Αυτό το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό πρόγραμμα σάς επιτρέπει να σπουδάσετε για μεταπτυχιακό δίπλωμα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του κόσμου, με ρυθμό που σας ταιριάζει και ταιριάζει γύρω από τις συνεχιζόμενες εργασίες και τις προσωπικές σας δεσμεύσεις. Συγκεντρώνουμε παγκόσμιους ηγέτες στους τομείς της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της θεολογίας για να σας προσφέρουμε μια διεξοδική γείωση στη σχέση μεταξύ επιστήμης και θρησκείας.

Αυτό περιλαμβάνει:

 • βασικές επιστημονικές εξελίξεις σε τομείς όπως η κβαντική μηχανική,
 • εξελικτική βιολογία και νευροεπιστήμη. θεμελιώδη θεολογικά θέματα, όπως η δημιουργία, το κακό και η ψυχή. και τα φιλοσοφικά αναλυτικά εργαλεία που απαιτούνται για την κατανόηση της σχέσης μεταξύ τους. Το πρόγραμμα είναι μια μοναδική διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και της Σχολής Θεότητας.

Χάρη στο υπερσύγχρονο λογισμικό ηλεκτρονικής μάθησης και τους εκτεταμένους ψηφιακούς πόρους σας, μπορείτε να αποκτήσετε έναν τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών παγκόσμιας κλάσης χωρίς τη δαπάνη της μετεγκατάστασης. Θα επωφεληθείτε επίσης από την ευέλικτη δομή του προγράμματος που θα σας επιτρέψει να εξισορροπήσετε τις σπουδές σας με τις εργασιακές και οικογενειακές δεσμεύσεις και να αναπτύξετε το δικό σας εξειδικευμένο ενδιαφέρον υπό την καθοδήγηση των ειδικών ακαδημαϊκών μας.

Το πρόγραμμά μας είναι μοναδικά διεπιστημονικό: θα διδάξετε τη φιλοσοφία, την επιστήμη και τη θεολογία από κορυφαίους ερευνητές σε αυτούς τους τρεις τομείς, παρέχοντας τόσο την εμβέλεια όσο και το βάθος για την εκπαίδευσή σας.

Θα επωφεληθείτε από την εμπειρία της σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, καθώς και από διάσημους προσκεκλημένους καθηγητές από όλο τον κόσμο.

 • Η φιλοσοφική έρευνα στο Εδιμβούργο κατατάσσεται στην 2η θέση στη Σκωτία και στην 7η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο στην κατάταξη της θέσης του REF 2014.
 • Η Σχολή Θεότητας είναι η 1η στη Σκωτία και η 8η στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Θεολογία και τις Θρησκευτικές Σπουδές στο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας του 2014 (REF) με βάση την ποιότητα και τον όγκο της έρευνας
 • Ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα με ευέλικτη δομή θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξισορροπήσετε τις σπουδές σας και να αναπτύξετε τα δικά σας εξειδικευμένα ενδιαφέροντα με την καθοδήγηση ειδικών από διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό

Θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στα βασικά θέματα της επιστήμης και της θρησκείας, ενώ εξειδίκευση σε τομείς που θέλετε να ακολουθήσετε σε βάθος

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε από τα παρακάτω:

 • Το MSc είτε πλήρους απασχόλησης (ένα έτος) είτε μερικής απασχόλησης (μεταξύ δύο και έξι ετών).
 • Το δίπλωμα είτε πλήρους απασχόλησης (9 μηνών) είτε μερικής απασχόλησης (μεταξύ δύο και τεσσάρων ετών).
 • Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό μερικής απασχόλησης (μεταξύ ενός και δύο ετών).
 • Ένα μάθημα (ένα εξάμηνο).

Κάθε μάθημα αξίζει 20 μονάδες, και μια διατριβή MSc αξίζει 60 μονάδες. Το μεταπτυχιακό, Δίπλωμα και Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό περιλαμβάνει τη λήψη τουλάχιστον 20 και το πολύ 60 μονάδες ανά εξάμηνο. Το MSc αξίζει 180 μονάδες, το Δίπλωμα 120 πιστώσεις και το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό 60 μονάδες.

Υπάρχουν δύο βασικά μαθήματα:

 • Φιλοσοφία, Επιστήμη και Θρησκεία 1: Ο Φυσικός Κόσμος
 • Φιλοσοφία, Επιστήμη και Θρησκεία 2: Ζωή και Νου

Τα μαθήματα επιλογής περιλαμβάνουν:

 • Φιλοσοφία της θρησκείας
 • Φιλοσοφία της επιστήμης
 • Επιστήμη και Γραφή
 • Ιστορία της Επιστήμης και της Θρησκείας

Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα επιλογής από το διαδικτυακό MSc στην Επιστημολογία, τη Δεοντολογία

 • Επιστημολογία
 • Ηθική
 • Φιλοσοφία του Νου και της Γνωσιακής Επιστήμης
 • Προηγμένη επιστημολογία
 • Προχωρημένη ηθική
 • Προηγμένη Φιλοσοφία του Νου και της Γνωσιακής Επιστήμης

Οι φοιτητές που λαμβάνουν το πλήρες MSc θα γράψουν επίσης μια διατριβή (8.000 έως 10.000 λέξεις) σε ένα ερευνητικό θέμα υπό την στενή εποπτεία της διδασκαλίας των διδασκόντων σχετικά με το πρόγραμμα.

Η δομή εξασφαλίζει ότι θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στα βασικά θέματα της επιστήμης και της θρησκείας, επιτρέποντάς σας να εξειδικεύεστε στους τομείς που επιθυμείτε να ακολουθήσετε σε βάθος.

Το πρόγραμμα αυτό διδάσκεται μέσω ενός συνδυασμού σύντομων διαλέξεων βίντεο, συζητήσεων διαδικτυακών συζητήσεων, τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικών ασκήσεων, με τακτική αλληλεπίδραση με το διδακτικό προσωπικό και με άλλους μαθητές.

Εκτός από τις διαλέξεις βίντεο από τη σχολή μας, θα έχετε πρόσβαση σε σεμινάρια από διάσημους προσκεκλημένους καθηγητές από όλο τον κόσμο.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει δοκιμασμένο δοκίμιο 2.500 λέξεων. μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αξιολόγησης, όπως εκτιμημένα φόρουμ συζητήσεων, κουίζ και σύντομα έγγραφα συζήτησης. Οι φοιτητές που λαμβάνουν το πλήρες MSc θα γράψουν επίσης μια διατριβή (8.000 έως 10.000 λέξεις) σε ένα ερευνητικό θέμα υπό την στενή εποπτεία της διδασκαλίας των διδασκόντων σχετικά με το πρόγραμμα.

Θα υποστηρίζετε στο έργο σας τα μέλη των διδασκόντων και οι ειδικοί βοηθοί διδασκαλίας. Η ομάδα των τεχνολόγων μάθησης θα σας βοηθήσει με οποιαδήποτε τεχνολογικά θέματα.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις μάθησης που χρειάζεστε μέσω του διαδικτυακού μαθησιακού μας περιβάλλοντος γνωστού ως 'Learn' και της φοιτητικής πύλης MyEd του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Μέσω αυτών, θα έχετε πρόσβαση σε διαλέξεις βίντεο, φόρουμ συζήτησης, τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά στην εκτεταμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Αυτό το πρόγραμμα σας παρέχει μια σειρά από γνώσεις και δεξιότητες για να σας προετοιμάσει για μια ποικιλία επαγγελματικών πορειών

Το MSc / PgDip / PgCert στη φιλοσοφία, την επιστήμη και τη θρησκεία έχει σχεδιαστεί για να:

Παρέχετε στους σπουδαστές μια πραγματική κατανόηση των βασικών πεδίων της τρέχουσας διεπαφής επιστήμης-θρησκείας -συμπεριλαμβανομένης της κοσμολογίας, της εξέλιξης και των νευροεπιστημών- και της ικανότητας να ασχοληθεί με αυτούς τους τομείς φιλοσοφικά.

 • Αναπτύξτε ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες και φιλοσοφικές γνώσεις.
 • Αναπτύξτε την ικανότητα να ασκείτε κριτική με βασικές πηγές κειμένου στο πεδίο.
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων έρευνας και γραφής.
 • Ενισχύστε την ικανότητα να συμμετέχετε εποικοδομητικά σε διεπιστημονικές συνομιλίες.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για διδακτορική εργασία σε σχετικούς τομείς της φιλοσοφίας ή / και της θεολογίας. Ωστόσο, οι δεξιότητες της αναλυτικής και δημιουργικής σκέψης, της σαφούς γραφής και της ικανότητας να διαχειρίζονται σημαντικά ερευνητικά έργα και να συμμετέχουν σε εποικοδομητικές συνομιλίες σε πειθαρχικά και πολιτισμικά όρια, αναζητούνται από τους εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences »

Τελευταία ενημέρωση October 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
17,100 GBP
Deadline
Ιούλιος 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019

Σεπτ. 9, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη