Filter
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επιστημών σε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Διαδικτυακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιστημών

Ένα Master of Science είναι μεταδευτεροβάθμια πτυχίο που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για την επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία ή διδακτορικών προγραμμάτων τους, χάρη στις αναλυτικές, τεχνικές και ερευνητικές τους δεξιότητες. Τα προγράμματα συνήθως απαιτούν 1-3 χρόνια εμπεριστατωμένης μελέτης και αποδεδειγμένης γνώσης υποκειμένων που αποδεικνύεται από μια διατριβή ή άλλο έργο.

Τι είναι ένα online MSc στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία; Ο πλοίαρχος στην εφαρμοσμένη ψυχολογία γενικά εκπαιδεύει τους μαθητές να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά ψυχολογικές μεθόδους και θεωρίες για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων και πραγματικών προβλημάτων. Μέσω της εστιασμένης μελέτης των βασικών αρχών, των αρχών και της ηθικής της ψυχολογίας, οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και την ικανότητα που απαιτούνται για τον εντοπισμό και την κάλυψη των διαφόρων αναγκών ατόμων, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η απόκτηση ενός MSc στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία μπορεί να εξοπλίσει τους μαθητές με ένα μοναδικό και χρήσιμο σύνολο δεξιοτήτων.Πολλά προγράμματα δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της ηγεσίας και των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, διευρύνοντας παράλληλα την πολιτιστική ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ικανότητα να σχετίζονται με τους ανθρώπους. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι μπορούν να μάθουν τα κλειδιά για επιτυχή διαπραγμάτευση, διευκόλυνση ομάδας, διαχείριση υποθέσεων και επέμβαση κρίσης.

Αν και τα ηλεκτρονικά προγράμματα τείνουν να κοστίζουν λιγότερο από τα παραδοσιακά πτυχία, τα συγκεκριμένα ποσά διαφέρουν ανάλογα με το ίδρυμα και το πρόγραμμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ειδικές απαιτήσεις σπουδών και το κόστος του προγράμματος που επιθυμούν να ακολουθήσουν, οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με το αρμόδιο γραφείο αποδοχών.

Ένα Master of Science στην εφαρμοσμένη ψυχολογία είναι συχνά ένα ευέλικτο πτυχίο με διάφορες πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης. Η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και η επιθυμία προώθησης της ευημερίας είναι ιδιότητες που μπορούν να είναι χρήσιμες σε ποικίλα περιβάλλοντα.Οι απόφοιτοι μπορούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους ως σχολικοί σύμβουλοι, αναλυτές συμπεριφοράς, ψυχολόγοι βιομηχανικής-οργανωτικής ή ειδικοί σε ανθρώπινο δυναμικό. Ένα MSc μπορεί επίσης να είναι ένα χρήσιμο υπόβαθρο για όσους ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα διδακτορικό.

Διάφορα ιδρύματα προσφέρουν πλέον διαδικτυακά μαθήματα για όσους χρειάζονται την ευελιξία και την ευκολία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Για λεπτομέρειες, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού. 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία

Divine Mercy University

Το Master of Science (MS) στην Ψυχολογία είναι ένα 36- ώρες πιστωτικές, 100% σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια ... [+]

Το Master of Science (MS) στην Ψυχολογία

Το Master of Science (MS) στην Ψυχολογία είναι μια 36- ώρες πιστωτικές, 100% σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια συμμετείχαν μελέτης. Οι σε απευθείας σύνδεση μάστερ στο πρόγραμμα ψυχολογίας παρέχει επαγγελματικές ικανότητες στον τομέα της ψυχολογίας, ενώ αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ανθρώπου κατά την εφαρμογή της παροχής υπηρεσιών. Αυτό το online πλοιάρχων στο πρόγραμμα ψυχολογίας επιδιώκει να εμφανίζουν προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες όπως η επικοινωνία, διαπροσωπικές, ηγετικές ικανότητες, την κατάρτιση του προϋπολογισμού, την αξιολόγηση του προγράμματος, και πολιτιστικής ευαισθητοποίησης, προκειμένου να επιτρέψει την ανάπτυξη ως μια μετασχηματιστική ηγέτης σε μια ρύθμιση υπηρεσία παράδοσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά