Πάρτε ένα βήμα μπροστά για να πάρει το επόμενο προαγωγή ή προσγειωθεί ότι ηγετική θέση. Κερδίστε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στην Ποινική Δικαιοσύνη από το Columbia College. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το MA στο πρόγραμμα Ποινική Δικαιοσύνη σε απευθείας σύνδεση βαθμό στο Columbia College. Κερδίζουν το βαθμό σας σε απευθείας σύνδεση σας δίνει την ευελιξία να εργάζονται με πλήρες ωράριο και να εκπληρώσει τις άλλες υποχρεώσεις σας, επειδή μπορείτε να κάνετε τάξη την εργασία σας όταν είναι βολικό για εσάς.

ΓΙΑΤΙ Κερδίστε ένα MA στην ποινική δικαιοσύνη;

Έχετε ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά. Έχετε δημιουργήσει μια ισχυρή βάση από την οποία να ξεκινήσει την ηγεσία της σταδιοδρομίας σας. Κερδίζουν ένα προηγμένο πτυχίο στην ποινική δικαιοσύνη αποδεικνύει τη δέσμευσή σας για τη δημόσια υπηρεσία και να σας παρέχει με ειδική εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα ηγεσίας που μπορεί να σας ανυψώσει σε υψηλότερη θέση και υψηλότερο μισθό. Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο μπορεί καλύτερα να τύχουν και να σας προετοιμάσει για την ηγεσία και διοίκηση θέσεις. Οι επαγγελματίες που έχουν κερδίσει αυτό το βαθμό θα έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να κερδίζουν και μεγαλύτερη ευκαιρία τόσο στον τομέα της επιβολής του νόμου, καθώς και συμπληρωματικούς τομείς όπως σχέσεις με τα ΜΜΕ, εγκληματολογίας, και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Μεταπτυχιακό στην ποινική δικαιοσύνη έχει κερδίσει εντελώς on-line. Κάθε τάξη είναι μακρύς οκτώ εβδομάδων και ο μέσος φοιτητής τελειώνει το πτυχίο τους σε 20 μήνες.

Μορφή Πρόγραμμα

Το πτυχίο Master of Arts στην ποινική δικαιοσύνη έχει κερδίσει εντελώς on-line. Ένα online ομάδα αρχίζει κάθε δύο μήνες. Το όφελος από μια ομάδα είναι ότι θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα με το ίδιο σύνολο των μαθητών, την οικοδόμηση σχέσεων και επαγγελματικών δεσμών με τους συμμαθητές σας.

Ένα τουλάχιστον τριάντα ώρες εξάμηνο των μεταπτυχιακών εργασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου επιστέγασμα έξι ώρες, είναι απαραίτητη για να κερδίσουν Master of Ποινική δικαιοσύνη βαθμό σας. μεταπτυχιακών εργασιών ολοκληρώθηκε σε διαπιστευμένα ιδρύματα μπορούν να είναι επιλέξιμες για την πίστωση μεταφοράς, εν αναμονή της αξιολόγησης. Κάθε τάξη διαρκεί οκτώ εβδομάδες και ολοκληρώνονται διαδοχικά με ομάδα σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στρατηγικές θέσεις είναι διαθέσιμες για εκείνους που έχουν την εμπειρία και την εκπαίδευση στο βήμα σε έναν ηγετικό ρόλο.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο Master of Arts στην κατασκευή βαθμό Ποινικού Δικαστηρίου για την γερά θεμέλια που έχουν ήδη συσταθεί για την προώθηση των ευκαιριών σταδιοδρομίας στην ηγεσία, την εκπαίδευση και συμβουλευτικές θέσεις. Οι μαθητές μας φέρνουν συνήθως ισχυρές ηθικές αξίες στο τραπέζι - με τη συμπλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος, οι τιμές αυτές έχουν ενισχυθεί με επιστημονικό εγχείρημα. Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν ήδη θεσπίσει και σταδιοδρομίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης. Κερδίζοντας έναν προηγμένο βαθμό, τα άτομα που βασίζονται σε αυτό για να διευρύνουν τις ευκαιρίες σε ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αρχηγός της Αστυνομίας ή αστυνομικός επίτροπος
 • Warden της Διορθώσεις Εγκαταστάσεις
 • Διευθυντής της Statewide Ποινικής Δικαιοσύνης Γραφεία
 • Ομοσπονδιακή Επιβολή του Νόμου Officer
 • Ποινική Profiler
 • Εγκληματολόγος
 • Γενικός Εισαγγελέας Ερευνητής
 • Σύμβουλος και το νομοθετικό Συνδέσμου για τις αποφάσεις πολιτικής
 • Ιατροδικαστικό εξεταστή
 • καθηγητής

ΠΕΝΤΕ σημαντικούς τομείς της ποινικής δικαιοσύνης

 • Επιβολή του νόμου
 • Γήπεδα / Δικαστικό
 • Διορθώσεις
 • Ιατροδικαστικών Επιστημών
 • Ιδιωτική Ασφάλεια
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποColumbia College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
20 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη