ΜΑ θάνατος, θρησκεία και τον πολιτισμό διερευνά τον τρόπο με τον οποίο ο θάνατος είναι η μόνη αναπόφευκτο της ζωής. Αυτή η καθολική πραγματικότητα κατανοείται διαφορετικά από διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκευτικές παραδόσεις, και αυτές οι αντιλήψεις παίζεται στις τελετουργίες του θανάτου, πεθαίνει και το πένθος.

Έναρξη απαιτήσεις: Κανονικά μια πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας πτυχίο Honours ή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της μελέτης

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας: IELTS 6,5 (συμπεριλαμβανομένων των 6,5 ακαδημαϊκή γραφή) ή ισοδύναμο

Έναρξη ημερομηνίες: Σεπτέμβριο και Ιανουάριο

Εφαρμογή της διαδικασίας: UKPass (πλήρους φοίτησης μόνο) ή Direct Entry Αίτηση (μόνο οι αιτούντες μερικής απασχόλησης)

Πρόγραμμα Περιεχόμενο

Το πρόγραμμα προσελκύει ένα ευρύ φάσμα των φοιτητών από τους διευθυντές κηδεία, κληρικοί από μια ποικιλία των παραδόσεων, των εκπαιδευτικών και εκείνων που προετοιμάζουν για ένα βαθμό την έρευνα, καθώς και μια σειρά από ανθρώπους που απλά γοητευμένος από το θέμα.

Μελέτη παρέχει μια προβολή του ιστορικού και τις τρέχουσες προσεγγίσεις για την έννοια του θανάτου, τη διάθεση και το πένθος τελετουργίες, επιτρέποντας μια συνάντηση των επαγγελματικών ομάδων και των φοιτητών με ιδιαίτερα συμφέροντα σε αυτόν τον τομέα της ειδικότητας.

Μάθηση και Διδασκαλία

Οι μαθητές αναλαμβάνουν δομημένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μέσω των ηλεκτρονικών φόρουμ και παρέχονται με γνώμονα αναγνώσεις πορεία και την πρόσβαση στα e-πόρων που ανήκουν στη βιβλιοθήκη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις. Μια επίσκεψη σε ένα τοπικό κρεματόρια, νεκροταφείο, νεκροτομείο ή / και την κηδεία σπίτι είναι μια σημαντική πτυχή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από μια ομάδα πολύ εξειδικευμένο και ενθουσιώδες προσωπικό, που περιλαμβάνει διεθνούς φήμης επιστήμονες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,900 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη