MSc Επιχειρήσεων με Ανθρώπινο Δυναμικό

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Αυξήστε την εμπιστοσύνη και τη γνώση σας για δύο κρίσιμους τομείς σύγχρονων εθνικών ή πολυεθνικών επιχειρηματικών περιβαλλόντων με το MSc Business with Human Resources . Οποιοσδήποτε τομέας επιθυμείτε να εργαστείτε, αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ανώτερη θέση διοικητικής θέσης.

Με τις λειτουργικές μονάδες που καλύπτουν την ηγεσία, την οικονομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και πολλά άλλα, το MSc Business with Human Resources θα σας προετοιμάσει για έναν ανώτερο ρόλο σε σχεδόν οποιοδήποτε ιδιωτικό, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Θα χρησιμοποιήσετε τις θεωρίες και τις πρακτικές αιχμής ώστε να αντικατοπτρίζουν κριτικά τη δική σας εμπειρία στο χώρο εργασίας, αναπτύσσοντας επίσης διαλειτουργικές ικανότητες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες.

Η επιχειρηματική τεχνογνωσία που θα αναπτύξετε θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε σχετικές ποιοτικές και ποσοτικές ερευνητικές μεθόδους σε καθήκοντα, να συνθέσετε και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία διαχείρισης στην κατασκευή επιχειρηματικών σχεδίων και αποφάσεων, να επιλέξετε αποτελεσματικά μεθόδους συλλογής πληροφοριών, να εφαρμόσετε κατάλληλα κατάλληλα αναλυτικά εργαλεία και πολλά περισσότερο.

Και η πρόσθετη γνώση ανθρώπινου δυναμικού που θα κερδίσετε επίσης σε αυτή τη συνδυασμένη πορεία θα σας επιτρέψει επίσης να εξετάσετε κριτικά τη διαχείριση και τα κίνητρα του ανθρώπινου δυναμικού μέσω προσεγγίσεων στη διαχείριση επιδόσεων και ανταμοιβής, πολιτισμών συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης μεταξύ διαφορετικών εργαζομένων.

Το πρόγραμμα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αναλάβετε ανεξάρτητη έρευνα και να δημιουργήσετε μια Έκθεση Έρευνας για την Επιχειρηματική και Διοικητική Διαχείριση 40 Πιστωτικών Μονάδων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της μονάδας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Το μάθημα MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό περιλαμβάνει τόσο υποχρεωτικά όσο και προαιρετικά μαθήματα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο του μαθήματος σας για να ταιριάξετε καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σας.

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση του MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό βασίζεται σε ένα συνδυασμό γραπτών μαθημάτων και εργασιών σε μια διατριβή ή μεμονωμένο έργο.

Μπορείτε να δείτε τα σημερινά προσωρινά σας σημάδια από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θέλετε να βελτιώσετε. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια αυτή σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία του Δασκάλου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
  • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Colchester Campus.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Αυτό το MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό θα δείξει στους μελλοντικούς εργοδότες ότι διαθέτετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόοδο σε ιδιωτικό, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Οι πρόσθετες γνώσεις ανθρώπινου δυναμικού που θα αποκτήσετε θα σας επιτρέψουν επίσης να διαφοροποιήσετε και να εργαστείτε σε ένα ευρύτερο φάσμα βιομηχανιών και ρόλων.

Το ευρύ φάσμα των επιχειρησιακών και ανθρωπίνων ικανοτήτων που θα αναπτύξετε θα συμπληρωθεί από τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα βασιστείτε επίσης σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, δεξιότητες κριτικής σκέψης, δεξιότητες λήψης αποφάσεων, έρευνα, ανάλυση, αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων, δεξιότητες επικοινωνίας και συλλογής πληροφοριών.

Προυποθέσεις εισόδου

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισόδου για το πρόγραμμα MSc Business with Human Resources, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα ισοδύναμο με πτυχίο UK Honors ή σχετικό επαγγελματικό προσόν.

Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Ως εκ τούτου, αν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα που αναφέρονται παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της διαδρομής εισόδου εργασίας.

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εργασίας για την Εφαρμογή του Προγράμματος MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό, θα πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα τουλάχιστον κριτήρια:

  • Τουλάχιστον πέντε χρόνια ανώτερης επαγγελματικής εμπειρίας.
  • Η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας θα πρέπει να είναι σε επίπεδο ισοδύναμο με το IELTS (ακαδημαϊκό) 6.5.
  • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό αλλά αποφασίσετε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Κόστος

Οι αμοιβές μας είναι ίδιες για όλους τους φοιτητές και όλοι θα λάβουν έκπτωση 10% αν πληρώσουν τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων για τα μαθήματα. Εάν είστε φοιτητής στο εξωτερικό, θα πρέπει να ελέγξετε αν η κυβέρνησή σας παρέχει οικονομική υποστήριξη για τη μελέτη στο εξωτερικό.

Οι τιμές αναθεωρούνται ετησίως. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις αμοιβές των μαθημάτων για να αντανακλάμε τον πληθωρισμό και τις αλλαγές στη διαθέσιμη χρηματοδότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Εάν πληρώνετε τα δίδακτρα σας κάθε χρόνο εκ των προτέρων, τα δίδακτρα δεν θα αυξηθούν πριν από την επόμενη ετήσια πληρωμή.

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... περαιτέρω

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Διαβάστε Λιγότερα
Colchester , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη