Ισλαμικό Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο MA Ισλαμικών Σπουδών

MA στην Ισλαμικών Σπουδών (ΜΑΗΣ)

Το Online Πανεπιστήμιο ισλαμική (ΙΟΥ) έχει ξεκινήσει βαθμό το πρώτο στον κόσμο χωρίς δίδακτρα Μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών, το οποίο προσφέρεται εντελώς on-line και στην αγγλική γλώσσα ως μέσο διδασκαλίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές της ΒΑ να συνεχίσει, περαιτέρω, και να ενισχύσει την κατανόηση και γνώση της θρησκείας τους.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελείται από 18 μαθήματα, τρία εξάμηνα των έξι ατόμων η κάθε μία, και η διατριβή του πλοιάρχου κατά το τέταρτο εξάμηνο. Η τακτική διάρκεια του προγράμματος είναι δύο χρόνια. Παρ 'όλα αυτά, οι μαθητές μπορούν να την ολοκληρώσει μέσα σε ένα και μισό χρόνια τουλάχιστον. Κάποιος μπορεί να πάρει το μέγιστο από έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Σε γενικές γραμμές, η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα επιτρέψει στους μαθητές να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, και να είναι πιο αποτελεσματική και εύγλωττη στην ομιλία και τη γραφή. Για εκείνους που επιθυμούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο εργασίας, η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την απόκτηση πολύτιμων και σεβαστές θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην ισλαμική μελέτες θα δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν ευεργετικές γνώσεις που θα επιτρέψουν ένα από τη θέληση και το έλεος του Αλλάχ-για να τελειοποιήσει τη θρησκεία τους, και να λάβει την ευχαρίστηση του Αλλάχ από την αναζήτηση και διάδοση της γνώσης της θρησκείας του. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας από τους τρόπους για να κερδίσουν sadaqa jariya (συνεχής ανταμοιβές). Είναι προφανές ότι όσο περισσότερο γνωρίζει κανείς, τόσο περισσότερο μπορεί να μοιραστεί. Και οι περισσότεροι μία μετοχές, τόσο περισσότερο μπορεί κανείς να αποκτήσει το οποίο δίνει τη δυνατότητα να διαμορφωθεί σε υψηλότερα επίπεδα του παραδείσου.

Η γνώση και η άγνοια δεν είναι ποτέ η ίδια στα μάτια του Αλλάχ, όπως λέει (ερμηνεία της έννοιας), "Πες,« Είναι εκείνοι που γνωρίζουν ίσες με εκείνες που δεν γνωρίζουν; »(Κοράνι, Az-Zumar 39: 9) Επιπλέον, μουσουλμάνοι ενθαρρύνονται να επιδιώκουν την τελειότητα σε κάθε δράση. αγαπημένη μας Προφήτη Μωάμεθ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν) είπε: «Πράγματι, ο Αλλάχ αγαπάει ότι κάθε φορά που κάποιος από εσάς κάνει κάτι, αυτός ή αυτή που κάνει με τον καλύτερο τρόπο." (At-Tabarani) Ως εκ τούτου, τη συνέχιση της MA στις ισλαμικές σπουδές σε ΙΟΥ είναι μια χρυσή ευκαιρία για να εφαρμόσει αυτό το προφητικό ρητό. Είστε εγκάρδια ευπρόσδεκτοι στο υπέροχο ταξίδι "Αλλαγή του έθνους μέσω της Εκπαίδευσης».

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποIslamic Online University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- δίδακτρα δωρεάν
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη