close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε τα MScs σε Δημόσια Διοίκηση Διαδικτυακά Δίπλωμα MSc

Ένα Master of Science συνδυάζει θεωρητική κατανόηση και πρακτικές γνώσεις εξειδικευμένου αντικειμένου. Μετά από ένα ή δύο έτη σπουδών, απαιτείται συνήθως ένας φοιτητής για να ολοκληρώσει μια διατριβή. Ο μεταπτυχιακός τίτλος… περαιτέρω

Ένα Master of Science συνδυάζει θεωρητική κατανόηση και πρακτικές γνώσεις εξειδικευμένου αντικειμένου. Μετά από ένα ή δύο έτη σπουδών, απαιτείται συνήθως ένας φοιτητής για να ολοκληρώσει μια διατριβή. Ο μεταπτυχιακός τίτλος βοηθά τους σπουδαστές να ανταγωνιστούν στην αγορά για καλύτερες θέσεις εργασίας και υψηλότερους μισθούς.

Τι είναι ένα online MSc στη Δημόσια Διοίκηση; Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική κατάρτιση, έρευνα και μαθήματα που επικεντρώνονται στο πώς λειτουργεί η κυβέρνηση. Κάθε κυβερνητικό επίπεδο καλύπτεται, που κυμαίνεται από την πόλη και το νομό μέχρι το κράτος και το ομοσπονδιακό. Οι συμμετέχοντες εξετάζουν τη σχέση μεταξύ πολιτικής, δημόσιων υπαλλήλων και χάραξης πολιτικής. Οι σπουδαστές αποκτούν μια βαθύτερη κατανόηση της πολιτικής διαχείρισης και διοίκησης, της ανάλυσης πολιτικής, της λήψης κυβερνητικών αποφάσεων και της διαχείρισης του δημόσιου προγράμματος. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τη δημόσια ασφάλεια και διαχείριση, την πολιτική και τη διακυβέρνηση, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, καθώς και τις αγορές που διέπουν.Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας φοιτητής μπορεί να ειδικευτεί σε ένα υποπεδίο, όπως η ποινική δικαιοσύνη.

Οι απόφοιτοι καλλιεργούν τη διαχείριση των έργων τους, τη διαχείριση του χρόνου και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Το συνδυασμένο σύνολο δεξιοτήτων απευθύνεται σε μελλοντικούς εργοδότες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ανοίγοντας περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Το κόστος για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ποικίλλει μεταξύ των σχολών και των πανεπιστημίων. Επικοινωνήστε με το γραφείο αποδοχής του ιδρύματος που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα έξοδα.

Οι απόφοιτοι βρίσκουν απασχόληση σε κυβερνητικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και ιδιωτικές εταιρείες. Μερικοί απόφοιτοι κατέχουν θέσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και δεξαμενές σκέψης. Οι θέσεις που συνήθως κατέχουν περιλαμβάνουν διευθυντή πόλης, ειδικό για εργασιακές σχέσεις, ελεγκτή, διαχειριστή ανθρώπινου δυναμικού, επιθεωρητή ασφάλειας, γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, τελωνειακό επιθεωρητή και ποινικό ελεγκτή. Ο μισθός εξαρτάται από παράγοντες όπως η θέση εργασίας, ο εργοδότης και η ειδικότητα.Σε γενικές γραμμές, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα κερδίζουν υψηλότερους μισθούς. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ζήτηση εργασίας βρίσκεται μέσα σε κυβερνητικούς οργανισμούς.

Η παρακολούθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η προσγείωση της δουλειάς των ονείρων σας είναι στα χέρια σας όταν εγγράφεστε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο διαδίκτυο. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Ουάσιγκτο, Ηνωμένες Πολιτείες

Το MS της Johns Hopkins στην Διοίκηση Έρευνας έχει σχεδιαστεί για να ωφελήσει ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται σήμερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κυβερνη ... +

Το MS της Johns Hopkins στην Διοίκηση Έρευνας έχει σχεδιαστεί για να ωφελήσει ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται σήμερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κυβερνητικές υπηρεσίες και ανεξάρτητα ιδρύματα, καθώς και όσοι επιδιώκουν να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στην ερευνητική διοίκηση. Οι μαθητές θα εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται και διευθύνεται η ερευνητική επιχείρηση στις ΗΠΑ και διεθνώς. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Διαδικτυακό
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ