Επισκόπηση μαθημάτων

Μάθετε τις βασικές στρατηγικές δεξιότητες για τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών λειτουργιών και των ροών εργασίας, ενώ σχεδιάζετε και αναπτύσσετε αποτελεσματικές λύσεις αρχιτεκτονικής πληροφορικής. Αυτό το πρόγραμμα MSc Enterprise Architecture Management παραδίδεται από το Arden University και θα ωφελήσει την εξάσκηση επαγγελματιών πληροφορικής που θέλουν να κατευθύνουν την καριέρα τους προς τη στρατηγική διαχείριση.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden καθιστά ευκολότερο να αναπτύξετε τις ικανότητές σας παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και ευθύνες σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο, ενώ φέρνετε την οργάνωσή σας πιο κοντά στους εφοδιαστικούς στόχους της.

Όλα τα προγράμματα της Arden παρέχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την επιτυχία σταδιοδρομίας.

117423_hS-sXCwQ.jpeg

Μαθήματα μαθήματος:

Συστήματα Πληροφοριών και Ευθυγράμμιση Επιχειρηματικής Στρατηγικής
  • Αναπτύξτε μια κριτική αντίληψη για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την ενίσχυση των συστημάτων πληροφορικής και να υποστηρίξετε την επίτευξη άλλων στρατηγικών στόχων. Θα αναπτύξετε μια λεπτομερή κατανόηση των στρατηγικών επιπτώσεων και θα διερευνήσετε τις σύνθετες διαδικασίες και μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.
Ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου
  • Κατανοήστε πώς να προσεγγίσετε τον στρατηγικό προγραμματισμό της επιχειρησιακής πληροφορικής και να περιηγηθείτε στην πολυπλοκότητα που προσφέρουν τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής σε μια επιχείρηση. Θα καλύψετε τα δομικά στοιχεία του σχεδιασμού, συμπεριλαμβάνοντας τον προσδιορισμό, την αξιολόγηση και την ιεράρχηση της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου σχετικού με το δικό σας πλαίσιο εργασίας.
Σχεδιασμός αρχιτεκτονικής
  • Μάθετε να προσεγγίζετε το σχεδιασμό του συστήματος με έναν δομημένο τρόπο για να διασφαλίσετε ότι οι πολύπλοκες τεχνολογίες και οι απαιτήσεις εφαρμόζονται αποτελεσματικά. Σε αυτήν την ενότητα, θα αξιολογήσετε τα τρέχοντα συστήματα και μεθόδους, καθώς και τις αναδυόμενες τάσεις στο υλικό, το λογισμικό και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσετε την αρχιτεκτονική του ίδιου του οργανισμού σας και θα κάνετε συστάσεις για βελτιώσεις.
Τεχνολογία και Παρακολούθηση τάσεων
  • Μείνετε ενήμεροι για το ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον σε αυτόν τον στρατηγικό ρόλο της πληροφορικής. Θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες και να διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζονται στην τρέχουσα επιχειρηματική πρακτική. Χρησιμοποιώντας μια αναλυτική προσέγγιση, θα αξιολογήσετε τη σκοπιμότητα της εφαρμογής αναδυόμενων τάσεων πληροφορικής στις τρέχουσες επιχειρηματικές πρακτικές.
Διαχείριση επιχειρηματικής αλλαγής
  • Καθώς αυξάνεται ο ρυθμός και η κλίμακα της αλλαγής, είναι απαραίτητη η ανάγκη να υιοθετηθούν αναπτυσσόμενες και καινοτόμες λύσεις πληροφορικής. Θα αξιολογήσετε τις συνέπειες των νέων λύσεων και τον τρόπο αποτελεσματικής διαχείρισης της διαδικασίας αλλαγής. Αυτή η ενότητα θα αξιολογεί θέματα όπως η αειφορία και η συνέχεια των επιχειρηματικών διαδικασιών, που θα απεικονίζει τον αντίκτυπό τους στη διαχείριση αλλαγών και θα ελέγχει τη χρήση τους στην τρέχουσα πρακτική.
Χειρισμός δεδομένων και λήψη αποφάσεων
  • Με πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα από ποτέ, όσοι είναι εξοπλισμένοι για να χειρίζονται και να ερμηνεύουν αυτά τα δεδομένα μπορούν να προσθέσουν πραγματική αξία στο χώρο εργασίας. Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι να μάθει πώς να ερμηνεύει τα δεδομένα και να λαμβάνει βασικές επιχειρηματικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος ενός οργανισμού.
Ερευνητικό πρόγραμμα:
  • Αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε μια περιοχή της επιλογής σας, που σχετίζεται με το θέμα του προγράμματος, και να αναπτύξετε τις κρίσιμες ικανότητές σας. Θα δημιουργήσετε μια πρόταση έρευνας και θα επιλέξετε μεταξύ μιας συμβατικής διατριβής ή ενός ακαδημαϊκού άρθρου και μιας παρουσίασης. Στη συνέχεια, θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις σας από το πρόγραμμα, με την ευκαιρία να συνδέσετε την έρευνά σας με τις πραγματικές ανάγκες εργασίας σας.

Τι λένε οι μαθητές μας

117421_d0yCGJoQ.png

«Η επιστροφή στην εκπαίδευση πλήρους παρακολούθησης έγινε σχεδόν αδύνατη, καθώς είχα οικογένεια, υποθήκη και όλες τις άλλες αποσπάσεις της σύγχρονης οικογενειακής ζωής, θα ήθελα να συστήσω την Άρντε;» Ναι, θα μου έδινε σκοπό, αυτοπεραίωση, αυτοπεποίθηση και μια δυνατότητα να εργαστώ στον επιλεγμένο τομέα μου. "

Martin Lithgow,

Arden University

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Το Ηνωμένο Βασίλειο απονέμει διπλωματικές βαθμίδες τουλάχιστον σε δεύτερη τάξη (2.2) ή ισοδύναμη.
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6,5 ή ισοδύναμο (τουλάχιστον 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο).
Τι γίνεται αν δεν έχω ακαδημαϊκά προσόντα;

Ενθαρρύνουμε θετικά και εξετάζουμε τις εφαρμογές από εκείνους με ουσιαστική εμπειρία διαχείρισης (συνήθως 5 χρόνια) που μπορούν να επιδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα ζητήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 9.500 (UK

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε48 περισσότερα μαθήματα αποArden University »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
18 - 60 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,957 EUR
Τέλη ανά έτος: € 6,957 (Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ), € 6,957 (Διεθνές)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη