Ma ειδική και συμμετοχική εκπαίδευση (on-line)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ma ειδική και συμμετοχική εκπαίδευση (on-line)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΜΑ Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση (on-line)

Η ΜΑ Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση (on-line) επικεντρώνεται στις ειδικές ανάγκες των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρίες, προβλήματα επικοινωνίας, μαθησιακές δυσκολίες / δυσλεξία, ο αυτισμός και ADHD για να τονίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική πρακτική.

Κρίσιμη εξερεύνηση της τρέχουσας θεωρίας και έρευνας ενημερώνουν την εξέταση των παιδαγωγικών προσεγγίσεων, καθώς και την ανάπτυξη αποτελεσματικών συστημάτων και δομών για την εργασία με τους γονείς / κηδεμόνες και τους διάφορους οργανισμούς.

Η ΜΑ Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση (on-line) φυσικά είναι κατάλληλο αν είστε:

 • ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις σας και την κατανόηση των παιδιών και των νέων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
 • εργάζεται ως δάσκαλος ή συνδέονται επαγγελματική στη γενική εκπαίδευση ή εξειδικευμένες ρυθμίσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις ικανότητές σας και την πρακτική
 • ένας έμπειρος επαγγελματίας ή νέοι να εργάζονται με παιδιά με τις πρόσθετες ανάγκες
 • Εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή διεθνής φοιτητής

Αυτό το μάθημα παρέχει υψηλής ποιότητας επαγγελματική ανάπτυξη που προσφέρει ευελιξία για τους μαθητές να ακολουθήσουν τομείς ενδιαφέροντος και ειδικότητες.

Η πορεία μας υποστηρίζει τους φοιτητές που δεν βασίζονται σήμερα σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα για να εξασφαλίσει τις τοποθετήσεις σε τοπικά σχολεία, προσφέροντας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τοπικά ήθη και τη δυνατότητα να διεξάγουν ερευνητικά έργα μικρής κλίμακας. Θα πρέπει επίσης να υποστηρίζεται από:

 • μια φιλική ομάδα των διδασκόντων με ένα εύρος και το βάθος της γνώσης, της κατανόησης και των δεξιοτήτων που αναπτύχθηκε μέσα από την εμπειρία στον τομέα
 • διαδραστικές και συνεργατικές μεθόδους διδασκαλίας προώθηση κοινών έρευνα
 • ατομικά και ομαδικά σεμινάρια
 • έμφαση στην διαμορφωτική ανατροφοδότηση για να σας υποστηρίξει στην επιτυχή ολοκλήρωση των αξιολογούνται στοιχεία του μαθήματος
 • πρόσβαση σε εκτενείς μελέτης υλικών από βιβλιοθήκες και ηλεκτρονικές πηγές
 • ένα πρόγραμμα σεμιναρίων που συνδέονται με την πορεία που μπορείτε να έχετε πρόσβαση εάν ζείτε σε τοπικό επίπεδο
 • ευκαιρίες για να συναντηθούν και να συζητήσουν προσεγγίσεις με άλλους έμπειρους επαγγελματίες

"Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια τέτοια πορεία. Σας ευχαριστώ. "" Έχω διαπιστώσει ότι είμαι προσπαθεί να εφαρμόσει πολλά από αυτά που μαθαίνω και να έχουν τη βρήκε χρήσιμη για τη διδασκαλία μου. "" Σε ορισμένα μέρη, εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω λάβει μέρος σε πριν και, ως εκ τούτου συναρπαστικό και απολαυστικός."

λεπτομέρειες Μαθήματος

Το MA περιλαμβάνει τέσσερα 30-πιστωτικών μονάδων και ένα 60-πιστωτικό διατριβή. Υπάρχουν επίσης Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (δύο μονάδες) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (τέσσερις μονάδες) σημεία εξόδου.

Σε απευθείας σύνδεση υλικό του μαθήματος και υποστήριξη

Σε απευθείας σύνδεση υλικά μας παρέχει μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, και σας επιτρέπουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες πτυχές της ενότητας για να εργαστούν για το πότε και με τι ρυθμό. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, και οι μονάδες θα περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες, όπως με τη χρήση blogs, wikis, και πίνακες συζητήσεων.

Παρακαλώ σημειώστε, αν βασίζονται στην Κίνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιορισμούς στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα modules απευθείας σύνδεση μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτό.

χρονική δέσμευση

Κάθε ένα από τα τέσσερα 30-πίστωσης μονάδες θα έχουν δέκα θέμα μονάδες. Κάθε μία από τις μονάδες θέματος έχει σχεδιαστεί για να περιλαμβάνει το ισοδύναμο των τριών ωρών της άμεσης μελέτης (παρόμοιο με ένα διδασκαλία συνεδρία πρόσωπο-με-πρόσωπο των τριών ωρών) με επιπλέον κατευθύνεται δραστηριότητες μεταξύ 9-12 ώρες ανά μονάδα. Αυτό ισοδυναμεί συνήθως σε 12-15 ώρες την εβδομάδα, όταν λαμβάνονται υπόψη τα τμήματα εισαγωγής και περίληψη της κάθε μονάδας.

Παρά το γεγονός ότι λαμβάνοντας ένα online μάθημα μπορεί να φαίνεται η πιο βολική, τουλάχιστον διασπαστικές και λιγότερο χρονοβόρα τρόπος για να αποκτήσουν ένα επαγγελματικό προσόν πλοιάρχων, θα χρειαστεί να κάνει ο χρόνος που απαιτείται για να εργαστούν μέσω των εβδομαδιαίων μονάδων, κάνει τη σχετική ανάγνωση, την έρευνα, τον προβληματισμό και να συμβάλει τακτικά στα φόρουμ συζήτησης. Πάνω από αυτό, θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε εκχώρηση της μονάδας σας πριν ολοκληρώσετε όλες τις μονάδες, έτσι ώστε σχεδιασμός και η έρευνα για αυτό πραγματοποιούνται παράλληλα με τη μελέτη των μονάδων της μονάδας.

Ενότητες

 • Συζητήσεις Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 • Ερευνώντας Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 • Σχέσεις και Συμπεριφορά
 • Επικοινωνία και γραμματισμός ή ειδικές δυσκολίες ανάγνωσης / Δυσλεξία
 • Διατριβή

Οι ενότητες που προσφέρουμε εμπνευσμένα από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξει για λόγους, όπως για παράδειγμα, η έρευνα εξελίξεις ή αλλαγές της νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών μονάδων που προσφέρουμε, όχι ένα οριστικό κατάλογο.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του ΜΑ Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση ήταν σε θέση να βρουν απασχόληση σε μια ποικιλία περιοχών, συμπεριλαμβανομένων τάξη / μαθησιακή υποστήριξη, ειδική εκπαίδευση, συντονιστική ρύθμιση για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, την ηγεσία μέσα σε ειδική εκπαίδευση, πολιτική / διοίκησης.

Υποστηρίζει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας μέσω:

 • την αξιολόγηση των αποτελεσματικών προσεγγίσεων για την υποστήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες και τους νέους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μέτρια έως σοβαρή και πολύπλοκες μαθησιακές δυσκολίες ή / και προσωπικά, κοινωνικά, συναισθηματικά και συμπεριφοράς δυσκολίες
 • εξερευνώντας τις αξίες και τις πεποιθήσεις, την πολιτική, τη νομοθεσία, multi-γραφείο εργασίας και τη συμμετοχή των οικογενειών και των παιδιών με ειδικές ανάγκες και τους νέους
 • ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις επαγγελματικές δεξιότητες πρακτική σας
 • προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης μέσα από τον προβληματισμό και την κριτική ανάλυση της δικής σας πεποιθήσεις και πρακτικές

Αύξηση ακαδημαϊκές και ερευνητικές δεξιότητες σας θα υποστηρίξει τη μελλοντική μελέτη διδακτορικού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, ένα Διδακτορικό στην Εκπαίδευση ή Εκπαιδευτική Ψυχολογία ή διδακτορικό Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Συντονιστές και οι διαχειριστές ένταξη που έχουν ολοκληρώσει το Εθνικό Βραβείο για το SEN Συντονισμός να επιλέξετε ενότητες από αυτό το πρόγραμμα να προχωρήσει σε πλήρη προσόντα ΜΑ.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 91% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Εκπαίδευσης που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή ένα σχετικό επαγγελματικό προσόν στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας, της κατάρτισης των εκπαιδευτικών ή φροντίδα που σχετίζονται με πειθαρχία
 • Οι υποψήφιοι με ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε άλλο πειθαρχία πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Διεθνές τέλη: 10215 GBP (HEU τέλη: 6.930 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών