MSc Διεθνής Διαχείριση Αθλητισμού (Online)

UCFB

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc Διεθνής Διαχείριση Αθλητισμού (Online)

UCFB

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ένα πρώτο για το UCFB, οι φοιτητές έχουν τώρα την ευκαιρία να μελετήσουν το διακεκριμένο πρόγραμμα MSc International Sports Management της UCFB, που συνήθως διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη, σε πλήρη, online μορφή διανομής.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για όσους έχουν φιλοδοξίες σε ανώτερα διοικητικά καθήκοντα στα βασικά λειτουργικά τμήματα της βιομηχανίας διαχείρισης αθλημάτων.

Το μοναδικό MSc International Sports Management (Online) της UCFB παρέχει μια απαράμιλλη εκπαιδευτική και εμπειρική ευκαιρία για τους επίδοξους αθλητικούς ηγέτες. Αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί ως μετασχηματιστικό ταξίδι κατάλληλο για πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, καθώς και για τους σημερινούς επαγγελματίες που εργάζονται σε διάφορους τομείς της αθλητικής βιομηχανίας, για παράδειγμα στη διαχείριση, το μάρκετινγκ ή τις επιχειρήσεις.

Οι απόφοιτοι του MSc Sports Management (Online) πρόγραμμα θα απονεμηθούν βαθμούς από τον αξιότιμο ακαδημαϊκό εταίρο μας θεσμό, Bucks New University.

bucks_150px.jpg

 • Διάρκεια: Ένα έτος
 • Λειτουργία μελέτης: Πλήρης απασχόληση
 • Τέλη: £ 7.995 (Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το τέλος είναι μόνο για εγγραφή στο 2018. Από το 2019 η είσπραξη θα είναι £ 9.995.)

Μεταπτυχιακά Γεγονότα

Εγγραφείτε για μια από τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Εάν δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε κανένα από τα μεταπτυχιακά μας γεγονότα ή θέλετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο Student Recruitment

Ενότητες

Εξάμηνο ένα

 • Διαχείριση οικονομικών και ανθρώπινων κεφαλαίων (20 μονάδες)
 • Ηγεσία και επιρροή στον αθλητισμό (20 μονάδες)
 • Αειφόρος διαχείριση γηπέδων και εκδηλώσεων (20 μονάδες)
 • Παγκόσμια στρατηγική διαχείριση αθλητικών μάρκετινγκ (20 μονάδες)

Εξάμηνο Δύο

 • Εταιρική στρατηγική σε αθλητικό πλαίσιο (20 μονάδες)
 • Παγκοσμιοποίηση της Διοίκησης Αθλητισμού (20 μονάδες)
 • Μέθοδοι έρευνας και διατριβή (προετοιμασία) (60 μονάδες)

Το τρίτο εξάμηνο

 • Διατριβή (ολοκλήρωση)

Περαιτέρω πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MSc International Sports Management (Online), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Student Recruitment

Απαιτήσεις

Θα έχετε ήδη πτυχίο Bachelor με ταξινόμηση 2: 1 σε βαθμό που σχετίζεται με τον αθλητισμό. Οι υποψήφιοι που κατέχουν πτυχίο βαθμού 2: 2 ή χαμηλότερης κατηγορίας αθλητισμού ή πτυχίο που δεν σχετίζεται με τον αθλητισμό ή σημαντική επαγγελματική εμπειρία θα εξεταστούν κατά περίπτωση και ενδέχεται να υποχρεωθούν να υποβάλουν χαρτοφυλάκιο αποδεικτικών στοιχείων για την επίδειξη αθλημάτων εμπειρία διαχείρισης.

Οι σπουδαστές με σχετική προηγούμενη μελέτη σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή με μεγάλη εμπειρία μπορούν επίσης να θεωρηθούν επιλέξιμοι.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμμετάσχουν και να περάσουν μια ακαδημαϊκή συνέντευξη με ανώτερα μέλη της ομάδας UCFB, καθώς και να υποβάλουν μια εξαιρετική προσωπική δήλωση και άκρως υποστηρικτικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές αναφορές.

Οι συνεντεύξεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Skype ή, εάν εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις πανεπιστημιουπόλεις του UCFB. Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις συνόδους της συνέντευξης μας μετά από επανεξέταση της αίτησής τους.

Κριτήρια αποδοχής / επιλογής

 • Ισχυρή γνώση στον τομέα της διαχείρισης του αθλητισμού, κατάλληλη για ακαδημαϊκά μαθήματα επιπέδου Masters
 • Στοιχεία εμπλοκής με την επαγγελματική και ακαδημαϊκή βιβλιογραφία / δημοσιεύσεις σχετικά με το CPD
 • Ικανότητα να διαχειρίζονται τις αυτοδιδασκαλίες και τα επαγγελματικά καθήκοντα, όπου ισχύει
 • Απόδειξη ικανότητας να διαχειρίζεται την εργασία ανεξάρτητα
 • Αποδεδειγμένο ιστορικό αντιμετώπισης πολύπλοκων και διεπιστημονικών ζητημάτων που σχετίζονται με τον επιλεγμένο τομέα

Εφαρμογές

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το πρόγραμμα, κατεβάστε και συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και, στη συνέχεια, επιστρέψτε την συμπληρωμένη φόρμα και τα σχετικά έγγραφα σύμφωνα με τις οδηγίες του mastersenquiries@ucfb.com.

Αμοιβές

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα MSc International Sports Management (Online) για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19 έχουν καθοριστεί σε £ 7,995 * . Αυτά τα τέλη είναι τα ίδια για τους υποψήφιους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και διεθνώς.

* Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό το τέλος είναι μόνο για είσοδο 2018. Από την είσοδο του 2019, το τέλος θα είναι £ 9.995.

Χρηματοδότηση φοιτητικών δανείων

Ένα μεταπτυχιακό δάνειο ύψους μέχρι £ 10.609 μπορεί να σας βοηθήσει με τις αμοιβές μαθημάτων ενώ παρακολουθείτε μεταπτυχιακό μάστερ. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Προοπτικές καριέρας

Η ιδιαιτερότητα του αθλητισμού, με την υψηλή κάλυψη των μέσων μαζικής επικοινωνίας και πολλούς ενδιαφερόμενους, απαιτεί από τους διαχειριστές να έχουν ξεπερασμένες επιχειρηματικές δεξιότητες και μια βαθιά γνώση των αρχών της αθλητικής διαχείρισης.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για όσους έχουν φιλοδοξίες σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στα βασικά λειτουργικά τμήματα της βιομηχανίας διαχείρισης αθλημάτων, που καλύπτουν την επιχειρηματική ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, τις επιχειρήσεις και τα μέσα ενημέρωσης.

Τα διεθνή στοιχεία αυτού του πτυχίου παρέχουν στους φοιτητές τις δεξιότητες και την εμπειρία για να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων λιρών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση March 6, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,995 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Λονδίνο, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Λονδίνο, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
(Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το τέλος είναι μόνο για εγγραφή στο 2018. Από το 2019 η είσπραξη θα είναι £ 9.995.)