MSc στην επαγγελματική επιστήμη

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην επαγγελματική επιστήμη

The Open University

Αυτός ο τίτλος εξετάζει μερικά από τα πιό πιεστικά ζητήματα της σύγχρονης επιστήμης και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που σχετίζονται με τη μεταπτυχιακή μελέτη. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών περιλαμβάνει διδακτικές ενότητες και υποχρεωτική τελική ενότητα έργου που σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα θέμα σε βάθος και να αναλάβετε ένα σημαντικό κομμάτι ανεξάρτητης έρευνας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Ευέλικτες διαδρομές μελέτης και επιλογές που ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα
 • Οι βασικές επιλογές επιστήμης περιλαμβάνουν την επιστήμη της γης, τη διαστημική επιστήμη, την επιστήμη ψυχικής υγείας και τη φαρμακευτική χημεία
 • Σχεδιάστε και πραγματοποιήστε ένα σε βάθος ερευνητικό έργο σε έναν σχετικό εξειδικευμένο τομέα της επιλογής σας και υποβάλετε μια γραπτή διατριβή (τη διπλωματική σας εργασία)
 • Αναπτύσσει κρίσιμες, αναλυτικές και ερευνητικές δεξιότητες, ενισχύοντας την καριέρα σας ή προετοιμάζοντάς σας για περαιτέρω σπουδές σε διδακτορικό επίπεδο

Λεπτομέρειες μαθήματος

Ενότητες

Εάν είστε νέοι σε μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου, σας συνιστούμε να αναλάβετε την ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων στην επιστήμη (S825) ως την πρώτη σας ενότητα. Θα πρέπει να πάρετε τελευταία την ενότητα του προγράμματος MSc (S810).

Για να αποκτήσετε αυτό το προσόν, χρειάζεστε 180 μονάδες ως εξής:

120 μονάδες προαιρετικών ενοτήτων από τον κατάλογο Α:

 • Ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων στην επιστήμη
 • Μόρια στην ιατρική
 • Γη επιστήμη: μια προσέγγιση συστημάτων
 • Έννοια στην κλινική
 • Εισαγωγή στην επιστήμη της ψυχικής υγείας
 • Επιστήμη του διαστήματος

Ή 90 μονάδες από τον κατάλογο Α συν 30 πιστώσεις από τον κατάλογο Β:

 • Ικανότητες για τη διαχείριση της ανάπτυξης
 • Κάνοντας περιβαλλοντικές αποφάσεις
 • Διαχείριση για βιωσιμότητα
 • Διαχείριση έργου
 • Ο κρίσιμος ερευνητής: η εκπαιδευτική τεχνολογία στην πράξη
 • Ο δικηγόρος του δικτύου

συν μια υποχρεωτική ενότητα 60 πιστωτικών μονάδων:

 • Μονάδα έργου MSc

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μοναδικός κανόνας μελέτης του Πανεπιστημίου ισχύει για αυτόν τον τίτλο σπουδών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριλάβετε τουλάχιστον 60 μονάδες από μονάδες OU που δεν έχουν καταμετρηθεί σε οποιοδήποτε άλλο τίτλο OU που σας έχει χορηγηθεί προηγουμένως.

Οι ενότητες που αναφέρονται σε αυτήν την περιγραφή είναι προς το παρόν διαθέσιμες για μελέτη. Ωστόσο, καθώς αναθεωρούμε το πρόγραμμα σπουδών σε τακτική βάση, η ακριβής επιλογή μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Μαθησιακά αποτελέσματα, διδασκαλία και αξιολόγηση

Τα μαθησιακά αποτελέσματα αυτού του προσόντα περιγράφονται σε τέσσερις τομείς:

 • Γνώση και κατανόηση
 • Γνωστικές δεξιότητες
 • Πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες
 • Βασικές δεξιότητες

Μεταφορά πίστωσης

Εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς κάποια σχετική μεταπτυχιακή μελέτη αλλού, ίσως μπορέσετε να μετρήσετε έως και 90 μονάδες για αυτό το προσόν, μειώνοντας τον αριθμό των ενοτήτων που πρέπει να μελετήσετε. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να το μετρήσετε στην ενότητα του έργου MSc (S810). Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για μεταφορά πίστωσης το συντομότερο δυνατό πριν να εγγραφείτε στην πρώτη ενότητα. Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπο αίτησης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για την Μεταφορά Πιστωτικών Μονάδων.

Με την ολοκλήρωση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενοτήτων, θα έχετε ένα Master of Science που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα γράμματα MSc Science (Open) μετά το όνομά σας. Ο βαθμός θα ταξινομηθεί ως πέρασμα, αξία ή διάκριση. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε σε μια τελετή απονομής πτυχίου.

Προυποθέσεις εισόδου

Για να σπουδάσετε για το MSc in Science πρέπει κανονικά να έχετε πτυχίο Honours (ή ισοδύναμο τίτλο) στο Ηνωμένο Βασίλειο στην επιστήμη. Αν έχετε άλλη μελέτη ή εμπειρία που πιστεύετε ότι σας εξοπλίζει για να λάβετε αυτόν τον τίτλο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση, αλλά πρέπει να αποδείξετε τη μελέτη ή την εμπειρία σας. Η περίπτωσή σας θα παραπεμφθεί στον πίνακα προσλήψεων MSc. Ανάλογα με τα προηγούμενα προσόντα ή την εμπειρία σας, ενδέχεται να απαιτείται κάποια μελέτη υποβάθρου για να εγγραφείτε για αυτό το προσόν ή τα συστατικά στοιχεία του. Αν το πρώτο σας πτυχίο δεν ανήκει σε θέμα επιστήμης, κανονικά θα περίμενε κανείς να έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον 60 πιστωτικές μονάδες της επιστήμης σε επίπεδο FHEQ 5 και 60 μονάδες στο επίπεδο FHEQ 6, πριν να εγγραφείτε στο F12. Για περαιτέρω συμβουλές, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πίνακα εισαγωγής MSc.

Ανατρέξτε στις επιμέρους περιγραφές των λειτουργικών μονάδων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει επαρκώς πριν αρχίσετε να σπουδάσετε για αυτό το προσόν. Θα χρειαστείτε επίσης καλές δεξιότητες πληροφορικής και ένα επίπεδο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα που είναι επαρκές για σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, σας συνιστούμε να έχετε επιτύχει βαθμολογία τουλάχιστον του 7 για το Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS). Μπορείτε να αξιολογήσετε τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας σε σχέση με τις προτεινόμενες μελέτες σας, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο IELTS.

Πόσο καιρό χρειάζεται

Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι δυνατή η ολοκλήρωση αυτού του προσόντος εντός δύο ετών, σας συνιστούμε να λάβετε όχι περισσότερες από 90 μονάδες ετησίως, λόγω των απαιτήσεων που απαιτούνται για τη μελέτη του πτυχίου. Ο συνιστώμενος ρυθμός μελέτης είναι τρία χρόνια. Για να μελετήσετε μια ενότητα 30 μονάδων πίστωσης απαιτεί 8-10 ώρες την εβδομάδα και μια ενότητα 60 πιστωτικών απαιτεί 16-20 ώρες την εβδομάδα της μελέτης, σε διάστημα 32 εβδομάδων. Καθώς το S825 λειτουργεί για 28 εβδομάδες, αυτό απαιτεί 10-11 ώρες την εβδομάδα. Ο μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης είναι επτά έτη.

Καριέρα

Σχέση καριέρας

Η ολοκλήρωση αυτού του προσόντος θα σας εξοπλίσει με βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα είναι σχετικές με τη σταδιοδρομία σας, καθώς και να σας παρέχει μια βάση μεταπτυχιακού επιπέδου γνώσης και κατανόησης της επιστήμης. Θα μάθετε να αξιολογείτε κριτικά την τρέχουσα έρευνα και την προηγμένη υποτροφία στον τομέα σπουδών σας καθώς και την αξιολόγηση των μεθοδολογιών έρευνας. Θα μάθετε να ασχολείστε με σύνθετα ζητήματα και να κάνετε σωστές κρίσεις και αποφάσεις σε περίπλοκες καταστάσεις.

Θα μάθετε επίσης να γνωστοποιείτε πληροφορίες και συμπεράσματα σε ειδικευμένα (και επαγγελματικά) και μη εξειδικευμένα άτομα, να επιδεικνύετε αυτοδιάθεση και πρωτοτυπία στην αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων και να ενεργείτε αυτόνομα κατά το σχεδιασμό και την εφαρμογή καθηκόντων σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το δίπλωμα θα αναπτύξει τις ανεξάρτητες μαθησιακές δεξιότητές σας, θα ενισχύσει τις ικανότητές σας στον εντοπισμό πληροφοριών και επικοινωνίας με άλλους τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University

Τελευταία ενημέρωση January 24, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 - 7 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,943 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών