MSc Ψυχολογία (BPS)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε μια επαγγελματική καριέρα στην ψυχολογία, αλλά δεν έχετε πτυχίο στο μάθημα; Η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία μας (BPS) διαπιστευμένη online MSc Ψυχολογία θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και την κατανόηση των βασικών τομέων της ψυχολογίας και θα σας προετοιμάσει να λάβετε ηθικές και τεκμηριωμένες αποφάσεις στον τομέα.

Επισκόπηση μαθημάτων

Συνήθως, δεν θα μπορέσετε να σπουδάσετε ψυχολογία στο επίπεδο των δασκάλων χωρίς υπόβαθρο με πτυχίο. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα μετατροπής σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Αν έχετε πτυχίο (σε οποιοδήποτε θέμα) αλλά προγραμματίζετε μια αλλαγή προς το πεδίο της ψυχολογίας, μπορείτε τώρα να αποφοιτήσετε με μια Ψυχολογία MSc διαπιστευμένη από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) με το Arden University .

Μέσω του εύχρηστου τρόπου μελέτης του Arden, είναι ευκολότερο να κερδίσετε τον κύριο της ψυχολογίας σας παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και τις ευθύνες σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο ενώ απορροφάτε την κατανόηση του ανθρώπινου νου.

Όλα τα προγράμματα της Arden παρέχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την επιτυχία σταδιοδρομίας. Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία, ώστε να είστε σίγουροι ότι η καριέρα σας στην ψυχολογία έχει τα καλύτερα θεμέλια.

Μαθήματα μαθήματος

Ερευνητικές μέθοδοι:

Αυτή η πρώτη ενότητα εισάγει την προέλευση της ψυχολογίας και την εξέλιξή της ως επιστημονική πειθαρχία. Θα αναπτύξετε μια σωστή κατανόηση των ποιοτικών και ποσοτικών ερευνητικών μεθόδων και μάθετε πώς να σχεδιάζετε πειράματα, να συλλέγετε και να αναλύετε δεδομένα, να διεξάγετε συνεντεύξεις και να αναφέρετε τα ευρήματά σας.

Γνωστική Ψυχολογία:

Θα εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους ο εγκέφαλός μας ερμηνεύει τον κόσμο και πώς αυτή η ερμηνεία μπορεί να είναι παραπλανητική. Με την εξέταση της αντίληψης, της γλώσσας, της μνήμης και της μάθησης, θα καλύψετε σημαντικά ζητήματα που στηρίζουν τη γνωστική ψυχολογία. Εξερευνώντας την εμπειρική έρευνα για την ανάπτυξη της γνωσιακής θεωρίας, αυτή η ενότητα εξετάζει επίσης τους εννοιολογικούς και ηθικούς τομείς έρευνας.

Κοινωνική ψυχολογία:

Αποκτήστε μια κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς καθώς εξερευνάτε εννοιολογικά και ιστορικά ζητήματα στην κοινωνική ψυχολογία. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές και κρίσιμες μεθόδους έρευνας, θα εφαρμόσετε πρακτικά μια σειρά θεωριών σε πραγματικά θέματα και θα διερευνήσετε μεταξύ άλλων τον κοινωνικό κατασκευαστισμό, τον πολιτισμό, τη γλώσσα και την ταυτότητα.

Ατομικές διαφορές και μη φυσιολογική ψυχολογία:

Συμμετάσχετε στη συζήτηση γύρω από τις διαφορές στην ατομικότητα. Θα προσεγγίσετε την αξιολόγηση της προσωπικότητας και της νοημοσύνης και θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε τις αμφιλεγόμενες μετρήσεις και τους ορισμούς της ανωμαλίας. Θα είστε εξοπλισμένοι με ψυχαναλυτικά και ψυχομετρικά μέσα και θα έχετε τη δυνατότητα να ταξινομήσετε διαταραχές και θεραπείες.

Ανάπτυξη διάρκειας ζωής:

Εξετάστε την ανθρώπινη ανάπτυξη καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής και εξερευνήστε τις θεωρίες προσκόλλησης, τη συμπεριφορική γενετική, παράλληλα με τη γνωστική, συναισθηματική και ηθική ανάπτυξη. Θα ζυγίζετε επίσης στη μετα-εκπροσώπηση και πώς βλέπουμε τις δικές μας επιθυμίες, συναισθήματα και προσωπική ανάπτυξη.

Συμπεριφορική νευροεπιστήμη:

Ανακαλύψτε τη δομή και τη λειτουργία του ανθρώπινου νευρικού συστήματος και μάθετε για τις μεθοδολογίες της βιολογικής ψυχολογίας και της γνωσιακής νευροεπιστήμης. Θα αποκτήσετε μια πολύτιμη κατανόηση των ανθρώπινων συμπεριφορών από βιολογική άποψη, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής, της εξέλιξης, της νευροαπεικόνισης και των διαταραχών του εγκεφάλου, και θα καλύψετε δεοντολογικά και εννοιολογικά ζητήματα σε μια σειρά ανθρώπινων και ζωικών ερευνών.

Πρόγραμμα Προχωρημένης Ψυχολογίας:

Αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να διεξάγετε εμπειρική έρευνα σε μια περιοχή της επιλογής σας, που σχετίζεται με το θέμα του προγράμματος, και να αναπτύξετε τις κρίσιμες ικανότητές σας. Θα δημιουργήσετε μια ερευνητική πρόταση, επιλέγοντας μεταξύ της συμβατικής διατριβής ή του ακαδημαϊκού άρθρου και της παρουσίασης, που ασχολείται με βασικά ψυχολογικά ζητήματα. Σε αυτό το στάδιο, θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις σας από το πρόγραμμα, με την ευκαιρία να συνδέσετε την έρευνά σας με τις πραγματικές ανάγκες εργασίας σας.

Διαπίστευση

Αυτό το πτυχίο Ψυχολογίας είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS). Μέσω αυτού του μαθήματος Arden University , θα είστε επιλέξιμοι για το Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS), απαραίτητο για την άσκηση μιας σταδιοδρομίας σε αναγνωρισμένα επαγγέλματα Ψυχολογίας. Ενώ μελετάτε ενεργά με την Arden, θα καλύψουμε το κόστος της συμμετοχής σας στο BPS. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα πρόσθετων πόρων για να βοηθήσετε τις σπουδές σας.

120179_bpssmall.png

Προοπτικές καριέρας

Αυτό το μάθημα Μεταπτυχιακής Ψυχολογίας θα ανοίξει μια σειρά από ευκαιρίες και διαφορετικές Pathways για να μπείτε στο πεδίο της Ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένης της Υγείας, της Κλινικής, της Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Κατάρτισης, της Συμβουλευτικής, του Νευρού, του Αθλητισμού και της Άσκησης ή της Ιατροδικαστικής.

Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από τις πολλές θέσεις που θα μπορούσατε να καταλήξετε:

  • Κλινικός ψυχολόγος
  • Σύμβουλος
  • Επαγγελματικό ψυχολόγο
  • Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος
  • Ψυχολόγος Υγείας
  • Δικαστικός ψυχολόγος
  • Αναλυτής Συμβούλων Έρευνας και Ανάπτυξης

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να συνεχίσετε την ακαδημαϊκή σας ανάπτυξη με σπουδές για διδακτορικό και να προχωρήσετε σε μια καριέρα στην έρευνα, στον ακαδημαϊκό χώρο ή στις διδασκαλίες.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

WiApOTxqjSwj7LImfbdjq6tT9ndu15YMhggj1qHW1kz9uv5ejBN3Ww_lmrwk6nxUFVaTsfF5i6wpL2jFb4SYp877UBh5U3uILKmwVkbv0wMEh5XdUmUZLEwCvvDjRV-kdQ6hZ9mD


Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Ένα πτυχίο με πτυχίο τουλάχιστον δεύτερης τάξης (2.2) ή ισοδύναμο,
  • Και ένα δίπλωμα μαθηματικών ισοδύναμο με τουλάχιστον ένα βαθμό C στο GCSE
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάχθηκε στα Αγγλικά: IELTS 6.5 (τουλάχιστον 6.0 σε οποιοδήποτε στοιχείο). ή TOEFL iBT 90; ή ισοδύναμο.

Λειτουργία παράδοσης

Αυτό το πρόγραμμα παραδίδεται 100% online.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη