Ma τη δουλεία και την απελευθέρωση

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ma τη δουλεία και την απελευθέρωση

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΜΑ δουλείας και την Απελευθέρωση

Η ΜΑ δουλεία και την Απελευθέρωση (εξ αποστάσεως) θα παρέχει όχι μόνο την ακαδημαϊκή γείωση της μελέτης της σύγχρονης δουλείας, αλλά και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να επιτευχθεί η απελευθέρωση και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων σε δουλεία.

Θα σας παρουσιάσουμε τις βασικές έννοιες και τις προκλήσεις γύρω από τις σημαντικές έννοιες της δουλείας, την απελευθέρωση, κατά της δουλείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θα επωφεληθεί από πολλά μοναδικά στοιχεία:

 • Μια σε βάθος, ακαδημαϊκή ματιά σε ένα σημαντικό και αυξανόμενο χώρο εργασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα - σύγχρονη δουλεία
 • Ειδικός πρακτική εκπαίδευση να σχεδιάσουν και να διενεργήσει κατά της δουλείας και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων δραστηριότητες που αποσκοπούν στην απελευθέρωση, αποκατάσταση, επανένταξη, πρόληψη, προστασία και δίωξη
 • Κατάρτιση να καταστεί δυνατή ανεξάρτητη έρευνα που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα μάθημα εξ αποστάσεως, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα πρέπει να διδάσκονται σε απευθείας σύνδεση, που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το πρόγραμμα και άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για σπουδές στο Nottingham μέσω εντατικής πρόσωπο με πρόσωπο μονάδες.

Υπάρχουν περισσότεροι σκλάβοι σήμερα ζωντανός από ό, τι σε οποιοδήποτε σημείο στην ιστορία. Σε όλο τον κόσμο, σχεδόν 46 εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται να εργάζονται παρά τη θέλησή τους χωρίς αμοιβή.

Βασικά στοιχεία

 • Διδάσκονται από τον κόσμο κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίας ειδικούς, αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης είναι η πρώτη του είδους της στον κόσμο
 • Ως εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου διδάσκεται σε απευθείας σύνδεση, ωστόσο υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για σπουδές στο Nottingham μέσω εντατικής πρόσωπο με πρόσωπο μονάδες
 • Η Σχολή Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κατετάγη στην κορυφή Ηνωμένο Βασίλειο 15 για την έρευνα εξουσία στην τελευταία Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας

λεπτομέρειες μαθήματος

Το μάθημα αποτελείται από τέσσερις βασικές ενότητες 20 πίστωσης που διδάσκονται στο διαδίκτυο σε όλες τις φθινόπωρο και την άνοιξη εξάμηνα και δύο ενότητες 20 πίστωσης που θα διδαχθούν back-to-back μέσα από δύο εβδομάδες εντατικής πρόσωπο με πρόσωπο σεμινάρια στο Nottingham κατά τη διάρκεια της το εαρινό εξάμηνο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το κόστος των μεταφορών, των θεωρήσεων, διαμονής και διαβίωσης για το πρόσωπο με πρόσωπο στοιχείο είναι, εκτός από τα δίδακτρα.

Αξιολόγηση για κάθε δίδαξε ενότητα θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος κάθε εξαμήνου και μέσα από ένα συνδυασμό μαθημάτων και συμμετοχής.

σπουδές σας θα κορυφωθεί με την έρευνα και συγγραφή ενός 60-πίστωσης, 15.000 διατριβή λέξη. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κομμάτι της ανεξάρτητης έρευνας που θα βασίζεται σε πρωτογενές υλικό, καθώς και δευτερεύουσα βιβλιογραφία. Θα σας δοθεί η κατάλληλη επιβλέπων διατριβής που θα επιβλέπει την πρόοδο σας.

Διδασκαλία απλώνεται σε δύο εξάμηνα: το φθινόπωρο, η οποία αρχίζει τον Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιανουάριο? και την άνοιξη, που αρχίζει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Ιούνιο. Θα περάσετε τους καλοκαιρινούς μήνες μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου γράψιμο διατριβή σας.

Ενότητες

Διαδίκτυο

 • Η δουλεία Από χειραφέτηση
 • Anti-Slavery πολιτικής και νομικών πλαισίων
 • Μέθοδοι Έρευνας στα Ανθρώπινα Δικαιώματα
 • Η Ωφέλιμο Παρελθόν Anti-Slavery
 • Διατριβή

Πρόσωπο με πρόσωπο

 • Οι μέθοδοι της Απελευθέρωσης και επανένταξης
 • Πρόγραμμα Σχεδιασμού στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Καριέρα

Η ΜΑ δουλεία και την Απελευθέρωση θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η εθνική κυβέρνηση, διεθνείς οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Αποφοιτώντας από το Nottingham σημαίνει ότι έχετε ανοίξει την πόρτα σε μια ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα και καλά αμειβόμενες καριέρα. Οι μαθητές μας είναι ιδιαίτερα από τους εργοδότες λόγω των ισχυρών ακαδημαϊκό ίδρυμα και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που αποκτούν κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών τους.

Το σχολείο προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες τοποθέτησης - που είναι επίσης στη διάθεσή σας ως φοιτητής εξ αποστάσεως - με τις τοπικές και εθνικές εργοδότες που μπορεί να καταβληθεί είτε εκούσια, μερική απασχόληση, παράλληλα με τις σπουδές σας ή μεγαλύτερο τοποθέτηση κατά τη διάρκεια Πανεπιστημίου διακοπές.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα προγράμματα MA μας μπορεί να επιθυμεί να εξετάσει MRes μας και MPhil βαθμούς / PhD. επίβλεψη βαθμό έρευνας στις περισσότερες από τις μεγάλες υπο-περιοχές της πειθαρχίας της πολιτικής προσφέρεται από τον αυξανόμενο αριθμό του ακαδημαϊκού προσωπικού που εργάζεται στο σχολείο.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 82% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 1 (ή διεθνής ισοδύναμο)
 • Μπορεί να θεωρηθεί ώριμη υποψηφίους χωρίς τυπικές απαιτήσεις εισόδου, αλλά με ουσιαστική και σχετική εμπειρία
 • IELTS: 6.5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)? αν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
9 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

MA/PGDip/PGCert Slavery and Liberation