MSc στον τομέα της εκπαίδευσης

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στον τομέα της εκπαίδευσης

University of Glasgow - Online Study

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε ένα ευέλικτο υψηλής ποιότητας βάση της μάθησης σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως. Με βάση την επαγγελματική και προσωπική σας ενδιαφέροντα και την εμπειρία, το πρόγραμμα θα εμβαθύνει και να διευρύνει τις γνώσεις και την κατανόηση της εκπαίδευσης σας. Η συμμετοχή στην ανάλυση, κριτική και συζήτηση της έρευνας αιχμής, οι τρέχουσες πρακτικές και τις σχετικές πολιτικές, θα μελετήσει σε ένα online κοινότητα μάθησης.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

 • Πλήρως online πρόγραμμα εξ αποστάσεως ιδανικό για ενσωμάτωση επαγγελματίες της εκπαίδευσης που εργάζονται σε σχολεία ή ακόμη και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, για όσους εργάζονται με τους ενήλικες, στον τομέα της νεολαίας και την ανάπτυξη της κοινότητας, και αυτούς που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο της εκπαίδευσης.
 • Υψηλής ποιότητας, που υποστηρίζεται πλήρως σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που προσφέρουν ευέλικτη μάθηση με μερική απασχόληση. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα εικονικό περιβάλλον μάθησης που ενσωματώνουν τα wikis, blogs, RSS feeds, και σε πραγματικό χρόνο διαδραστικά εργαλεία.
 • Επιλογή των γενικών ή εξειδικευμένων οδών προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των φοιτητών.
 • Θα είστε μέλος μιας ασχολούνται, ενεργό διεθνή κοινότητα μάθησης που στηρίζεται από το δικό σας πλαίσιο, με βάση τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές εμπειρίες σας για να κατασκευάσει μάθησης που είναι σχετικές και διανοητικά προκλητική.
 • Θα μάθετε μέσα και με τα διεθνή προγράμματα σπουδών, παιδαγωγική και εκπαιδευτική κοινότητα.
 • Ίσως να είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας εκπαιδευτικών που αναζητούν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να αναπτύξουν την πρακτική ή κάποιος που επιθυμεί τώρα να μπείτε στο συναρπαστικό και ποικίλο τομέα της εκπαίδευσης σας.
 • Θα εργαστούν σε ομάδες σε όλη ειδικότητες, εκπαιδευτικούς τομείς και γεωγραφικές τοποθεσίες για να μάθουν και μεταξύ τους. Αυτές οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο συζήτηση και η ανταλλαγή πληροφοριών γύρω από τις δραστηριότητες ορόσημο σχεδιαστεί για να παρέχει τόσο κλιμακωτή, αλλά ευέλικτη υποστήριξη.

Δομή του προγράμματος

Θα χρειαστούν τέσσερα πυρήνα και δύο μαθήματα επιλογής κατά τα έτη 1 και 2. Θα ολοκληρώσει επίσης μια διατριβή κατά το έτος 3, το οποίο αντανακλά την έρευνά σας ενδιαφέροντα.

Εκτός από το γενικό πρόγραμμα σπουδών θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα από τα πέντε εξειδικευμένα ονομάζεται μονοπάτια.

 • Εκπαίδευση Ενηλίκων
 • Παιδική Λογοτεχνία & Αλφαβητισμοί
 • Βιογραφικό, Αξιολόγησης & Παιδαγωγικής (υπόκειται σε έγκριση)
 • Εκπαιδευτική Ηγεσία
 • Περιεκτική & Ειδικής Αγωγής
 • Θρησκευτικά (υπόκειται σε έγκριση)
 • TESOL (υπόκειται σε έγκριση)
 • Μελέτες για τη νεολαία.

Αν αναλάβει το γενικό πρόγραμμα σπουδών, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τις εξειδικευμένες προαιρετικά διαθέσιμα μαθήματα κατά το έτος των σπουδών σας. Αν αναλάβει έναν ειδικό μονοπάτι, θα πρέπει να λάβουν τα μαθήματα που περιγράφονται παρακάτω.

μαθήματα Κορμού

 • Η σύγχρονη εκπαιδευτική σκέψη
 • Πολιτική και πρακτική.
 • Αρχές και πρακτικές της έρευνας
 • εφαρμογή Έρευνας.

σπουδάζουν σε απευθείας σύνδεση

Μάθηση και διδασκαλία σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να υποστηρίζεται από απόσταση ηλεκτρονική μάθηση, που υλοποιούνται μέσω του Moodle, επέλεξε Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης του Πανεπιστημίου (VLE). Η προσέγγιση του προγράμματος για την εκμάθηση και τη διδασκαλία δίνει έμφαση στην κατασκευή και τη συντήρηση μιας online κοινότητα μάθησης που είναι τόσο προκλητική και υποστηρικτική. Γίνεται εκτεταμένη χρήση των ηλεκτρονικών πηγών συμπεριλαμβανομένων των e-books, ηλεκτρονικά περιοδικά σε απευθείας σύνδεση, podcasts και βίντεο κλιπ. Θα σας προσφέρει τόσο την ευελιξία και την υποστηρικτική σκαλωσιές μέσω μιας σειράς διαμόρφωσης μαθησιακών δραστηριοτήτων διαρθρώνεται γύρω από τους στόχους ορόσημο για κάθε μάθημα.

Μαθαίνοντας τη στήριξη λαμβάνει τη μορφή των ομαδικών και ατομικών επικοινωνιών διευκολύνεται από το VLE και συμπληρώθηκε με την κατάλληλη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και σεμινάρια ανάλογα με την περίπτωση. Σύγχρονη επικοινωνιών, webinars και το Skype, θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την περίπτωση (factoring σε χρονικές ζώνες και η σχετική θέματα bandwidth) για επιπλέον αλληλεπίδραση.

Θα όλοι να εγγραφεί σε κοινή δωμάτιο του προγράμματος, το οποίο περιέχει συμβουλές σχετικά με τη χρήση του Moodle, Ακαδημαϊκό Παιδεία και το Πανεπιστήμιο και εξωτερικών πόρων υποστήριξης μάθησης. Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρώτου κύκλου σας, θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα προσανατολισμού για την εξασφάλιση αισθάνεστε ικανοί και σίγουροι για τη χρήση του μαθησιακού περιβάλλοντος Moodle και θα συναντηθεί επίσης με το προσωπικό που θα βοηθήσει εσάς και τους συμφοιτητές σας διδάξει σε απευθείας σύνδεση.

Το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης προσφέρει ήδη μια σειρά από άκρως επιτυχημένη, θετικά αξιολογείται σε απευθείας σύνδεση προγράμματα εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένου ενός διεθνούς Διδακτορικό στην Εκπαίδευση (ΕΔΔ), και έτσι θα πρέπει να διδάσκεται και υποστηρίζεται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνουν εργασία σε και σε διάφορους εκπαιδευτικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων της γενικής εκπαίδευσης, της εκπαίδευσης ενηλίκων, της άτυπης και της κοινότητας της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης, εκπαιδευτική ηγεσία, την εργασία των νέων, και στην εκπαιδευτική έκδοση και τη χάραξη πολιτικής. Επίσης, θα σας προσόντα για να προχωρήσει σε μελέτη για διδακτορικό ή ΕΔΔ.

Προυποθέσεις εισόδου

Γενικά MSc και όλα τα εξειδικευμένα μονοπάτια εκτός Εκπαιδευτική Ηγεσία: 2.1 πτυχίο Honours ή ή μη-UK ισοδύναμο (π.χ., μια ΣΔΣ του 3,0 ή παραπάνω) σε οποιοδήποτε θέμα.

Εκπαιδευτική Ηγεσία: 2.1 πτυχίο Honours ή μη-UK ισοδύναμο (π.χ., μια ΣΔΣ του 3,0 ή παραπάνω στην εκπαίδευση ή σε σχετικό αντικείμενο αντικείμενο, καθώς και εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε ηγετικό ρόλο. Αυτή η απαίτηση εισόδου ισχύει και για τους μαθητές σχετικά με τη γενική MSc που μπορεί να επιθυμούν να παρακολουθούν μαθήματα σε αυτό το μονοπάτι ως επιλογές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
30 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
10,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών