MSc στην άγρια ​​ζωή και διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην άγρια ​​ζωή και διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου

University of Glasgow - Online Study

Οι άνθρωποι εξαρτώνται και ζουν σε κοντινή απόσταση με τα ζώα τους και τις διασυνδέσεις του ζωικού κεφαλαίου με την άγρια ​​ζωή είναι διαπερατά και πολύπλοκες. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μια σαφή ανάγκη για την ενσωμάτωση οικολογικών κλάδων με τις σπουδές της νόσου στα άγρια ​​ζώα, τα ζώα και τους ανθρώπους, με τις έννοιες της διαχείρισης της γης, της ζωικής παραγωγής και της διαχείρισης της άγριας πανίδας.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

 • Μπορείτε να διεξάγει ένα ερευνητικό έργο σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας, σε συνεργασία με παγκοσμίως κορυφαίους ερευνητές στον τομέα της επιστήμης των ζώων και την οικολογία.
 • Οι εκδρομές οργανώνονται σε εξαιρετική μέρη όπου τα άγρια ​​ζώα, τα ζώα και τους ανθρώπους συνυπάρχουν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Στο 2015/16, αυτές περιλαμβάνουν την Καλαχάρι, το Δέλτα του Οκαβάνγκο και τα Highlands της Σκωτίας.
 • Το πρόγραμμα αυτό εξετάζει προσεκτικά τις συχνά αντικρουόμενες ανάγκες των χρηστών της γης και προσπαθεί να επιτύχει ισορροπημένη είσοδο από μεμονωμένους χρήστες γης, από ομάδες ειδικών συμφερόντων λόμπι, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κυβερνητικές οργανώσεις, εταιρείες και φορείς παροχής υπηρεσιών να παρέχει ένα αυστηρό θεωρητικό υπόβαθρο για την κατανόηση των πρακτικών αιτίες της γης -Χρησιμοποιήστε συγκρούσεις που αφορούν τα ζώα, την άγρια ​​ζωή και τους άλλους οδηγούς.
 • Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει μια πολύτιμη κατανόηση των πολύπλοκων οδηγών της διαχείρισης των ζώων, έχουν αναπτύξει μια σειρά από αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες και θα είναι σε θέση να κατασκευάσει βάσιμη, πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της διαχείρισης των ζώων.
 • Όντας ένα online πρόγραμμα, είμαστε εξίσου σε θέση να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό εμπειρογνώμονες, ανεξάρτητα από την εθνική τους βάση. Αναγνωρισμένο αρχές θα συμβάλουν στο πρόγραμμα από τις χώρες καταγωγής τους, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, η Μποτσουάνα, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ινδία και την Αυστραλία.
 • Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό στην προσέγγισή της με την έννοια «Μία Υγεία». Ενώ τα περισσότερα προγράμματα σε αυτόν τον τομέα να εξετάσει την ανθρώπινη υγεία των ζώων και, το πρόγραμμα αυτό διευρύνει την έννοια για να συμπεριλάβει το περιβάλλον και τη διαχείριση της γης, τα οποία αποτελούν τις κύριες κινητήριες της υγείας των άγριων ζώων, τα ζώα και οι άνθρωποι που εξαρτώνται από αυτά.

Δομή του προγράμματος

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Ενσωμάτωση οικολογική κλάδους με τις σπουδές της νόσου στα άγρια ​​ζώα, τα ζώα και τους ανθρώπους με τις βασικές έννοιες της διαχείρισης της γης, της ζωικής παραγωγής και διαχείρισης της άγριας πανίδας
 • Διεξοδικά εξετάσει τους παράγοντες που επηρεάζουν την διαχείριση της άγριας ζωής και κτηνοτροφικών ειδών, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου πολιτισμού και του φυσικού περιβάλλοντος
 • Παροχή εκπαίδευσης στη χρήση των αναλυτικών εργαλείων για την άγρια ​​ζωή, τα ζώα και τη διαχείριση της γης
 • Αναπτύξουν την ικανότητα να αναλύουν κριτικά τις διαδικασίες της άγριας ζωής και διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου και κριτική ανάλυση και αξιολόγηση λύσεων στις σημαντικές προκλήσεις της αειφόρου άγριας ζωής και διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο για online παράδοση, ωστόσο, έχουν μαθήματα έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν ευκαιρίες πεδίο εργασίας για εκείνους που ενδιαφέρονται για την πρόοδο σε ένα υψηλότερο επίπεδο της εφαρμογής. Ένα αιρετό είναι σε χημική ακινητοποίηση, την ακινητοποίηση, και μετατόπιση των ειδών της άγριας πανίδας, η οποία διεξήχθη με τη θέση των Καλαχάρι και Highlands της Σκωτίας. Το άλλο αιρετό είναι μια εκδρομή σε μια θέση υψηλής αξίας, όπου τα ζώα και τα στενά της άγριας ζωής αλληλεπιδρούν στο περιβάλλον κάτω από την πίεση να διερευνήσει τα ζητήματα της σύγκρουσης ανθρώπου-την άγρια ​​ζωή, την οικολογικές επιπτώσεις της ζωικής παραγωγής και την ανθρώπινη εμπειρία αυτών των τάσεων. Οι εκδρομές είναι σε Αριστη τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων Δέλτα του Οκαβάνγκο, Καλαχάρι και τα Highlands της Σκωτίας.

Επαγγελματικές προοπτικές

Το πρόγραμμα αυτό θα ταιριάξει φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους σε οργανισμούς που έχουν την εντολή να παρέχουν υπηρεσίες σε διάφορες ενδιαφερόμενα μέρη σε πολύπλοκα συστήματα. Κτηνίατροι σε κυβερνητικές υπηρεσίες με ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, στις οργανώσεις προστασίας και οι ΜΚΟ θα βρείτε αυτό το ιδιαίτερα χρήσιμο. Ομοίως, οι βιολόγοι διατήρησης που έχουν ελάχιστη ή καμία εξοικείωση με τη ζωική παραγωγή ή την υγεία των ζώων θα ωφεληθούν.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 ανάθεσης επίπεδο σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη πτυχίο στις βιολογικές / ζώο / οικολογικών / κτηνιατρικής επιστήμης, ή
 • Δίπλωμα και επαγγελματική εμπειρία / απασχόληση, όπως κρίνεται σκόπιμο από τον συντονιστή του προγράμματος.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
1,167 GBP
- κατά 20 μονάδες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών