Επισκόπηση μαθημάτων

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας βασίζεται σε δεδομένα και εκείνοι με τις δεξιότητες για να χειρίζονται και να ερμηνεύουν τα δεδομένα ενός οργανισμού είναι σε μεγάλη ζήτηση. Αυτό το MSc Data Analytics

Arden University ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden University καθιστά ευκολότερο να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας για τη διαχείριση των δεδομένων και τη διαχείριση έργων παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και ευθύνες σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο ενώ θα προσεγγίσετε τον οργανισμό σας πιο κοντά στους στόχους απόδοσης.

Όλα τα προγράμματα της Arden παρέχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την επιτυχία σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί σε συνεννόηση με τους αποφοίτους μας σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στην επιχείρησή σας, με ιδιαίτερη έμφαση στο χειρισμό έργων.

116291_xC8H7XNQ.jpeg

Μαθήματα μαθήματος

Σχεδίαση δεδομένων:

Κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα δεδομένα εστιάζοντας σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα της επιχείρησής σας και επιλέγετε την πιο κατάλληλη μέθοδο συλλογής δεδομένων. Θα μάθετε να σχεδιάζετε προσεγγίσεις ανάπτυξης και να εφαρμόζετε μέσα και συστήματα συλλογής δεδομένων για την επίτευξη πολύτιμων αποτελεσμάτων.

Χειρισμός δεδομένων και λήψη αποφάσεων:

Με πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα από ποτέ, όσοι είναι εξοπλισμένοι για να χειρίζονται και να ερμηνεύουν αυτά τα δεδομένα μπορούν να προσθέσουν πραγματική αξία στο χώρο εργασίας. Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι να μάθει πώς να ερμηνεύει τα δεδομένα και να λαμβάνει βασικές επιχειρηματικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος ενός οργανισμού.

Οπτικοποίηση και ερμηνεία δεδομένων:

Αποκτήστε τις βασικές δεξιότητες δεδομένων που δίνουν στις επιχειρήσεις το σημαντικό ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μαθαίνοντας να παρουσιάσετε αυτά τα δεδομένα με έναν οικουμενικό τρόπο, ο οποίος μπορεί να γίνει κατανοητός τόσο από ειδικούς όσο και από μη ειδικούς.

Τεχνικές διαχείρισης έργου:

Με τη διάλυση των διαφόρων τύπων διαχείρισης έργων, θα μάθετε σταθερές μεθόδους για τον έλεγχο των έργων από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτές οι ενότητες καλύπτουν τους προϋπολογισμούς, τον τρόπο επίλυσης σύνθετων προβλημάτων και τον συντονισμό των εργασιών μιας ομάδας έργου.

Διαχείριση έργων:

Αναλάβετε τα έργα με όλα τα απαραίτητα μοντέλα, μάθετε τα σχοινιά της αποτελεσματικής ηγεσίας, πώς να ταιριάζουν οι άνθρωποι με τα καθήκοντα, το χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και να κάνετε αξιολογήσεις κινδύνου. Θα αναπτύξετε επίσης την ικανότητα να προσδιορίσετε εάν μια επένδυση θα είναι χρήσιμη ή όχι.

Έλεγχος έργου:

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα για να καθοδηγήσετε τις αποφάσεις διαχείρισης έργων και να διατηρήσετε την υγεία ενός έργου καθ 'όλη τη διάρκεια του. Ανακαλύψτε το πλαίσιο μέσα στο οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα γεγονότα και τα στατιστικά στοιχεία για να μετρήσετε την απόδοση του έργου και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ανάλυση για να ενημερώσετε τις αποφάσεις.

Ερευνητικό πρόγραμμα:

Αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε μια περιοχή της επιλογής σας, που σχετίζεται με το θέμα του προγράμματος, και να αναπτύξετε τις κρίσιμες ικανότητές σας. Θα δημιουργήσετε μια ερευνητική πρόταση, θα επιλέξετε μεταξύ συμβατικής διατριβής ή ακαδημαϊκού άρθρου και παρουσίασης και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις σας από το πρόγραμμα, με την ευκαιρία να συνδέσετε την έρευνά σας με τις πραγματικές ανάγκες εργασίας σας.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

116289_aHxRrRI8.png

« Με το κόστος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τη δουλειά μου · μελετώντας στο διαδίκτυο μπορώ να εργάζομαι με πλήρη απασχόληση και να σπουδάσω με πλήρες ωράριο. Τώρα δουλεύω από τις 8 π.μ. 2-9 μ.μ. στο πτυχίο μου, μπορώ να χωρέσω πολύ στην μέρα και να έχω χρόνο και για την οικογένειά μου. "

Richard Wing,

LLB

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Το Ηνωμένο Βασίλειο απονέμει διπλωματικές βαθμίδες τουλάχιστον σε δεύτερη τάξη (2.2) ή ισοδύναμη.
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6,5 ή ισοδύναμο (τουλάχιστον 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο).

Τι γίνεται αν δεν έχω ακαδημαϊκά προσόντα;

Ενθαρρύνουμε θετικά και εξετάζουμε τις εφαρμογές από εκείνους με ουσιαστική εμπειρία διαχείρισης (συνήθως 5 χρόνια) που μπορούν να επιδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα ζητήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε48 περισσότερα μαθήματα αποArden University »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
18 - 60 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,957 EUR
£ 8.550 (UK
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη