Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθηση βασίζεται στη δύναμη και την επιτυχία της πανεπιστημιούπολης με βάση διδάσκονται MSc in Μαθηματικά Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του York. Η online MSc ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009 για να τρέξει παράλληλα με το πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη με βάση.

δέχεται αιτήσεις για εγγραφή στο Φλεβάρη 2017 και τον Σεπτέμβριο του 2017. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν η πρόσληψη πρόκειται να αρχίσει.

Μια σε απευθείας σύνδεση προ-συνόδων πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για τους υποψηφίους που επιθυμούν να ενισχύσουν ή να παγιώσει τα μαθηματικά τους υπόβαθρο πριν από την έναρξη του MSc. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την πρόσληψη MSc πρόκειται να αρχίσει. Η είσοδος στο presessional μαθήματος είναι στη διακριτική ευχέρεια του δασκάλου εισαγωγών.

Συνδεδεμένοι φοιτητές θα είναι σε ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων στη Μαθηματική και Ποσοτικές Οικονομικών που έχουν άμεση σχέση στον τομέα της εργασίας, και μπορεί να ανοίξει φανταστικές ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης.

Το online πρόγραμμα έχει ενσωματωμένη ευελιξία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκπαιδευομένων απόσταση από διαφορετικά υπόβαθρα:

 • Πόλη και άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών χωρίς να διαταράσσει τις δεσμεύσεις της σταδιοδρομίας τους?
 • Ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματικές οργανώσεις που αναζητούν κατάλληλο Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) μαθήματα?
 • Πρόσφατες απόφοιτοι πανεπιστημίου που χρειάζονται για να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, ενώ συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο?
 • Οι μαθητές που δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη με βάση λόγω της μια σειρά από λόγους, όπως δεσμεύσεις φροντίδα της οικογένειας ή αναπηρίας?
 • Τους φοιτητές του εξωτερικού που αναζητούν έναν βαθμό στη Μαθηματική Finance από έναν κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο, αλλά προτιμούν ή πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους από την πατρίδα τους.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

"Σπουδές στο York για το MSc in Finance Μαθηματική ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα. Εξαιρετική βιβλία και φιλικό καθηγητές μου επέτρεψε να κυριαρχήσει αρκετά εξελιγμένα μαθηματικά και να διαπρέψουν στα περισσότερα μαθήματα. Διαδραστικές διαλέξεις μόνο ένα κλικ του ποντικιού μακριά μου έδωσε την ευκαιρία να σπουδάσουν στο σπίτι, εν κινήσει, παντού! Αυτό είναι το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πράγματι. Το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κυριαρχήσει μια πολύπλοκη πειθαρχία για τους ανθρώπους που οδηγούν πολυάσχολη ζωή. Πιστεύω ότι έχει ένα βαθμό από το York ήταν μια σημαντική βοήθεια για την προώθηση της σταδιοδρομίας μου. Η πορεία μου είναι εξοπλισμένα με μια σε βάθος κατανόηση του πώς η σύγχρονη λειτουργεί χρηματοδότηση. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις που απαιτούνται, όταν διέρχεται από τις συνεντεύξεις εργασίας. σεβασμό των ανθρώπων ήταν επίσης αρκετά απτό όταν έμαθαν ότι έχω ένα πτυχίο από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο ».

Valeriy Kovalevskiy (Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίου Κεφαλαίου, Αυστραλία)

ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση με τη χρήση τηλεδιάσκεψης Διαδικτύου και λογισμικό κοινής χρήσης εφαρμογών και μια web-based εικονικό μαθησιακό περιβάλλον (VLE).

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι τακτικοί 1-προς-1 ( "στυλ Oxbridge") online σεμινάρια και εποπτικών συνεδρίες.

Οι διαδραστικές παρουσιάσεις παρέχονται σε CD και για κατέβασμα μέσω του VLE αντί των διαλέξεων, που υποστηρίζεται από σημειώσεις διάλεξης, εργάστηκε ασκήσεις, σύγχρονο 1-προς-1 σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια και ένα φόρουμ συζήτησης ασύγχρονη.

Δεν παρουσία στην πανεπιστημιούπολη είναι απαραίτητη, αλλά η πρόσβαση σε κατάλληλο υλικό, το λογισμικό και μια καλή σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη προϋποθέσεις.

Το online πρόγραμμα MSc αποτελείται από τρία στάδια: Πιστοποιητικό, Δίπλωμα και Διατριβής, προηγείται μια σύντομη περίοδο επαγωγής.

Υπάρχουν δύο περίοδοι διδασκαλίας 4 μηνών σε κάθε ακαδημαϊκό έτος, Οκτώβριος-Ιανουάριος και Μάρτιος-Ιούνιος, καθώς και δύο προσλήψεις ανά έτος, τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο. Ολοκληρώνοντας το online MSc μπορεί να διαρκέσει από 18 μήνες (Fast ρεύμα) έως 36 μήνες (Πρότυπο ρεύμα).

Οι φοιτητές έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές της βιβλιοθήκης, και την πλήρη ποιμαντική και μελέτης υποστήριξη συμπεριλαμβανομένης μιας προσωπικής επόπτη και επιβλέπων διατριβής.

Αξιολόγησης είναι μέσω των γραπτών μαθημάτων υποβάλλονται ηλεκτρονικά και καταγράφονται σε απευθείας σύνδεση Viva Voce (προφορική εξέταση) που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του καθενός από τα τρία στάδια (πιστοποιητικό, δίπλωμα, Διατριβή) του προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗ

επαγωγή Περίοδος

Επαγωγή Ενότητα, καμία πίστωση ρουλεμάν

πιστοποιητικό Στάδιο

 • Μαθηματικές Μέθοδοι Οικονομικών (on-line έκδοση), 20 credits
 • Διακριτό χρόνο Μοντελοποίηση και παράγωγα μέσα κινητών αξιών (on-line έκδοση), 20 credits
 • Θεωρία Χαρτοφυλακίου και Διαχείριση Κινδύνων (on-line έκδοση), 20 credits

δίπλωμα Στάδιο

 • Στοχαστικές Λογισμός και Black-Scholes Θεωρία (on-line έκδοση), 20 credits
 • Αριθμητική και Πληροφορική Τεχνικές in Finance (on-line έκδοση), 20 credits
 • Μοντελοποίηση των Ομολόγων, Δομή όρου, και Παραγώγων Επιτοκίου (on-line έκδοση), 20 credits

διατριβή Στάδιο

Μαθηματικά Οικονομικών Διατριβή (on-line έκδοση), 60 μονάδες

Ευκαιρίες Καριέρας

Υπάρχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές με ένα ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και μια καλή κατανόηση των σύγχρονων χρηματοπιστωτικών αγορών.

Ένα πτυχίο στη Μαθηματική Finance προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες απασχόλησης σε επενδυτικές τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες χρηματιστηριακή, τα αμοιβαία κεφάλαια και συνταξιοδοτικά ταμεία, εταιρικά τμήματα χρηματοδότησης, εταιρείες συμβούλων, και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν θέσεις στην εμπορία και την τιμολόγηση χρηματοοικονομικών μέσων, διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων, τη διαχείριση του κινδύνου, τη φορολογία, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Μέσα σε μη χρηματοοικονομικές εταιρείες στον τομέα της μεταποίησης υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη ζήτηση για εργαζόμενους με την ικανότητά του να εκτελεί πολύπλοκα ποσοτική χρηματοοικονομική ανάλυση και τη διαχείριση με βάση το συνεχώς αυξανόμενο φάσμα χρηματοοικονομικών τίτλων.

Οι οικονομικές τομέα σε πολλές χώρες βιώνουν ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι απόφοιτοι με πτυχίο στη Μαθηματική Finance μπορούν να αναμένουν μια ισχυρή ζήτηση για τις ικανότητές τους, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις αγορές κεφαλαίων της πατρίδας τους.

Οι μαθητές με ενδιαφέρον σε ακαδημαϊκή εργασία μπορεί επίσης να αποφασίσει να συνεχίσει σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα στη Μαθηματική Οικονομικών ή σε σχετικό τομέα, για τον οποίο η MSc παρέχει ένα γερό θεμέλιο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποDepartment of Mathematics University of York - Online Programs »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη