MSc στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας, την καινοτομία και τη δημιουργική οικονομία

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας, την καινοτομία και τη δημιουργική οικονομία

University of Glasgow - Online Study

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό online πρόγραμμα που προσφέρεται από δημιουργήσετε στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Προορίζεται για άτομα που εργάζονται σε τομείς όπου τα ψηφιακά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αποτελούν βασικό μέλημα. Η επιτυχής ηγεσία στην ψηφιακή δημιουργική οικονομία απαιτεί σύνδεση συγκρότημα νομικές διατάξεις (όπως τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, την προστασία των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής) στην οικονομική ανάλυση και στρατηγική σκέψη σχετικά με τις αγορές και τη ρύθμιση.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

 • Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από τη δημιουργία ενός κορυφαίους πνευματικών δικαιωμάτων και IP ερευνητικό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που βασίζεται στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.
 • online πλατφόρμα εκμάθησης μας περιλαμβάνει εργαλεία μάθησης αιχμής και τους πόρους, γεμάτη με έρευνες και περιπτωσιολογικές μελέτες του πραγματικού κόσμου που προέρχονται από τις σημερινές δημιουργικές προκλήσεις της βιομηχανίας.
 • Η ηλεκτρονική δομή του προγράμματος έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με την εργασία, και είναι κατάλληλο για τη χορηγία του εργοδότη και υποστήριξη από επαγγελματίες σχέδια ανάπτυξης. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1, 2 ή 3 χρόνια και μπορεί να μελετηθεί σε θεματικές ενότητες.
 • Το πρόγραμμα απαιτεί προηγούμενη επαγγελματική ενασχόληση, αλλά δεν πριν από τα τυπικά προσόντα στο δίκαιο ή την οικονομία.
 • Θα είστε σε θέση να λάβουν μέρος στις ηχογραφημένες διαλέξεις και εκδηλώσεις με διακεκριμένους ομιλητές που επισκέπτονται τα οποία λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια του έτους στο Δημιουργία.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθούν με συναδέλφους από όλη την δημιουργικών βιομηχανιών, την πολιτική, και τους τομείς της τεχνολογίας.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε μια λεπτομερή κατανόηση των ψηφιακών δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που επιτρέπει τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και χάραξης πολιτικής.

μαθήματα Κορμού

 • Πνευματικά δικαιώματα στο ψηφιακό περιβάλλον
 • Οικονομικά της καινοτομίας
 • Εισαγωγή στην δημιουργική οικονομία: Δίκαιο, την τεχνολογία και τον πολιτισμό
 • Τα εμπορικά σήματα και μάρκες.

Προαιρετικά μαθήματα

 • νόμο πληροφορίες και τα δεδομένα διαχείρισης
 • Η συμμετοχή, κοινότητες και χρήστες
 • Κανονισμού, η πολιτική και η δημιουργική οικονομία
 • Στρατηγική διαχείριση της δημιουργικής οικονομίας.

Έρευνα περιβάλλον

Αυτό το online βαθμό έχει ξεκινήσει από τη δημιουργία, μια RCUK Κέντρο για την πνευματική ιδιοκτησία και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα στη Δημιουργική Οικονομία, από τη βάση του, το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. είναι να δημιουργήσει μια διεπιστημονική ερευνητική πρωτοβουλία, με τη διασύνδεση του κανονισμού, την τεχνολογία και τις δημιουργικές βιομηχανίες, που χρηματοδοτείται από κοινού από την AHRC, EPSRC και ΕΣΣΚ. Δημιουργήστε στόχους για τη δημιουργία ενός ανοικτού περιβάλλοντος γνώσης, αφού πρωτοστάτησε μια σειρά νέων τρόπων παροχής πολυμέσων για την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με την έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους τεκμηριώσεις των ερευνητικών σεμιναρίων και εργαστηρίων.

Επαγγελματικές προοπτικές

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους έχουν ενδιαφέρον για τους τομείς των μέσων ενημέρωσης και δημιουργική, που επιθυμούν να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες με εμπειρία στη διαχείριση της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είναι καλά εξοπλισμένο για να εργαστούν στην παραγωγή και διευθυντικές θέσεις σε οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, ή να χρησιμοποιήσετε αποκτήσει τις γνώσεις σας στη δημιουργική οικονομία για να εργαστούν στην πολιτική ή κανονιστική έρευνα και διαβούλευση με τους ρόλους.

Προυποθέσεις εισόδου

2.1 πτυχίο Honours ή μη-UK ισοδύναμο (π.χ., μια ΣΔΣ του 3,0 ή παραπάνω) σε οποιοδήποτε θέμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών