MSc Data Analytics

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας βασίζεται σε δεδομένα και εκείνοι με τις δεξιότητες για να χειρίζονται και να ερμηνεύουν τα δεδομένα ενός οργανισμού είναι σε μεγάλη ζήτηση. Αυτό το MSc Data Analytics

Arden University ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden University καθιστά ευκολότερο να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας για τη διαχείριση των δεδομένων και τη διαχείριση έργων παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και ευθύνες σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο ενώ θα προσεγγίσετε τον οργανισμό σας πιο κοντά στους στόχους απόδοσης.

Όλα τα προγράμματα της Arden παρέχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την επιτυχία σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί σε συνεννόηση με τους αποφοίτους μας σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στην επιχείρησή σας, με ιδιαίτερη έμφαση στο χειρισμό έργων.

Μαθήματα μαθήματος

Σχεδίαση δεδομένων:

Κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα δεδομένα εστιάζοντας σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα της επιχείρησής σας και επιλέγετε την πιο κατάλληλη μέθοδο συλλογής δεδομένων. Θα μάθετε να σχεδιάζετε προσεγγίσεις ανάπτυξης και να εφαρμόζετε μέσα και συστήματα συλλογής δεδομένων για την επίτευξη πολύτιμων αποτελεσμάτων.

Χειρισμός δεδομένων και λήψη αποφάσεων:

Με πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα από ποτέ, όσοι είναι εξοπλισμένοι για να χειρίζονται και να ερμηνεύουν αυτά τα δεδομένα μπορούν να προσθέσουν πραγματική αξία στο χώρο εργασίας. Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι να μάθει πώς να ερμηνεύει τα δεδομένα και να λαμβάνει βασικές επιχειρηματικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος ενός οργανισμού.

Οπτικοποίηση και ερμηνεία δεδομένων:

Αποκτήστε τις βασικές δεξιότητες δεδομένων που δίνουν στις επιχειρήσεις το σημαντικό ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μαθαίνοντας να παρουσιάσετε αυτά τα δεδομένα με έναν οικουμενικό τρόπο, ο οποίος μπορεί να γίνει κατανοητός τόσο από ειδικούς όσο και από μη ειδικούς.

Τεχνικές διαχείρισης έργου:

Με τη διάλυση των διαφόρων τύπων διαχείρισης έργων, θα μάθετε σταθερές μεθόδους για τον έλεγχο των έργων από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτές οι ενότητες καλύπτουν τους προϋπολογισμούς, τον τρόπο επίλυσης σύνθετων προβλημάτων και τον συντονισμό των εργασιών μιας ομάδας έργου.

Διαχείριση έργων:

Αναλάβετε τα έργα με όλα τα απαραίτητα μοντέλα, μάθετε τα σχοινιά της αποτελεσματικής ηγεσίας, πώς να ταιριάζουν οι άνθρωποι με τα καθήκοντα, το χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και να κάνετε αξιολογήσεις κινδύνου. Θα αναπτύξετε επίσης την ικανότητα να προσδιορίσετε εάν μια επένδυση θα είναι χρήσιμη ή όχι.

Έλεγχος έργου:

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα για να καθοδηγήσετε τις αποφάσεις διαχείρισης έργων και να διατηρήσετε την υγεία ενός έργου καθ 'όλη τη διάρκεια του. Ανακαλύψτε το πλαίσιο μέσα στο οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα γεγονότα και τα στατιστικά στοιχεία για να μετρήσετε την απόδοση του έργου και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ανάλυση για να ενημερώσετε τις αποφάσεις.

Ερευνητικό πρόγραμμα:

Αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε μια περιοχή της επιλογής σας, που σχετίζεται με το θέμα του προγράμματος, και να αναπτύξετε τις κρίσιμες ικανότητές σας. Θα δημιουργήσετε μια ερευνητική πρόταση, θα επιλέξετε μεταξύ συμβατικής διατριβής ή ακαδημαϊκού άρθρου και παρουσίασης και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις σας από το πρόγραμμα, με την ευκαιρία να συνδέσετε την έρευνά σας με τις πραγματικές ανάγκες εργασίας σας.

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα MSc Data Analytics και Project Management , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στα ακόλουθα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Δίκτυο Ακαδημίας της Cisco
Πάρτε ένα πραγματικό κόσμο γείωση στις πιο πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες σήμερα. Χρησιμοποιήστε πραγματικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσομοιωτές για να αποκτήσετε τεχνικές γνώσεις σε τουλάχιστον 1 ή 2 περιοχές εργασίας υψηλής ζήτησης.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Με την αυξανόμενη ζήτηση για εργαζόμενους στο cloud, η AWS Educate παρέχει μια ακαδημαϊκή πύλη για την επόμενη γενιά επαγγελματιών πληροφορικής και cloud

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.

Τι λένε οι μαθητές μας

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

"Το καλύτερο μέρος αυτού του προγράμματος ήταν το γεγονός ότι αισθάνομαι ότι κερδίζω χρήσιμες, πρακτικές γνώσεις ενώ προχωράω στα μαθήματα. Όσο περισσότερο σπουδάζω, τόσο περισσότερο θέλω να σπουδάσω. Αυτό το συναίσθημα είναι πραγματικά κίνητρο, ειδικά όταν το συγκρίνω με τις σπουδές μου σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Η ευελιξία είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος Arden. "Μίκαελ Ντε Αμπρέου Κάλντας,
Arden University
Βέλγιο

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Το Ηνωμένο Βασίλειο απονέμει διπλωματικές βαθμίδες τουλάχιστον σε δεύτερη τάξη (2.2) ή ισοδύναμη.
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6,5 ή ισοδύναμο (τουλάχιστον 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο).
Τι γίνεται αν δεν έχω ακαδημαϊκά προσόντα;

Ενθαρρύνουμε θετικά και εξετάζουμε τις εφαρμογές από εκείνους με ουσιαστική εμπειρία διαχείρισης (συνήθως 5 χρόνια) που μπορούν να επιδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα ζητήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 9.500 (UK

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη