τη χρήση λογιστικών μεθόδων
 • Δημιουργήστε στρατηγικές μάρκετινγκ για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών
 • Παρέχει πληροφορίες που επιτρέπουν σε έναν οργανισμό να μεγιστοποιήσει τις οικονομικές επιδόσεις
 • Αξιολογούν τις καταστάσεις των επιχειρήσεων από τις νομικές, ηθικές, και ρυθμιστικές προοπτικές
 • Προβλέψτε πώς οι αλλαγές στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον θα επηρεάσει έναν οργανισμό
 • Προτείνουν στρατηγικές για τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης μιας επιχείρησης

Η συγκέντρωση Ανθρώπινου Δυναμικού παρέχει επιπλέον μαθημάτων για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη διαχείριση και την οικοδόμηση των ομάδων υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικές οργανωτικές δομές σε ένα ποικίλο και παγκόσμιο εργατικό δυναμικό. Είναι με στόχο την προετοιμασία τους πτυχιούχους να αναλάβει μετασχηματιστική ρόλους ανθρώπινη ηγεσία πόρων σε παγκόσμιες εταιρείες και επιχειρήσεις.

Σημείωση: Οι φοιτητές που δεν έχουν ένα πτυχίο σε Business πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν ολοκληρώσει τις δύο προϋποθέσεις (που ισοδυναμεί με Κολέγιο Άλγεβρα και Μικροοικονομία) με βαθμό C- ή καλύτερο. Οι φοιτητές που δεν έχουν παράσχει μια μεταγραφή που αποδεικνύει την ολοκλήρωση των προϋποθέσεων θα πρέπει να τους πάρει πριν από την έναρξη μεταπτυχιακού επιπέδου μαθημάτων τους.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Πανεπιστήμιο Patten δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή στη διαχείριση των πολιτικών εισδοχής και εκπαιδευτικές πολιτικές και τα προγράμματά της.

Φοιτητής

Για να matriculate ως πλήρως παραδέχθηκε πτυχίο που αναζητούν, ένα άτομο πρέπει: Βεβαιωθείτε ή να υποβάλει εντός 30 ημερών από την εγγραφή ένα γυμνάσιο μεταγραφή ή ισοδύναμο (όπως ένα GED) που είναι αποδεκτή από το Πανεπιστήμιο ως έγκυρη.

Πλήρη δώδεκα (12) πιστώσεις κολλέγιο-επίπεδο, είτε με τη συμπλήρωση μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Patten ή με την υποβολή μεταφορά πιστωτικών μονάδων που είναι αποδεκτή από το πανεπιστήμιο, ή ένα συνδυασμό των δύο.

Πανεπιστήμιο Patten θα ελέγξει το λύκειο αποφοίτησης ή ισοδύναμο και απομαγνητοφώνηση αυθεντικότητα. Ένας φοιτητής, ο οποίος δεν μπορεί να παράγει ένα γυμνάσιο μεταγραφή ή ισοδύναμο δεν μπορεί matriculate ως φοιτητής πτυχίο που αναζητούν στο Πανεπιστήμιο Patten.

ACT ή SAT βαθμολογίες δεν απαιτούνται για την εισαγωγή. Έγγραφη άδεια από τον νόμιμο κηδεμόνα απαιτείται για την εισδοχή των προσώπων που είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών.

Απόφοιτος

Για να matriculate ως πλήρως παραδέχθηκε μεταπτυχιακός φοιτητής πτυχίο που αναζητούν, ένα άτομο πρέπει να έχουν βαθμό απολυτηρίου από ένα ίδρυμα διαπιστευμένο από έναν οργανισμό διαπίστευσης που αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ. Πτυχίο ανάθεση θα επαληθεύονται από το Πανεπιστήμιο Patten. Όλα επαλήθευση και απαιτείται υποβολή μεταγραφή για εγγραφής πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την εγγραφή τους.

GRE ή GMAT σκορ δεν απαιτούνται.

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο πρόγραμμα ΜΒΑ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μικροοικονομία προπτυχιακό επίπεδο και την άλγεβρα κολέγιο με ένα C- ή υψηλότερο πριν από την έναρξη του προγράμματος το πτυχίο τους. Είναι ευθύνη του μαθητή να διασφαλιστεί η σωστή γραφική εργασία υποβάλλεται για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ή αυτή έχει συμπληρώσει τις προϋποθέσεις πριν από τον όρο ξεκινά τους. Αν οι προϋποθέσεις δεν είναι πλήρης σε διάστημα ξεκίνημα, ο φοιτητής θα πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτά αυτόματα και θα απαιτείται για την ολοκλήρωσή τους πριν από την έναρξη ενός προγράμματος σπουδών.

Διαπιστευτήρια διδασκαλία (on-campus μόνο)

Οι μαθητές ζητούν να γίνουν δεκτοί ούτε η μονής ή πολλαπλής υπόκειται πρόγραμμα διαπιστευτηρίων διδασκαλία πρέπει να υποβάλουν:

 • Συμπληρωμένη αίτηση
 • Επίσημη μεταγραφές από όλα τα κολέγια ή πανεπιστήμια παρακολούθησαν
 • Τρεις (3) ήθους
 • Τεκμηρίωση των πρόσφατων τεστ φυματίωσης
 • Προσωπική δήλωση

CBEST βαθμολογίες. (Όσοι σκοράρει πέντε ή περισσότερα σημεία κάτω περνώντας από την CBEST πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα διορθωτικά μαθηματικά ή / και στα αγγλικά φυσικά, όπως απαιτείται.) Ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για τη διδασκαλία των διαπιστευτηρίων προγράμματα μπορούν να καλυφθούν από την υποβολή εγγράφων και οι μεταγραφές που δείχνουν ένα από τα ακόλουθα: Πολλαπλές Θέμα διαπιστευτηρίων υποψήφιοι: ολοκλήρωση αποδεκτό βαθμό απολυτηρίου από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα - ελάχιστο ΣΔΣ του 2,5? περνώντας βαθμολογία για τις απαιτούμενες Καλιφόρνια εξετάσεις θέμα.

Ενιαία υποψήφιοι Θέμα διαπιστευτηρίων: ολοκλήρωση αποδεκτό βαθμό απολυτηρίου από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα - ελάχιστο ΣΔΣ του 2,5? περνώντας βαθμολογία για την απαιτούμενη Καλιφόρνια εξέταση θέμα (ες), ή την ολοκλήρωση της CTC ορίζεται σημαντικό πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση από το ίδρυμα Καλιφόρνια με ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,5. Σημείωση: Η Καλιφόρνια της Επιτροπής σχετικά με Δάσκαλος Διαπίστευσης (CTC) καθορίζει πέντε επιλογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις κρατικές απαιτήσεις για την αποδοχή από όλα τα Διδασκαλία διαπιστευτηρίων Προγράμματα (ref: CTC, CIA 07-02). Αυτές οι επιλογές περιγράφονται λεπτομερώς στο Πανεπιστήμιο Patten Διεύθυνση Εγχειρίδιο Εισαγωγή Παιδείας, που διατίθεται από το Πανεπιστήμιο Division Patten του Γραφείου Εκπαίδευσης.

Διεθνείς Φοιτητές

Πανεπιστήμιο Patten δεν παρέχει υπηρεσίες θεώρησης σε απευθείας σύνδεση φοιτητές ή εγγυηθεί για την ιδιότητα του φοιτητή μετανάστευσης. Διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Patten παρέχεται στα αγγλικά, και το Πανεπιστήμιο δεν παρέχει τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα υπηρεσίες. Οι υποψήφιοι για τους οποίους τα αγγλικά είναι μια δεύτερη γλώσσα πρέπει να λάβουν τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL®) και έχουν επίσημη έκθεση βαθμολογίας TOEFL® τους αποστέλλονται στο Γραφείο του Εφόρου σε χωριστό φάκελο. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν μια βαθμολογία του TOEFL 550 για το χαρτί δοκιμή ή 65 για τη δοκιμή που βασίζονται στο Internet (iBT), και το Πανεπιστήμιο πρέπει να λάβει το σκορ εντός 30 ημερών από την εγγραφή. Εναλλακτικά, ο αιτών μπορεί να εγγραφεί στη Σύνθεση ENG101A του Πανεπιστημίου μπορώ online μάθημα ως μαθητής μη-βαθμού. Το Πανεπιστήμιο θα δεχθεί έναν βαθμό C ή καλύτερη ως απόδειξη γνώσης της αγγλικής.

Οι υποψήφιοι με τα διαπιστευτήριά εκπαιδευτικό μη-ΗΠΑ πρέπει πρώτα να αποκτήσετε μια ξένη αξιολόγηση των προσόντων από οποιοδήποτε μέλος της Εθνικής Ένωσης των διαπιστευτηρίων Υπηρεσιών Αξιολόγησης (www.naces.org), όπως Εκπαιδευτικό διαπιστευτηρίων αξιολογητές, Inc. (ΟΕΕ), ή άλλη ανεξάρτητη υπηρεσία αξιολόγησης των ΗΠΑ έχουν εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο, πριν από την υποβολή μεταγραφές τους. Αν ένας μαθητής επιλέγει να της υποβάλει τις / τα διαπιστευτήριά του στον ΟΗΕ, έντυπα αίτησης και πληροφορίες για το κόστος είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (www.ece.org) ή επικοινωνώντας με ECE διεύθυνση PO Box 514070, Milwaukee, WI 53203 με 3470, ΗΠΑ, τηλέφωνο (414) 289-3400, fax (414) 289 έως 3411. Διεθνές υποψήφιοι οφείλουν να επιτύχουν αντικείμενο αξιολογήσεων? η γενική αξιολόγηση δεν είναι επαρκής. Οι αλλοδαποί φοιτητές που δεν έχουν ΗΠΑ ταυτοποίηση κυβέρνηση φωτογραφία θα πρέπει να παράγουν δύο μορφές εναλλακτικής ταυτότητας με φωτογραφία κατά τη διάρκεια proctored εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα.

Για να γίνει δεκτό, οι μεταγραφές πρέπει να είναι επίσημη. Οι μαθητές πρέπει να τους αποσταλούν απευθείας από το φορέα στο Πανεπιστήμιο Patten κάτω από σφραγίδα, όπου πρέπει να επιβεβαιωθεί από το Γραφείο του Εφόρου, όπως ισχύει.

ακαδημαϊκό Ημερολόγιο

Νέοι όροι για την απευθείας σύνδεση προγράμματα μας ξεκινούν σχεδόν κάθε Δευτέρα, εκτός κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποPATTEN UNIVERSITY »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Σεπτ. 2019
Τιμή
- $ 1.996 ανά όρο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη