MSc Κάλυψη Ερευνών και Ειδική Νοημοσύνη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εξετάστε το ρόλο της μυστικής έρευνας και των εξειδικευμένων πληροφοριών για την καταπολέμηση του σοβαρού οργανωμένου εγκλήματος, της τρομοκρατίας και των κοινοτικών απειλών

Το καινοτόμο πρόγραμμα Covert Investigation και Specialist Intelligence διερευνά βασικά θέματα που περιλαμβάνουν θέματα μυστικών και πληροφοριών, όπως η αποτελεσματικότητα, η αξία, η νομιμότητα, οι κίνδυνοι και η ηθική. Το μάθημα περιλαμβάνει ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων, όπως η συλλογή HUMINT, η συλλογή πληροφοριών, ερευνητικά μοντέλα συνεντεύξεων, συγκεκαλυμμένες τεχνικές, υποστηρικτική νομοθεσία, μηχανισμοί εποπτείας, ανταλλαγή πληροφοριών και ανάλυση σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Παρέχεται από ευρέως δημοσιευμένους ακαδημαϊκούς και από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και εξετάζει επίσης τα δεοντολογικά και νομικά ζητήματα που προκύπτουν από τη συγκαλυμμένη δραστηριότητα και τη συλλογή πληροφοριών και τις τοποθετεί στην τρέχουσα ακαδημαϊκή βιβλιογραφία.

Gratisography / Pexels

Πληροφορία κλειδί

PGCert / PGDip / MSc Covert Investigation και Ειδική Νοημοσύνη

Όλοι οι καθηγητές μαθήματα εργάζονται στο Λίβερπουλ Κέντρο για Advanced Policing Studies (LCAPS) στο Λίβερπουλ John Moores University. Φέρνουν μαζί τους έναν πλούτο πρακτικής και ακαδημαϊκής εμπειρίας και καλύπτουν ερευνητικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων, για την προμήθεια του εμπορίου ναρκωτικών. διεθνής τρομοκρατία · σοβαρό και οργανωμένο έγκλημα · ανάλυση πληροφοριών και καταπολέμηση της τρομοκρατίας · και πολλοί έχουν εκτεταμένη εμπειρία στους ρόλους που σχετίζονται με την επιβολή του νόμου.

Προχώρηση

Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν για:

  • PGCert (60 μονάδες)
  • PGDip (120 μονάδες)
  • MSc (180 μονάδες)

Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο επίπεδο PGCert / PGDip μπορούν να επανεγγραφούν τα επόμενα χρόνια για να αυξήσουν το επίπεδο του ακαδημαϊκού τους βραβείου

Διάρκεια

  • 11 μήνες (PGCert)
  • 22 μήνες (PGDip)
  • 27 μήνες (MSc)

Δομή

60 μονάδες (PGCert), 120 μονάδες (PGDip) ή 180 μονάδες (MSc) που παραδίδονται ηλεκτρονικά με σχετικούς πόρους πολυμέσων, φόρουμ συζήτησης, ομαδική συνεργασία και υποστήριξη σεμινάρια

Βραβεύθηκε από

Λίβερπουλ Πανεπιστήμιο John Moores

Πρόκειται για πρόγραμμα LJMU και προσόντα, με εγγραφή και παράδοση που διαχειρίζεται η Informa Connect. Το μάθημα διδάσκεται, αξιολογείται, εξασφαλίζεται ποιότητα και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ

Ιδανικό για

  • Όσοι επιδιώκουν να εισέλθουν ή να προωθήσουν την ασφάλεια τους ή τις καριέρες που σχετίζονται με πληροφορίες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
  • Οι επαγγελματίες που ασχολούνται ήδη με τους τομείς της ασφάλειας και της νοημοσύνης που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις γνώσεις, την κριτική σκέψη και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους με την απόκτηση περαιτέρω προσόντων.
  • Άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε πληροφορίες, έρευνες και σταδιοδρομίες προσανατολισμένες στην ασφάλεια ή να κερδίσουν την προώθηση σε δημόσιους, ιδιωτικούς ή διεθνείς οργανισμούς. Είναι ιδανικό για εκείνους των οποίων τα σχέδια σταδιοδρομίας αφορούν την αντιμετώπιση σοβαρών μορφών οργανωμένου εγκλήματος, τρομοκρατίας και διεθνών υποθέσεων ασφάλειας και θα επωφεληθούν από μια σταθερή ακαδημαϊκή γείωση στον τομέα.
  • Φοιτητές που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών πτυχών της νοημοσύνης και της συγκαλυμμένης έρευνας και του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Σχετικά με το Λίβερπουλ Πανεπιστήμιο John Moores

Το Ινστιτούτο Μηχανικής του Λίβερπουλ ιδρύθηκε από ανθρώπους με εξουσία και επιρροή που αναγνώρισαν τις μεταμορφωτικές επιδράσεις της εκπαίδευσης και τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η μάθηση και η φιλοδοξία στα άτομα, τις κοινότητες και την κοινωνία. Ήταν το πρώτο τέτοιο ίδρυμα που ιδρύθηκε στην Αγγλία.

Αυτό το μικρό, πρωτοποριακό κίνημα ακολούθησε η ίδρυση του Ινστιτούτου της Λίβερπουλ και της Σχολής Τέχνης και του Ναυτικού Κολλεγίου του Λίβερπουλ και το 1900 η Ειρήνη Μαέλ Μάρς άνοιξε την πανεπιστημιούπολη IM Marsh. Αυτές οι οργανώσεις έθεσαν από κοινού τα θεμέλια για το Πανεπιστήμιο του Λιοντάρ John Moores, ένα θεσμό που έχει αναπτυχθεί και ακμάσει και συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες για όλους.

Σήμερα, με μια ζωντανή κοινότητα 25.000 φοιτητών από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, 2.500 στελέχη και 250 μαθήματα, το Λίβερπουλ John Moores University είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Πρόγραμμα Σπουδών για την Ασφάλεια παρέχεται από το Κέντρο Λύκειων του Λίβερπουλ για προχωρημένες μελέτες αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Το πανεπιστήμιο συνδυάζει επαγγελματικά αναγνωρισμένα προσόντα με καινοτόμα και κοινωνικά προσανατολισμένα μαθήματα. Το κέντρο έχει μια εξαιρετική φήμη για την έρευνα, με το ακαδημαϊκό προσωπικό να συνεισφέρει τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά, συμβουλευτικές ομάδες, κυβερνητική πολιτική, καθώς και να αποκτά τακτικές δημόσιες εκδηλώσεις μέσω του τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Σχετικά με το Κέντρο της Λίβερπουλ για προχωρημένες μελέτες αστυνόμευσης

Ιδρύθηκε το 2015, το Κέντρο Λάρβερπουλ για προχωρημένες πολιτικές μελέτες (LCAPS) διαθέτει πληθώρα επαγγελματικών, πρακτικών και ακαδημαϊκών εμπειριών. Η LCAPS χρησιμοποιεί αυτή την εμπειρία για να διεξάγει έρευνα και να παρέχει εκπαίδευση στους τομείς της αστυνόμευσης, της πρόληψης του εγκλήματος και των επαγγελαμάτων σε συμμαχικά θέματα ασφαλείας.

Το Κέντρο του Λίβερπουλ για προχωρημένες πολιτικές μελέτης συγκεντρώνει ερευνητικό προσωπικό από όλο το Πανεπιστήμιο.

Το διεπιστημονικό εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο LCAPS εξοπλίζει τους μαθητές και τους επαγγελματίες με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις πολύπλοκες απαιτήσεις της σύγχρονης αστυνόμευσης.

Το χαρτοφυλάκιο των διδακτορικών διπλωμάτων του Κέντρου για την Προηγμένη Πολιτική του Λίβερπουλ διευρύνεται και το LCAPS θα προσφέρει σύντομα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χαρτοφυλάκια των προγραμμάτων ακαδημαϊκής αστυνόμευσης.

Αμοιβές

MSc £ 7995
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα £ 5995
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό £ 3495
Αμοιβή Εφαρμογής £ 400
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη