Ma ποινικής δικαιοσύνης

Columbia College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ma ποινικής δικαιοσύνης

Columbia College

Πάρτε ένα βήμα μπροστά για να πάρει το επόμενο προαγωγή ή προσγειωθεί ότι ηγετική θέση. Κερδίστε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στην Ποινική Δικαιοσύνη από το Columbia College. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το MA στο πρόγραμμα Ποινική Δικαιοσύνη σε απευθείας σύνδεση βαθμό στο Columbia College. Κερδίζουν το βαθμό σας σε απευθείας σύνδεση σας δίνει την ευελιξία να εργάζονται με πλήρες ωράριο και να εκπληρώσει τις άλλες υποχρεώσεις σας, επειδή μπορείτε να κάνετε τάξη την εργασία σας όταν είναι βολικό για εσάς.

ΓΙΑΤΙ Κερδίστε ένα MA στην ποινική δικαιοσύνη;

Έχετε ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά. Έχετε δημιουργήσει μια ισχυρή βάση από την οποία να ξεκινήσει την ηγεσία της σταδιοδρομίας σας. Κερδίζουν ένα προηγμένο πτυχίο στην ποινική δικαιοσύνη αποδεικνύει τη δέσμευσή σας για τη δημόσια υπηρεσία και να σας παρέχει με ειδική εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα ηγεσίας που μπορεί να σας ανυψώσει σε υψηλότερη θέση και υψηλότερο μισθό. Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο μπορεί καλύτερα να τύχουν και να σας προετοιμάσει για την ηγεσία και διοίκηση θέσεις. Οι επαγγελματίες που έχουν κερδίσει αυτό το βαθμό θα έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να κερδίζουν και μεγαλύτερη ευκαιρία τόσο στον τομέα της επιβολής του νόμου, καθώς και συμπληρωματικούς τομείς όπως σχέσεις με τα ΜΜΕ, εγκληματολογίας, και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Μεταπτυχιακό στην ποινική δικαιοσύνη έχει κερδίσει εντελώς on-line. Κάθε τάξη είναι μακρύς οκτώ εβδομάδων και ο μέσος φοιτητής τελειώνει το πτυχίο τους σε 20 μήνες.

Μορφή Πρόγραμμα

Το πτυχίο Master of Arts στην ποινική δικαιοσύνη έχει κερδίσει εντελώς on-line. Ένα online ομάδα αρχίζει κάθε δύο μήνες. Το όφελος από μια ομάδα είναι ότι θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα με το ίδιο σύνολο των μαθητών, την οικοδόμηση σχέσεων και επαγγελματικών δεσμών με τους συμμαθητές σας.

Ένα τουλάχιστον τριάντα ώρες εξάμηνο των μεταπτυχιακών εργασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου επιστέγασμα έξι ώρες, είναι απαραίτητη για να κερδίσουν Master of Ποινική δικαιοσύνη βαθμό σας. μεταπτυχιακών εργασιών ολοκληρώθηκε σε διαπιστευμένα ιδρύματα μπορούν να είναι επιλέξιμες για την πίστωση μεταφοράς, εν αναμονή της αξιολόγησης. Κάθε τάξη διαρκεί οκτώ εβδομάδες και ολοκληρώνονται διαδοχικά με ομάδα σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στρατηγικές θέσεις είναι διαθέσιμες για εκείνους που έχουν την εμπειρία και την εκπαίδευση στο βήμα σε έναν ηγετικό ρόλο.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο Master of Arts στην κατασκευή βαθμό Ποινικού Δικαστηρίου για την γερά θεμέλια που έχουν ήδη συσταθεί για την προώθηση των ευκαιριών σταδιοδρομίας στην ηγεσία, την εκπαίδευση και συμβουλευτικές θέσεις. Οι μαθητές μας φέρνουν συνήθως ισχυρές ηθικές αξίες στο τραπέζι - με τη συμπλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος, οι τιμές αυτές έχουν ενισχυθεί με επιστημονικό εγχείρημα. Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν ήδη θεσπίσει και σταδιοδρομίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης. Κερδίζοντας έναν προηγμένο βαθμό, τα άτομα που βασίζονται σε αυτό για να διευρύνουν τις ευκαιρίες σε ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αρχηγός της Αστυνομίας ή αστυνομικός επίτροπος
 • Warden της Διορθώσεις Εγκαταστάσεις
 • Διευθυντής της Statewide Ποινικής Δικαιοσύνης Γραφεία
 • Ομοσπονδιακή Επιβολή του Νόμου Officer
 • Ποινική Profiler
 • Εγκληματολόγος
 • Γενικός Εισαγγελέας Ερευνητής
 • Σύμβουλος και το νομοθετικό Συνδέσμου για τις αποφάσεις πολιτικής
 • Ιατροδικαστικό εξεταστή
 • καθηγητής

ΠΕΝΤΕ σημαντικούς τομείς της ποινικής δικαιοσύνης

 • Επιβολή του νόμου
 • Γήπεδα / Δικαστικό
 • Διορθώσεις
 • Ιατροδικαστικών Επιστημών
 • Ιδιωτική Ασφάλεια
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιούλιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
20 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Columbia, South Carolina
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιούλιος 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Columbia, South Carolina
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών