Το Master of Arts στη Σύγχρονη Γλώσσα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία εργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Συντελεστές:

30 credits

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα που αναμένεται να αποδείξει:

  • η κατανόηση των διαφόρων λογοτεχνικών προσεγγίσεων και της έρευνας?
  • την ικανότητα να αναλύουν τα μεγάλα έργα της λογοτεχνίας στη γλώσσα στην οποία θα πρέπει να αναλάβει μεταπτυχιακό έργο?
  • γνώση των θεμάτων που σχετίζονται με τις καλλιέργειες της γλώσσας στην οποία έχει αναλάβει μεταπτυχιακό έργο? και
  • αρμοδιότητα της γραμματικής και τη γνώση της δομής της κάθε γλώσσας στην οποία αποφοιτούν έργο έχει αναληφθεί.

Εισαγωγής Απαιτήσεις:

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να έχουν ένα ελάχιστο προπτυχιακό ΣΔΣ του 2,70 σε κλίμακα 4,00 σημείο (όπου Α είναι 4,00), ή το ισοδύναμό της, και καλή κατάσταση (3.00 GPA) σε όλα τα μαθήματα μετα-απολυτήριο.

Οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα αυτό βαθμό θα πρέπει να έχουν βαθμό απολυτηρίου με ελάχιστο των 24 πιστώσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας σε κάθε γλώσσα στην οποία θα πρέπει να αναληφθούν μεταπτυχιακών εργασιών. Μόνο ιταλικά ή ισπανικά μπορεί να επιλεγεί ως γλώσσα της εξειδίκευσης. Με την έγκριση του συμβούλου, οι υποψήφιοι με επαρκή υπόβαθρο σε μια δεύτερη γλώσσα μπορεί να επιτραπεί να περιλαμβάνει μέχρι δύο κατάλληλα μεταπτυχιακά μαθήματα σε αυτή τη γλώσσα στα προγράμματά τους. Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος διατηρεί το δικαίωμα να αξιολογήσει το στόμα και τη γραφή επάρκειας του υποψηφίου μέσα από μια προφορική συνέντευξη ή γραπτή δείγμα.

Ιταλικά ή Ισπανικά Πιστοποιημένων Δασκάλων Ειδίκευση 30 πόντους (Plan C)

Λογική:

Αυτή η εξειδίκευση έχει σχεδιαστεί για Ιταλικά ή Ισπανικά εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ασκήσουν περαιτέρω μαθημάτων στη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία καθώς και στη θεωρία των ξένων γλωσσών και της μεθοδολογίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι μαθητές οι οποίοι είναι εκπαιδευτικοί θα αναπτύξει, με τους συμβούλους τους, τα προγράμματα σπουδών που λαμβάνουν υπόψη το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο και το βαθμό επάρκειας στη γλώσσα.

Μαθησιακά αποτελέσματα:

Εκτός από τα παραπάνω μαθησιακά αποτελέσματα, οι μαθητές σε αυτή την εξειδίκευση, επίσης, αναμένεται να επιδείξουν γνώση σημαντικών εκπαιδευτικών θεμάτων.

Εισαγωγή:

Εκτός από τα γενικά κριτήρια εισαγωγή μεταπτυχιακών μας, φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτή την εξειδίκευση για την Certified εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι πιστοποιημένα και να έχουν βαθμό απολυτηρίου, με τουλάχιστον 24 πιστώσεις της γλώσσας στο κολέγιο ή ισοδύναμο παρασκεύασμα, πριν γίνουν δεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποCentral Connecticut State University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,956 USD
5478 USD Κονέκτικατ κάτοικος, Δίδακτρα & απαιτούμενα τέλη, ανά όρο? 11878 USD μη μόνιμοι κάτοικοι, Δίδακτρα & απαιτούμενα τέλη, ανά όρο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη