Ma εκπαιδευτική ηγεσία και τη διαχείριση (εξ αποστάσεως)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ma εκπαιδευτική ηγεσία και τη διαχείριση (εξ αποστάσεως)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (εξ αποστάσεως)

Το πρόγραμμα MA Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (εξ αποστάσεως) αντλεί την έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς, ένα μεγάλο μέρος της διεξάγεται από εκείνους που διδάσκουν στο πρόγραμμα. Επιδιώκει να:

 • βελτιωθεί η κατανόηση των πρακτικών ηγεσίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό και πολιτικού πλαισίου
 • ενίσχυση της γνώσης της ηγεσίας και της διαχείρισης της αλλαγής
 • αξιοποιήσει τις υπάρχουσες και τις αναδυόμενες διεθνείς ερευνητικές ενημερωμένοι γνώση της εκπαιδευτικής ηγεσίας
 • ασκούν κριτική συζήτηση μιας σειράς πρακτικών στην ηγεσία και τη διαχείριση των άλλων ενήλικες σε οργανισμούς
 • καταστεί δυνατή η βαθύτερη κριτική κατανόηση της οργάνωσης, και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν τα μέλη της πορεία
 • την προώθηση της ανάπτυξης του εαυτού σας, τους συναδέλφους σας και τον οργανισμό σας

Ένα μοναδικό επίκεντρο είναι η έμφαση στην υποστήριξη της πρακτικής με βάση έρευνα μέσω των οποίων μπορούν να εφαρμοστούν οι θεωρίες για την πρακτική στο χώρο εργασίας.

Θα συνεργαστεί με την τελευταία έρευνα της εκπαίδευσης σχετικά με την ηγεσία και τη διαχείριση και, επίσης, να μάθουν πώς να διεξάγει έρευνα προκειμένου να οδηγήσετε την ανάπτυξη και να αλλάξετε το δικό σας επαγγελματικό πλαίσιο.

Η Σχολή Εκπαίδευσης έχει μια εξαιρετική διεθνή φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας στην εκπαιδευτική ηγεσία και τη διαχείριση. Το προσωπικό της είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα αυτό και όλοι ασχολούνται με τη διδασκαλία και την έρευνα.

λεπτομέρειες Μαθήματος

Η δίδαξε στοιχείο του μαθήματος μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση πάνω από δύο περίπου χρόνια, με ακόμη οκτώ μηνών για το στάδιο της διατριβής. Θα λαμβάνεται μέσω της online μάθησης μέσω του Πανεπιστημίου εικονικό περιβάλλον μάθησης. Κανονικά αυτό θα περιλαμβάνει τη μελέτη δύο μονάδες ετησίως για δύο χρόνια, και θα ολοκληρωθεί με μια διατριβή.

Το MA περιλαμβάνει τέσσερα 30-πιστωτικών μονάδων και ένα 60-πιστωτικό διατριβή. Υπάρχουν, επίσης, Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σημεία εξόδου.

Κάθε μία από τις ενότητες έχει ισοδύναμο των 30 ωρών σε απευθείας σύνδεση εμπλοκής. Επιπλέον, θα υπάρχουν 270 ώρες την ιδιωτική μελέτη, προετοιμασία ανάθεση και διδακτική υποστήριξη. Οι εργασίες της μονάδας έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τις δεξιότητες και την κρισιμότητα (σταδιακά).

σε απευθείας σύνδεση υλικά μας παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, και σας επιτρέπουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες πτυχές μιας μονάδας να εργαστούν για το πότε, με τι ρυθμό. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, και οι μονάδες θα περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες, όπως με τη χρήση blogs, wikis, και πίνακες συζητήσεων.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κατάλληλες απαιτήσεις του υπολογιστή για να σας δώσει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε απευθείας σύνδεση, παρακαλούμε δείτε τις σημειώσεις μας καθοδήγηση τις προδιαγραφές του υπολογιστή Παρακαλώ σημειώστε, αν βασίζονται στην Κίνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιορισμούς στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα modules απευθείας σύνδεση μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτό.

Ενότητες

Θα μελετήσει τρεις από τις ακόλουθες τέσσερις ενότητες:

 • Αποτελεσματική Ηγεσία και Αλλαγή στην Εκπαίδευση (30 credits)
 • Θέματα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία (30 credits)
 • Leading Μάθηση (30 credits)
 • Ατομική και Οργανωτική Ανάπτυξη (30 credits)

Μπορείτε στη συνέχεια να λάβει αυτήν την υποχρεωτική ενότητα και την διατριβή:

 • Πρακτική-Based Το μήνυμά σας (30 credits)
 • Διατριβή (60 credits)

Οι ενότητες που προσφέρουμε εμπνευσμένα από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξει για λόγους, όπως για παράδειγμα, η έρευνα εξελίξεις ή αλλαγές της νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών μονάδων που προσφέρουμε, όχι ένα οριστικό κατάλογο.

Καριέρα

προορισμούς της σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν συμβούλους, εκπαίδευση συμβούλους, δασκάλους γλώσσας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής και βιομηχανικής εκπαιδευτών και των εκπαιδευτών. Ένας αριθμός των αποφοίτων μας είναι ήδη στην αγορά εργασίας ενώ έχει αναλάβει τη μελέτη μερικής απασχόλησης και η μελέτη για την επαγγελματική ανάπτυξη στο πλαίσιο επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 91% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Εκπαίδευσης που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή ένα σχετικό επαγγελματικό προσόν
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Διεθνές τέλη: 10215 GBP (HEU τέλη: 6.930 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών